18.Září 2008
Nazdárek, sestřičko.

Tak nějak tajně doufám, že jsem po namáhavé hodině tělesné výchovy správně naťukal adresu Tvé e-mailové schránky, mnohem víc však v to, že si tento e-mail přečteš co nejdříve.Před několika málo minutami se mi v kapse naposledy rozvibroval telefon a k mé smůle se mi několik hodin před odjezdem na víkend vypnul vybitím. Napsal bych Ti SMS, ale jak vidíš, zrovna asi těžko. Navíc SMStaky něco stojí a vím, že židli u počítačového stolu zahříváš snad až převelice často.

Jelikož se dnes - doufám - píše datum 21.prosince, svátek slaví Natálie. Pokud si tuto skutečnost dobře pamatuji, stejně se jmenuje i nejoblíbenější a nejmilovanější ze všech sester, které mám. Jaká náhoda! A jelikož mohu skromně a absolutně bez sebevědomého mínění přiznat, že nejsem žádné játro, natož pak "einedebiles kind", jak by řekl můj dobrý kamarád Rasta - nezapomněl jsem.Myslel jsem na to poměrně dlouho, až nyní na mě přišla řada.
 
K této vynikající příležitosti bych Ti chtěl beze všech okolků a zbytečných řečí kolem popřát vše nejlepší (a půjde-li to, nejlépe ještě mnohem lepší) k Tvému dnešnímu, třináctému svátku v Tvém životě. Nechťzažiješ spoustu vzrušujících zážitků, na které se nezapomíná; sbalíš nějakého pěkného plešatého týpka, který Tě bude mít rád - nejlépe milovat - tolik, kolik si ve skutečnosti zasloužíš, a to mírou takovou,kterou si málokdo dokáže vůbec představit; nechť Tě úsměv na Tvé tváři provází naprosto každým novým dnem, všechny starosti hodíš za hlavu a postavíš se svému mladému životu statečně čelem, jak se patří. Nechť Tě absolutně nic nerozhodí a nevyvede Tě z Tvé výborné nálady, ať se Ti splní všechna Tvá tajná přání a touhy. Jak si zasloužíš.
 
Usmívej se, sluší Ti to.

Ondřej.
 
 
On prostě neni jako vy.. Nesnažte se mu vyrovnat, nemáte šanci.. On je prostě můj Bratr.. :))
Vložil: Little. ¤


Komentáře (2):
  • 08.12.2008 15:05:43, N.E.M.A.M

    Ondrášek píše neskutečně krásně...a ty to máš nejspíš po něm...xD...ovšem po kom to má on to nevím...xD...četla sem všechno co si napsala a je to úúúžasnýý...nádhera Naty...ani pohledem sem se neodpoutala...piš dál..a já dál budu číst...=o*

  • 01.10.2008 22:01:25, LucynkaMUCK

    Chci pro tebe to nejlepší lásko..a moc dobře vím, že kdybych Ti měla stavět tvůj život já, tvýho brášku bych neměla-->podle toho vyprávění, podle toho jak se chová a co píše..je neskutečně užasnej a na tebe hodnej. Zasloužíš si ho-->jen ty zlato. Vy tu dokonalost hold asi dědíte nebo co;) MTě..