Sheffield je DocFest je dokumentární filmový průmysl případě hostování průmyslu zasedání program a tržiště, pitching příležitostí, diskusní panely a filmař mistrovské, stejně jako výběr dokumentárních filmů z celého světa. V návštěvnosti se očekává, že být členy britského dokumentárního průmyslu, včetně dokumentárních a věcné producentů, režisérů, nákupčí, komisařů a distributorů. Soutěže budou organizovány na Sheffield Doc / Fest, který běží z 8 až 12. června, se většinou účastní hřiště. A na méně závažné poznámku, / Sheffield Doc Fest je myšlenka být jediný filmový festival na světě, s vlastním kluzišti válec diskotéka, otevřená pro 9.června party s doplňujícím vodky dodává Zorokowich. 

Otevření 9. června, Bonnaroo hudba a festival umění je čtyři-den, multi-fáze kempu fantastická, že táhne v účinkujících z rock and roll, stejně jako umělci v různých stylech, jako je jazz, Americana, hip-hop, electronica, a jakékoli jiné soudobé hudby formulář.Kromě desítek scénu představení, festival je 100-akr zábava vesnice nacházející se v Manchesteru pulsuje neustále se atrakcí a aktivit, včetně klasické arkádové, on-site kino, němé diskotéka, klub komedie, divadelníci, pivní festival, a hudba Technologie vesnici. Tento rok bude také vidět návrat Bonnaroo Divadlo komedie, stejně jako Silent Disco, bezdrátové taneční párty, kde jsou horké zvuky taneční beat vysílání přímo do vašeho stereo headsetu. V areálu festivalu je skutečně 700-akr farmě, která je asi 60 kilometrů jihovýchodně od Nashvillu a severozápadně od Chattanooga. 

Aruba Mezinárodní filmový festival posláním je připojit, a zprostředkovat mezinárodní filmové komunity, povědomí o kultuře ostrova tím, že představí regionální tvůrců a produkce. V roce 2010 více než 45 filmů z 18 zemí a byly promítány na festivalu byla pokryta více než 40 mezinárodních sdělovacích prostředků s řadou speciálních programů, večírky a živých akcí. Rapper, herec a obchodní magnát Curtis "50 Cent" Jackson se zúčastní druhé výroční Aruba Mezinárodní filmový festival v Santa Cruz, červen 10-16, na červeném koberci premiéry jeho nejnovějšího filmu "Věci se rozpadnou." 

Na míru pro profesionály v oblasti systémové integrace, audiovizuálních a informačních a komunikačních průmysl, InfoComm 2011 je přehlídkou nejnovějších technologií pro audio, video, displej, projekce, osvětlení a zastávky, digital signage, konference, tvorba digitálního obsahu, vytváření sítí, distribuce signálu a mnohem více Orlando založená přehlídka, která běží od června 11 - 17 také nabízí vzdělávací semináře, workshopy a laboratoře vyučován odborníky se zaměřením na technologie, trendy a osvědčených postupů v odvětví. 

65. Tony Awards se bude konat v New Yorku 12. června, a televizní vysílání živě pro 3-hodiny po síti televize CBS začátkem ve dvacet hodin východního času. Neil Patrick Harris bude hostit letošní ceny, která bude probíhat od Beacon Theater. Krátký seznam přednášejících / účinkujících obsahuje: Daniel Radcliffe, Catherine Zeta-Jones, Whoopi Goldberg, Chris Rock, Alec Baldwin, Samuel L. Jackson, Kelsey Grammer, Viola Davis, Vanessa Redgrave, James Earl Jones, Harry Connick Jr., ChristieBrinkley, abychom jmenovali alespoň některé. Americké divadlo Wing je Tony Awards jsou uvedeny v Broadway League a americký divadelní křídlo. 

Banff Svět televizní festival zahajuje znovu, červen 12 - 15, proti obvyklé nastavení kanadských Skalistých hor v Albertě. Banff Program soutěže vypadá na počest nejlepší programování ve všech oblastech zábavy, včetně digitálních médií, drama, a dokumentární film. Festival kombinuje mezinárodní program soutěže, Banff World Media Awards, s komplexním programu konference, včetně čtyř proudy intenzivní, in-hloubka programování: BANFF TV, Děti a animace, non-fiction a nextMEDIA. A opět, usnadňuje navazování kontaktů patří - ale nekončí na - pre-objednat jedno-on-one schůzky s manažery programu, Media kupující, a reklamní agentury. 

V roce 2011 Maui filmový festival zahajuje 15. června čtyřdenní běh v areálu Wailea.resort. K dispozici je recepce a premiéry Twilight v recepci "Capische?" Hotel Wailea; Ostatní festivalu upozorní na obsahovat: Soukromé VIP Party na Malé Wailea na Wailea Beach Marriott Resort & Spa, sobota Filmmakers brunch v Longhi na adrese Obchody v Wailea, filmaři panely a festivalu Pocty, Chuť Wailea u David Leadbetter Golfová akademie na Wailea Emerald Gold & golfové hřiště, Starry Night Moondance u Tommy Bahama je tropická Cafe, chuť čokolády ve Four Seasons Resort Maui na Wailea; Starry Night Moondance u Tommy Bahama je tropická Cafe, Cosmic závěrečný večer u bazénu strany. Jako vždy, hodit jeho umístění, festival nabízí jedno-on-one či malé skupiny soukromých Maui surfovat lekce a dobrodružství. 

Dne 16. června v New Yorku, BMI pozoruhodný Allen Toussaint je mezi inductees do 42. Výroční skladatelé síň slávy ceremonie přerušení. BMI songwriting ikony, Barry Mann a Cynthia Weil, dostane Johnny Mercer Award, a Toronto rap umělce, Drake, obdrží v roce 2011 Hal David Starlight Award. Také kritizovaný pro indukční tento rok jsou Leon Russell, John Bettis, Garth Brooks, Billy Steinberg a Tom Kelly. 

Nyní v jeho 17. ročníku, Los Angeles Film Festival, od června 16 - 26, je nabídka Film Independent, non-zisk, členství v organizaci, která film mistrů nezávislý film, a podporuje komunitu umělců.Festival je kvalifikační festival ve všech kategoriích pro film Independent Spirit Awards, jakož i pro vyprávění a krátký animovaný film kategorií cen akademie. Festival pracuje s Fast Track, program filmového nezávislých, který je určen na pomoc filmaři pohybovat jejich aktuální projekty - příběh, stejně jako dokumentární - do výroby. Fast Track film financování trhu se připojí k finančníkům, produkčních společností, a dalších filmových profesionálů. V plánované akci, "The Art of Translation: Rozhovor s Julie Taymor," cena-vyhrávat ředitele akcie v zákulisí klipy a zároveň konverzovat o přijetí materiál z různých zdrojů a převést je na jeviště a obrazovky. 

Večer dobrého jídla, vína a lihovin v Calabasas Commons budou stanoveny pro 5. ročník Calabasas - Malibu Víno & Food Festival 18. června. To zahrnuje speciální ochutnávka vín, piva, lihoviny, potraviny a demonstrace, především jídla, to vše při pomáhá vybírat peníze na nádor nadace pro děti, a místní charity. Organizátorem akce Talents připojení (909-218-6002) se snaží koncipienty a dobrovolníků, aby pomohli s různými aspekty této události.Dobrovolníci se mohou zúčastnit slavnostní událost se sítí potenciál. Festival správa je také hosting Video Soutěž pro veřejnost k účasti na produkovat 30 sekund videa podporu v roce 2011 festivalu. Festival e-mail na admin: sales@valleywinefestival.com pro bližší kritéria při vstupu video. 

Více než 24.000 položek z celého světa jsou představeny a souzeni na Cannes Lions Mezinárodního festivalu reklamy, běh 19-25 června. Údajně více než 8000 delegátů z 90 zemí zúčastní sedm dní workshopy, výstavy, promítání, mistrovské kurzy a high-end semináři v představitelé průmyslu. Práce v partnerství s Značka Unie, Lambie-Nairn, Getty Images a Clear Channel bude výstava CannesAlso se bude konat mimo Palais des Festivals et des Congrès v Cannes během týdne festivalu. Výstava bude zaměřena na fotografování a budou vystaveny ve formě Big Book. 

Otevření 20. června na Silver jaře, Silverdocs zahrnuje sedm-denní mezinárodní filmový festival a pětidenní konference, která současně podporuje dokumentární film jako vedoucí umělecké formy, podporuje tvorbu nezávislých filmařů a podporuje atmosféru pro veřejný dialog a občanská angažovanost v okolí otázky a nápady prozkoumal ve filmech. Oslava umění a podnikání dokumentárního vyprávění, konference spojuje mediální profesionálové s více než 35 panelů a workshopů. Konference Silver zasedání jsou malé-skupinová setkání s vývojem, programování a získání vedení, program úředníci z agentur pro financování, divadelní, DVD a mezinárodní vysílání distributory, digitální média inovátory, marketing a PR poradci, zástupci výrobců ', právní poradci a průmysl vizionářů. 

Kreolské Sweet Tease burleska se bude provádět v tomto roce poprvé na JazzAscona, ve stanu jazzovém klubu, po půlnoci.Existují různé výklady burlesky. JazzAscona představí exkluzivní show, která je v současné době sklízí úspěch v New Orleans, ve kterém jazz je, samozřejmě, je klíčovým prvkem. Přehlídka bude doprovázet mladí sólisté Synocopators kreolské, že funkce zpěvák Jayna Morgan, mezi ostatními. Tenorsaxofonista Ezra Brown (eZrabrown.com) je tváří letošního plakátu oficiální JazzAscona, a stráví většinu léta v Evropě na turné s Hip Hop kapely afrobeat, BLITZ velvyslanec, k mnoha městech západní Evropy jít do srpna.Vezme krátkou přestávku od turné BLITZ a připojí Roy Bennett, Gordon Edwards a další, které Just Another Band (JAB), v Locarno.JAB je festival oblíbený, že ve své minulé výkony na JazzAscona, byl mezi nejvíce ocenil publika tam. JazzAsconia festival se koná 23.června až 3. července. 

Výše uvedené události jsou pouze vzorek toho, co je plně uvedena. Kompletní informace jsou na "médií, zábavního průmyslu a múzických umění Novinky a události" stránky na adrese http://www.actorschecklist.com/news.html, který má nyní jazykové překlady tlačítka převést obsah stránky do většiny používaných jazyků. Výhled do akce dat červenci, budou vám pomůže připravit se na: LA Šortky Fest, v Hollywoodu, Jak Publikování Můžete e-knihy, v Jacksonville, volný čas Připojit Seattle 2011 v Seattlu, 2011 New York Mezinárodní filmový festival Latino, v New Yorkuměsto poskytnout pouze malý vzorek připravovaných akcích v předstihu. Také upozornit diváky, místo předělat a redesign Checklist herce je na dosah ruky, se nové interaktivní funkce, nástroje a prostředky na pomoc členům, tak prosím, zůstaňte naladěni.

napsal/a: actorschecklist.com 22:11 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář