Chicago International Film Festival, který se uskuteční říjen 6-20, je nyní v jeho 47. roku. Festival byl zahájen v roce 1964 režisér a grafik Michael Kutza poskytnout alternativu pro komerční hollywoodské filmy, které dominují města divadla. Festival otevřela v roce 1965 na Carnegie divadla, kde byl král Vidor, Bette Davis, a Stanley Kramer poctěn za svůj podíl na americkém kině. Od té doby se festival rozrostl každoroční událostí. Festival se zaměřuje na podporu lepšího porozumění mezi kulturami a k ​​tomu, aby pozitivně přispět k uměleckou formu pohybu obrazu. 

New York City na černé a Latino Filmmaker koaliční, kariéra zdroj pro filmové tvůrce a herce, pořádá sérii jednodenních seminářů strukturovány tak, aby úkol, posilovat a motivovat. K dispozici budou dvě zasedání opustil v tomto měsíci: "On Mastering Workshop kamery představení" 9. října, a "živit jako herec Seminář" 16. října, který bude uzavřít aktuální workshop cyklu. Tento seminář cyklu, který začne opět je rozdělen vést jednotlivce k provádění složitých scén, o náročné cvičení, ve snaze zvládnout pět klíčových disciplín: zkoušku, konkurz, živé představení, zaznamenané výkon a vydělávat na živobytí. BLFC také provozuje: Film Assist Grant Program, Indepedent kin v Brooklynu, Ústav BLFC, které hostí učeben a dílen. Na webových stránkách také uvádí nadcházející odlitků a konkurzy. 

Poezie v Film Festival, nebo PIFF 2011, je založena především v Melbourne, ale bude provádět projekce v dalších okresech Austrálii také. Festival je Austrálie široký, běh 9.října do 9. listopadu přijetí účastníků z každé země a území v zemi, a po celém světě. Účastníci v rámci festivalu jsou uvedeny kus moderní poezie. Odtud si mohou interpretovat báseň ve formě 4-7 min krátký film, jak se představit si to. Nejlepší filmy se budou promítat ve Awards PIFF noci, kde se slavnostního předávání cen se bude konat, se after party následovat.Nejlepší filmy budou také uvedeny v rámci festivalu okruhu v jiných místech, po slavnostním předávání cen během Victoria a Austrálie. 

Sportovní Video Group (SVG) se bude považovat dopravce roku 2011 v New Yorku 11. října, sportovní průmysl akce zaměřená na potřeby profesionálního sportu, jejichž pracovní povinnosti zahrnují dopravu a distribuci audio a video obsahu prostřednictvím televize, internetu a dalších elektronických rozdělení prostředků. Půldenní akce, která začíná po poledni poskytne přehled o nejnovějším vývoji v průmyslu odborníků a poskytovatelů služeb diskutovat o současné a budoucí stav v tomto segmentu trhu. Video Sportovní Skupina vznikla v roce 2006 na podporu odborné veřejnosti, která se opírá o video, audio a širokopásmové technologie na výrobu a distribuci sportovních obsahu. V den, kdy končí s recepcí koktejl. 

S jeho původy jako studentský festival, a jeho zaměření na současné filmové hudby, Ghent filmový festival zabírá určitou mezeru mezi mezinárodních festivalech. Každý rok se festival pořádá koncerty filmové hudby, což skladatelů filmové hudby platformy prezentovat svá díla. Od roku 2001, filmový festival Ghent také organizuje Světový Soundtrack Awards. Každý rok jsou nejlepší soundtrack skladatele ctí a přijímat uznání za jejich práci.Kromě projekcí, Ghent Film Festival pořádá i filmové související výstavy. V rámci oslav dvacátého výročí klasické album U2 "Achtung Baby", Ghent Film Festival chová ke svým hostům, aby evropské premiéře "Z nebe dolů", do hloubky dokument o irské kapely super.11. ročník světového Soundtrack Awards a koncert se bude konat 22. října, ve kterém Oscar vítězi Elliot Goldenthal, Howard Shore, Hans Zimmer budou hosty na slavnostním zakončení 38. ročníku festivalu v Gentu film na Kuipke v Gentu, říjen 11-22. 

Americana je hudba, která ctí a je odvozen z tradic americké kořeny hudby. V roce 2007 Grammy přidal Americana jejich současné Folk Award. Hudební Americana Festival & Conference se zvedne října 12-15 v Nashvillu. V plánovaném programu konference "Práce festivalech: obživy Touring Festivaly," panel se bude zabývat klady a zápory sdílení víkend s několika zákonů a podrobně obchodní stránku, jak nastavit takové turné. Mnoho dalších panelech jsou kritizovaný. Večerní vitríny se konají v pěti významných místech v centru města, včetně hudby historických Ryman Auditorium, domov Honors Americana a ceny, nižší široká honkytonks a venkovská hudební síň slávy a muzeum. 

Věnováno filmové vzdělání a výzkum, Bel-Air festivalu nabízí filmařům přístup k řadě filmů panelů, hudební vystoupení a navazování kontaktů s odborníky z průmyslu, kdy zahájí 12.října proběhnout 17. října. Jako společenství zaměřené akce jsou projekce konají po celý Bel-Air Společenství, stejně jako větší Los Angeles oblast. Filmové projekce jsou dokumenty, animace, krátké filmy, studentský film a komedie. Bude otevírat a zavírat gala večer, vzdělání série filmů panelů, speciální červený koberec případě uznává, britský filmový večer pořádá Britové v Los Angeles, speciální červený koberec film a komedie noci, promítání v soukromých majetků, hudební vystoupení, a dobrý množství sítí dochází. 

Hamptons Mezinárodní filmový festival byl založen na oslavu nezávislém filmu - dlouhé, krátké, hrané i dokumentární - a zavést rozmanité spektrum mezinárodních filmů a tvůrců, kteří svým divákům. Festival, který letos probíhá od října 13 do 17 East Hampton, se zavázala k vystavování filmy, které vyjadřují nové zvuky a různé globální perspektivy, s nadějí, že tyto programy informovat diváky a poskytují neocenitelné expozici tvůrci. Vedle krátkých filmů (pro které mají kvalifikaci akademie, festival), dokumentární filmy a příběhy, Festival nabízí speciální akce, jako jsou: program Průlom výkonných umělců, které představuje slibný herecký talent (v minulosti účastníky patří Rooney Mara, Emmy Rossum, Emily Blunt, a Blake Lively). 

31. Výroční Hawaii mezinárodní filmový festival (HIFF) v Honolulu, říjen 13-20, značky festivalu 30. výročí s prezentací současného asijského filmu, beach projekce, šestina Student Vitrína pro filmaře mladší 18 let. HIFF je zaměřen na zjištění hrané, dokumentární i krátké filmy z Asie se Asijci, filmy o Pacifik ze strany Pacifik Islanders a filmy od tvůrců, které představují Havajské Havaj v kulturně přesný způsob. Film výběru klade důraz na celovečerní filmy, dokumentární filmy, krátké filmy Havajské-themed filmy a hudební klipy. Jeden z pravidelných kulatých stolů s názvem "Hledání Party", sdružuje skladatele, hudebního studia; execs dohledu a diskutovat, co se děje na při myšlence na plnohodnotné skóre. HIFF je oficiálním partnerem s Akademií filmových umění a věd (AMPAS) na OSCARA Americe, a je sestrou festival Shanghai International Film Festival (SIFF) a Shanghai Media and Entertainment Group (SMEG). 

Devátý ročník Obři Awards Ceremony vysílání a oběd v New Yorku dne 14. října vyznamenání těch jednotlivců, kteří hráli důležitou roli při tvorbě a prosazování Electronic Arts. Letošní honorees patří Brian Williams, Christiane Amanpour, C-SPAN je Brian Lamb, Fred Pierce, BMI Frances Preston, John Dille - architekt za CBS neděli ráno (Charles Osgood, Rand Morrison, Charles Kuralt a Robert "Shad" Northshield), posmrtně Gunsmoke James Arness, Dawson B. "Tack" hřebík. Bill Baker bude sloužit jako mistr ceremonie. Oběd je knihovna největší americké vysílání je sbírková akce, poskytuje prostředky k udržení rozsáhlý archiv a sbírky vysílání ústní historie.Předchozí cocktail recepce začíná v 11:30 a slavnostní předání cen začne v poledne. 

Dvoudenní Sexy Mezinárodního filmového festivalu v Paříži, otevření 14. října vypadá objevovat, podporovat a obrazovka nejlepší filmy z celého světa, které se zabývají tématem "sexy" - sexualita, sex a erotika - od tvůrců kulturní, osobní život a / nebo kinematografické pohled. V Paříži na festival si klade za cíl informovat, vzdělávat, vytvářet diskuse a debaty, ale i možné interakce s publikem ve vztahu k různým projektům v rámci SIPFF.Festival cílem je objevit, podpořit a obrazovka nejlepší filmy z celého světa. Ačkoli mezinárodního rozsahu důraz bude kladen na frankofonní obsahu soutěžního programu určit nejlepší frankofonní krátké a mezinárodní krátký film festivalu. Festival oznámila, že bude mít premiéru poprvé ve Francii Mezinárodní filmový festival Berlinale v německé perspektivy 2010 derniéra filmu, "Bedways" od RP Kahl, kdo bude v návštěvnosti. 

CMJ filmový festival představuje průřez hlavní studio premiér spolu nezávislých produkcí od nastupující generace tvůrců. Se koná každoročně v New Yorku, v letošním roce od října 18-22, festival si klade za cíl představit publiku 18-34 roky starý, mediální a kulturní důvtipný, globálně smýšlející tastemakers s vyspělejší film programování a příležitostí pro přímý kontakt s tvůrci a filmového průmyslu. Částečný seznam některých panelů plánuje na festivalu patří: A & R filozofie, alternativní Film marketingu a distribuce, spojovací pásky s fanoušky: Mobilní komunikace Discovery, produkovat Killer videa na YouTube rozpočtu. CMJ Události produkuje hudební CMJ Marathon Kromě živých akcí a zájezdů po celé USA. Mateřská společnost, CMJ síť spojuje hudební fanoušci a odborníci hudebního průmyslu s novou muzikou, přes interaktivní media, živé události a tisk, a CMJ.com nabízí digitální hudby Discovery, informační zdroje a společenství, aby novou hudbu fanoušků, odborníků a umělců. 

Toronto After Dark filmový festival je přehlídkou nových horor, sci-fi, fantasy, akční, animace a kultovní film. V loňském roce festival navštívilo 9000 filmových fanoušků a více než 100 členů z tisku a průmyslu. Počáteční sestava obsahuje řadu unikátních Žánr filmů, včetně filmů Slavnostní zahajovací Monster Brawl, hororové akční komedie o šokující sportovní událost, která vidí favority fanouška soubojů to vidět, kdo je největší ze všech monster. Diváci a fanoušci budou rádi slyšet, že hrůzy průmyslu oddaný Troma Entertainment Den otců, kultovní využití filmu o skupině ztracených existencí snaží dopadnout zkroucený sériového vraha, bude mít světovou premiéru letos na festivalu, který bude spuštěn 20.října -27 v Torontu. 

Každý rok Celluloid výkřiky: Sheffield horor festival přehlídkou moderního a klasického hororu filmu, z nových funkcí a žánr hororu objevy na krátké filmy z "fearmakers" budoucnosti. Společnost byla založena v roce 2009, se festival premiéry takových pozoruhodných filmů jako: Paranormal Activity, soused, I Sell The Dead, podvědomí, Grace a Revenant (abychom jmenovali alespoň některé), a má trvalý závazek k prezentaci nové žánr talent. Celuloid výkřiky sjednala speciální festivalové sazba, která zahrnuje snídani v doporučených hotelu Jurys Inn Sheffield, během festivalu běží od října 21-23. 

Hollywood Reporter Billboard a spojit své síly a poskytovat dvoudenní seminář o roli hudby ve filmu a televizi, která se koná v Hollywoodu, Říjen 24 a 25 lety. Nyní v jeho desátý rok, tato konference nabídne účastníkům možnost učit se od, sítě a získat ucho navštěvující hudební dohledu, skladatelé, režiséři, hudební redaktoři, skladatelů a producentů působících v oboru. Tématické okruhy navržený na zkoumání patří skladatelé a hudebníci v oblasti filmu a televize, hudba dohledu v reálném času kritiky, Skladatelé pitvat Jak skóre vyvíjí, psaní pro mládež, "doplnění a děcka se kulatých stolů, rychlost sítě, more.There být Uzavření sítě Happy Hour na terase u bazénu, pak bude po oficiálním ukončení Night Party na Vysočině Hollywood. 

Roční vysílání a kabelové síně slávy v New Yorku 26.října slavnostní město je považováno za událost průmyslu ctít průkopníky, inovátorů a hvězdy Electronic Arts. Večer je formální večeře obřady se budou konat Piers Morgan CNN a Nancy O'Dell pro Entertainment Tonight.Organizátor akce a producent NewBay Media značek na trhu jsou zaměřeny proti pěti vertikálních trzích - Pro Audio, vysílání a video, hudební nástroje, AV / spotřební elektroniky a K-12 vzdělávání.NewBay vydává a produkuje více než 40 publikací a ukázat, deníky, 50 stránek, 30 denní a týdenní e-bulletiny, 3 výstavách a vlastní více než 50 nakladatelství úsilí ročně. 

Na 27 říjnu Media and Entertainment Investice konferenci v Coral Miami Gables čtvrti, panely na den zahrnuje: v počáteční fázi Media Investování a jak dosáhnout investorům, hřiště je, a co to vlastně znamená dostat je k vám napsat šek, a roste vaše Media zábavním průmyslu: Ochrana a prodávat své duševní vlastnictví. Na konferenci pod záštitou odpalovací rampu na univerzitě v Miami, bude apelovat na média a zábavní průmysl podnikatelů získávání kapitálu, stejně jako mediálních investorů (VCS, Angels & Corporate). Kromě toho mohou zúčastnit všechny společnosti, pitching workshop Snídaně 8 do 10 hodin, stejně jako oběd a večírku. 

Výše uvedené události jsou pouze vzorek toho, co je plně uvedena.Kompletní informace jsou na "média, zábavní průmysl a múzických umění průmysl Novinky a události" stránku, která má nyní http://www.actorschecklist.com/news.html překladatelské tlačítka převést obsah stránky do většiny používaných jazyků. V hledět vpřed do data události listopadu, je předpokládaný American Film Market soubor Oceanside v Santa Monica, 12. ročníku Grammy Awards Latinské v Las Vegas, Billboard Touring konferenci v New Yorku, vláda Video Expo ve Washingtonu, DC, a AFI fest v Hollywoodu, aby malý vzorek připravovaných akcích v měsíci předem. Také k ostražitým diváků, místo předělat a redesign herce kontrolní seznam je na dosah ruky, s novou interaktivní funkce, nástroje a prostředky na pomoc členům, tak prosím, zůstaňte naladěni.

napsal/a: actorschecklist.com 06:20 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář