Slaví své 10. výročí 6-9 04, 2011 Florida hudební festival & Conference vitríny živá hudba, film a výtvarné umění v rámci kulturního společenství v centru města Orlando, Projev rozhovoru pro letošní konference nabízí Melvin Benn festivalu republiky o vytvoření úspěšné live hudební událost nebo festival. V 9.dubna panel, Aaron Ford, Grooveshark, Alex Ewen, Média / Label, David McKenna, Lepené Records / Film, Jeffrey Hanson, mlčící většina Group, a David Beame, Beame & Mencher, LLP, diskutovat o "Obchodní hudby. Všechny přednášejících budou k dispozici pro všechny výkonné umělce a nahrávací společnosti registrované nebo aspirující studenty hudebního průmyslu k síti s, po konferenci a po celý víkend. 

Nyní v roce své 28., v roce 2011 francouzské čtvrti New Orleans Festival upozorňuje 'podpis hudba, jídlo, a kultury v rámci historické čtvrti. Francouzské čtvrti Festival byl nejprve produkován v roce 1984 jako způsob, jak přivést obyvatele zpět do čtvrti. Dnes, 18 etap po celou dobu festivalu oslaví místní hudební a reprezentovat každý žánr od tradičního a moderního jazzu s R & B, funk New Orleans, dechovky, folk, gospel, latina, Zydeco, klasické a mezinárodní. V jiných pouťové atrakce, New Orleans 'restaurace, vytvořit "Největší světová Jazz Brunch" v Jackson náměstí, Staré americká mincovna a Woldenberg nábřežní park v průběhu festivalu víkendu, Satchmo SummerFest hosts' červené fazole Alley 's nádobím Satchmo inspiroval a místní kuchyni. Jen místní restaurace jsou zváni k účasti na těchto festivalech. Francouzské čtvrti festival se koná od 7 do 10. dubna. 

Palm Beach žen Mezinárodní filmový festival, 7 až 10. 04., premiéry filmů jako nové dámské událost na Floridě, přitahovat ženy tvůrci a návštěvníky z celého světa. Festival zahrnuje upozornit americké premiéře "Hledání Kind", dokument o "průměrná dívka", jev, který byl krytý značně v celostátních médiích v poslední době. Film bude obrazovka v neděli 10. dubna od Muvico v Cityplace, následovat panelová na školní šikaně od předních expertů z oboru, včetně školy okresu Palm Beach County a skautky z jihovýchodní Floridy. 

Hollywood na FirstGlance Film Fest přijímá všechny žánry a obrazovek celovečerní, hraný dokumentární, krátké příběhy, šortky taky (pod 10 minut), mini-docs, student šortky, bermudy postgraduální student, hudební videa, animace a Webisode pilotů.Tvůrci krátkých i celovečerních filmů, které se účastní festivalu jsou nabízeny prostřednictvím distribuční divadelní festival je nový vztah s Las Vegas divadelní řetěz a distributor nabízí PPV a VOD po divadelní běh. Během festivalu běh 8 až 10. dubna, po Strany umožní filmaři na mix a prolíná a neformální Q & A s kolegy filmaři a diváky. 

Více než 85 lety, Thomas Meighan byl slavný Hollywood tichý filmová hvězda dvacátých let. V roce 1919, on udeřil slávě v jednom z jeho nejznámějších filmů, v té době, "Muž Miracle", ale bohužel kvůli filmu zhoršení stavu, se rozpadlo na malé fragmenty v průběhu času. Thomas Meighan snil o New Port Richey Hollywood na jihu. Thomas Meighan Projekt bude mít premiéru první filmový festival v New Port Richey oblasti dubna 9-17, tím, že představí film, video a animace šortky jako pocta k vizi Meighan je.Dnes, Meighan nejuznávanějších role je ve filmu, "Muž a žena", v režii jednoho z legendárních režisérů Hollywoodu, Cecile B. DeMille. Thomas Meighan projekt ve spolupráci s Richey Suncoast divadla představí na návrat "2011 Černé Maria filmový festival." 

The Delray Beach filmový festival se stal Downtown Boca filmový festival (DBFF) se sídlem v Boca Raton, ale přesto zůstává non-zisk 501 (c-3) organizace věnující se poskytuje místní komunitě a mezinárodní návštěvníky s pestrou prezentací filmů z celého na světě. Tento rok projekce festivalu jsou od dubna 9 - 17 a zahrnují program studentských šortky a sportovní Xtreme video. Kromě nabídky filmů, které by jinak nebyly v kinech v USA, DBFF poskytuje jedinečný kulturní zážitek s událostmi, jako je Casino Noc ve starém Hollywoodu, těží Planet naděje, sada pro zahajovací večer, naviják na Runway módní přehlídku na 11. dubna, jakož i vzdělávací programy a fóra pro objevování budoucnosti kinematografie. 

NAB 2011, roční digitální mediální průmysl akce se konala v Las Vegas, v letošním roce od dubna 9 - 14, je typicky účasti médií, zábavy a komunikace odborníků se zaměřil na novou generaci audio a video obsahu na různých platformách - televize, rádia apočítače telefony, velké obrazovce. V zasedání plánované na 12. dubna, Gordon H. Smith, prezident a generální ředitel, Národní asociace provozovatelů vysílání, představuje "stát Broadcast průmyslu adresa", a Leslie Moonves, prezident a generální ředitel společnosti CBS, posadí se Gordon Smith projednat výzvy a příležitosti vysílání a vysílání média dnes. NAB Vzdělávací nadace ve spolupráci s Broadcast vzdělávací asociace a Pinkslipmixers.com hostí své výroční jarní Kariéra den během NAB Show. Cena akademie-vyhrávat filmový režisér James Cameron se bude keynote NAB Show. 

Londýn Nezávislý filmový festival se bude konat letos od dubna 14-25. Je odhodlána nezávislý filmař tím, že zvláštní pozornost filmy první a druhý čas režiséry, produkoval film s rozpočtem pod 100.000 liber, a kvalitní filmy, které z jakéhokoli důvodu, je nepravděpodobné, že příjem distribuce prostřednictvím jiných kanálů. 

Coachella, předpokládaný každoroční hudební festival, duben 15 - 17, odehrávající se v Kalifornii Desert uvádí mnoho hudebních žánrů, včetně alternativní rock, indie a elektronickou hudbu. Tato událost má několik fází / stany set-up celé (kempu) důvody, z nichž každá hraje živá hudba nepřetržitě. Od dubna 16 - 18 v roce 2010 festivalu Coachella kreslil hlášeno více než 75.000 diváků každý den. Součástí festivalu je také zajímavé umění instalace a sochy.Většina skladeb jsou interaktivní, a poskytnout zábavu a pastvou pro oči pro účastníky chůzi po celém areálu Polo. 2011 představí novou vysokou bezpečnost manžety, které musí být vždy nosit a budou testovány na různých kontrolních stanovištích a při vstupu do kempu a festival důvodů. 

Tribeca Film Festival v New Yorku se stane 20.dubna až 1. května.Stejně jako v minulých letech, festival zahrnuje do svého formátu ESPN Sport filmového festivalu. Také v minulých letech, v roce 2011 rodina festivalu Street veletrhu se znovu, letos 30. dubna od 10 hodin do 6 hodin. "Unie," Cameron Crowe je nový dokumentární film, zaznamenávat hudební spolupráce mezi Elton John a Leon Russell, otevře se v roce 2011 Tribeca Film Festival.A v rozhovorech Tribeca série, "Po filmu" post-screening dialog s tvůrci, bude smíchána s volným akcí jako "průmysl", že hodnocení otázky, které dnešní filmaři, jako je budoucí filmové distribuce, strečink rozpočtu produkce , jak vizuální styl ovlivňuje žánru, výzvy dokumentární film, a další. Založena v roce 2003 Robert De Niro, Jane Rosenthal a Craig Hatkoff, Tribeca Podniky v současné době provozuje síť značkových zábavními podniky, včetně Tribeca Film Festival, Tribeca Film Festival International, Tribeca Cinemas a Tribeca Film, distribuce iniciativy. 

54. San Francisco mezinárodní filmový festival se otevře v divadle Castro 21.dubna na promítání "začátečníky", a pak se přesouvá na after party, aby si kulinářské speciality od místních restaurací, sofistikované koktejly, stejně jako tanec. Festivalu Midnight ocenění na 23. dubna byly vytvořeny na počest dynamický mladý americký herec a herečka vstupu do vrcholu své kariéry - ceremonie je vytvořený jako pozdní slavnostní večer ocenění a cocktail recepce představovat potravin a nápojů, DJ zábava, filmové klipy a poznámky speciální hosté. 28.dubna Film Society ceny noc je očekávaný black-tie galavečeru těží SFFS výchovu mládeže fondu. Večer ctí letošní režie, herectví a psaní scénářů zadávání příjemců s peer vzpomínek a kariéra upozorní, a je vybaven speciální hold George Gund III. Dále jen "vrchol" letošního festivalu je událost, která nabízí ostrý nový film režiséra vznikající, následuje elegantní místnost strany na Velvet místnosti Clift, představovat koktejly, předkrmy a poslední beaty. Na závěrečný večer, 5. května, mix a prolíná se film-milující dav na Factory.Taneční hudby inspirované závěrečný film Noc a hodovat na předkrmy a koktejly. 

Na deváté v Londýně Mezinárodní festival sci-fi a fantastický film, tam je pravidelný film programování šortky, hrané, dokumentární i světové premiéry, pak bude vybavený série rozhovorů, jako jsou speciální-efekty mistrovské, a diskuse o žánrové literatury , filmu a televize. Festival, běh 23. dubna - 2. května bude také rozšířit své 'Věda Fakt' stream s demonstrací, přednášky a diskuse - pod hlavičkou SCI-FI-Londýn: LAB. Pravidelné příslušenství na festivalu, všichni-nighters nabízí tři velmi odlišné programy, filmy, které běží od kolem půlnoci až do svítání: anime program, přičemž uvolňuje právo na velké obrazovce, spíše než DVD, přičemž Tajemné vědní divadlo 3000 program, tématické program buď sci-fi horor, nebo klasiku. Všichni účastníci jsou uvedeny Goody tašky, led-krém, hojnou zásobu kofeinu (Red Bull, káva a čaj), celou noc se snídaní za svítání. 

Na ASCAP je "já Vytvořit Music" Expo, bude panely na všechny tři dny a živých hudebních akcí každý večer. Kopat věci pryč, tam bude pre-EXPO sítě události ve středu večer, 27. dubna. Lindsey Buckingham bude nabídnuta Poznámka ASCAP Golden Award.Ihned po prezentaci, bude Buckingham pohovor Sara Bareilles se zaměřením na jeho kariéru jako skladatel, producent, multi-instrumentalista, člen Fleetwood Mac a sólový umělec. Marco Beltrami a Wes Craven, Scream 4, budou diskutovat o jejich spolupráci při ovlivňování moderní žánru hororu zkušenosti. A nové v tomto roce, panelistů ve filmu a televizním průmyslu vést "Film & TV Bodování Feedback" zasedání, na kterém před předložené složení účastníků 'a / nebo skóre jsou přehrávány a analyzovány konstruktivně. 

Výše uvedené události jsou pouze vzorek toho, co je plně uvedena. Kompletní informace jsou na "médií, zábavního průmyslu a múzických umění Novinky a události" stránky na adrese http://www.actorschecklist.com/news.html, který má nyní jazykové překlady tlačítka převést obsah stránky do většiny používaných jazyků. Výhled do dat událostí dubna bude vám pomůže připravit se na: Florida hudební festival a konference v Orlandu, Tribeca Film Festival v New Yorku, Národní asociace provozovatelů vysílání (NAB) 2011 v Las Vegas, Londýn festival nezávislého filmu, ve Londýn, San Francisco mezinárodní filmový festival v San Francisku, na seznamu pouze několik připravovaných akcích v předstihu. Past videa z měsíčního souhrnu video zprávy jsou archivovány na volném Home Video Vitrína na http://www.actorschecklist.com/video.

napsal/a: actorschecklist.com 22:35 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář