Hrají: osobní výraz - nebo spolupráci, které podávají publikum?
Hodnocení článek New York Film Academy štábu
Múzických umění - herectví, tanec, hudba - stejně jako všechny umělecké formy jsou subjektivní ve své definici. Je těžké popsat, co je umění ve všech souvislostech, a pro herce na jevišti a film může být nikdy jednotný standard toho, co je dobré nebo skvělé.
Ale můžeme se podívat na některé standardní definice umění začít chápat, co představuje velkou herectví. Thespis z Icaria ve starověkém Řecku - od koho pochází slovo herec - je považován za první herec. Před ním, byl sbor zapojen vyprávět příběh na jevišti, ale v jednom představení Thespis vystoupil ze skupiny mluvit sám. Od té chvíle, dovednosti v hlasité projekce, fyzické vyjadřování a emocionální zařízení, zrozeného z fantazie, přišel definovat herce.
Diváci jednoznačně schválí, všechny ty tisíce let později. Zábava prostřednictvím výkonného umění, je jedním z největších světových průmyslových odvětví, melding umění a obchodu, které nemá obchodní rovnat. Vzhledem k této obchodní řidiče v zábavě, někdo honit kariéru v jakékoliv roli v rámci divadelního umění - nejen herci, ale režiséři, střihači, kostým návrháři, vizážisté (roll kreditů - lístek je rozsáhlý) - musí mít na paměti, jak umění a obchodní složky v celém balení. Bez publika, umění je menší [peněžní] hodnoty.
Glenn Kalison, předseda herecké oddělení na (NYFA) School New York Film Academy v herectví, mluví o tom, jak se "herec dilematu." On se zabývá komplexní umění vyprávění prostřednictvím filmu jako nutně spolupráce mnoha hráčů: "Storytelling, jako je zapojen do natáčení, zahrnuje důvěru, že mnoho nezávisle pohyblivé díly jsou vedeni ke společnému konci, který slouží příběh."
Tím, Kalison vysvětluje, jak se herec učí přistupovat k jeho nebo její vlastní emoce, aby se hrát postavu. Ale herec musí nutně něco sdělit k publiku. Říká studenty, "Co cítíte, a to, co jiní vidět, jsou dvě velmi odlišné věci To je často matoucí bod pro začínající herce, kteří trvají, že se cítí příslušnou emoci odpověď pro danou scénu -. Ale neviděli jsme to!" Teprve když, že důvěra v jiných "pohyblivých částí" - produkce designérů, kameramanů, audio inženýrů, gaffers, madla, scénáristů a samozřejmě, režisérů - ovlivňuje herce výkon je vyprávění úspěšná. "Dobrý herci znát rozdíl," poznamenává.
Jinak řečeno, může postava v jedoucím monolog (myslím Hamlet, Macbeth nebo Daisy Buchanan v "The Great Gatsby") se zdají být zcela sám na světě. Ale existují přinejmenším 100 dalších lidí zapojených do tvorby, která scéna se stalo, uvedení před publikem a opravdu, aby to fungovalo. Je to vždy spolupráce - jako Thespis, kdo opravdu byl součástí sboru, může být celou dobu vědět.
NYFA má školní areály a kurzy v New Yorku, Orlando, Los Angeles, Pekingu, Paříži, Florencii a Sydney, mezi jiná místa, stejně jako jeho filmové školy online. Studenti se mohou zúčastnit jednotlivých workshopů nebo se zapsat do jedno-a dvouletých konzervatoře programů nebo přidružených, bakalářské a magisterské studijní programy.
+ + + + + + + + + + + + + +  + + + + + + + + + + + + + <@@@> + + + + + + + + + + + + + + + + + +
Ročník Mezinárodního Broadcasting Convention (IBC) akce pro profesionály, kteří se vznikem, řízení a poskytování světě zábavy a zpravodajství, otevře se v Amsterdamu, běží do 11. září. Letošní konference keynote přijímá will.i.am z kapely Black Eyed Peas, bude o kreativitě a technologie, dodané ve svém slavnostním jakožto ředitel společnosti Intel Creative Innovation. Konference představuje to nejlepší z technologií pro všechny odborníky zabývající se vytváření, správu a poskytování světě zábavy a mediálních obsahů, včetně nejnovějších 3D soupravy, integrované fotoaparáty, streamování videa služeb a cloud výroby. Tam se opět očekává, že bude IBC Připojeno World, exponát pro každého, kdo potřebují pochopit dopad drátové a bezdrátové širokopásmové připojení na průmysl, a výroba IBC Village, jedinečnou šanci zažít z první ruky nejnovější digitální zobrazovací zařízení před plně specced profesionální studio nastavení.
Tam se očekává, že bude bez 2K, 4K a stereoskopické 3D demonstrace na obrazovce IBC Big, a konvence celé pozvat k účasti na IBC Awards, událost gala slaví průmyslu úspěch. Výroba IBC Village je vyráběn po profesionální standardní studiu set s řadou nejnovějších technologií, aby prozkoumala, včetně: sinaCam Camera Head HDC-1-CAM, 3D Rig, digitální filmové kamery, 16mm, GY-HM790E Fotoaparáty a GY-HM600E Fotoaparát Canon XF305 a Canon EOS 5D MkIII, více. Future Zone poskytuje letmý pohled do budoucnosti zítřka elektronických médií se sbírkou pojmů a prototypů, které existují pouze v předních světových vysílání výzkumných a vývojových laboratořích, nebo jako akademických prací, dokud jsou demonstrovány na IBC.
Společnost byla založena v roce 1976, a vysoce ceněné a očekává s dobrým jménem a schopnost tvořit "Oscar-Buzz", Toronto International Film Festival otevře ve čtvrtek večer po Svátek práce (první pondělí v září v Kanadě), trvající jedenáct dnů, nebo 16. září. Oprah Winfrey vyrábí "Precious", který získal Choice 2009 lidovou cenu na festivalu, vyhrál dva Oscary v 82. Academy Awards, zatímco "Králova řeč", vítěz v roce 2010 Choice lidové Award na festivalu vyhrál čtyři Oscary na 83. Academy Awards. V roce 2010 TIFF otevřela novou centrálu na křižovatce King Street a John Street, v zařízení s názvem Lightbox Bell. Zařízení poskytuje rozsáhlé celoroční galerie, kina, archivy a aktivity pro cinephiles. Novinkou v tomto roce, Festival spolupracuje s University of Munk školy v Torontu na globální záležitosti nabídnout prodlouženou Q & A z pěti filmů, kde bude režisér filmu být spojeny pomocí předmětu / regionální odborník příslušné k filmu. Filmaři z Mumbai je letošní představoval město. A festival přináší v NETPAC (síť pro podporu asijského filmu) porotou ocenit nejlepší asijské film prvním nebo druhým-time funkce ředitele.
Hudba Americana konference v Nashvillu má panely, semináře a další cesty k učení, o vzdělávací hudebního průmyslu fórum. Akce se vztahuje na zájmy a potřeby umělců, manažerů, štítky, rozhlasových stanic, vydavatelů, agenty, stimulátory, maloobchodníků, právních a obchodních věcí manažerů, merchandiserů a nových mediálních odborníků. V této době, je ocenění přehlídka vyprodán. Nákup registraci na konferenci bude místo vás na čekací listině pro jeden lístek na Americana vyznamenání a ocenění show. Zobrazit nezaručuje nikomu lístek. Placky se však poskytne přístup ke všem sankcionované denní konference hudby, panely a večírky, plus prioritní přístup ke všem představení večerních vitríny. Americana je hudba, která ctí a je odvozen z tradic americké kořeny hudby. To je hudba inspirovaná americkými kultury tradic, které se nejen zastoupených v klasickém z člověka, kořeny založené zvuky, ale také díky novým a moderní umělci, jejichž hudba je jasně inspirován těmito velkých tradic. Událost patron - Americana Music Association - je profesionální obchodní organizace, jejímž posláním je poskytovat fórum pro prosazování hudby Americana a podpořit povědomí veřejnosti o žánru. Pre-konference příjem otevření, "Taste of Australia", v kavárně Bluebird 11. září a závěrečný ceremoniál Stagemothers představuje Aussie BBQ, 16. září.
Ve svém pátém roce, s 12 filmových kategorií a 10.000 liber výrobní udělování, Limelight je dláždí cestu identifikace nově vznikajících britské filmaře. East London akce je rozšíření Awards Limelight Film, který je každoroční červeném koberci krátký film Slavnostní vyhlášení výsledků. Filmová noc na 16. září uvidí dříve nominován krátké filmy z Awards Limelight Film, s úvodem do filmařů. K dispozici bude také krátká diskuse a Q & A s průmyslu specialistou a výkon z rozvíjejících se umělců. Tento měsíc sítí zasedání uvidíte slavné Thriller filmy ukáže, stejně jako výkon z nadcházející talent a řeči z odborníků z tohoto odvětví. Účast je zdarma, ale záloha RSVP je nezbytné prostřednictvím e-mailu na: contact@limelightawards.com. Vstup bude k dispozici na dveře téma na akci není dosahuje kapacitu a doporučujeme vám před knize. Akce bude uzavřen 30 minut sítí zasedání, zatímco DJ točí záznamy pro afterparty.
Děje během ročního IFP Independent Film Week, září 16-20 v New Yorku, IFP Independent Filmmaker Konference přináší mezinárodní filmový komunitu prozkoumat umění a podnikání v 21. století vyprávění, a zavést nové hlasy na nezávislé scéně. Filmař Konference se skládá z různých malých skupin a navazování kontaktů, hands-on workshopů, přednáškách s inovátorů včetně producentů Christine Vachon a FOCUS funkcí "James Schamus, ARTE Michel Reilhac, a Ford nadace" Orlando Bagwell, rozteč dílny, a ve- hloubka kreativní mistrovské kurzy. Nová série, Seznamte se s rozhodovací pravomocí jsou krátké, malé skupiny konverzace s vůdci, kteří mohou pomoci s rozvojem průmyslu pro filmy, programátorů, investory, průmysl, a další. Také během Independent Film Week, IFP představuje projektu Forum - fórum pro objevení nových projektů ve vývoji a nových hlasů na nezávislé filmové scéně. Projekt Forum se skládá z rozvíjejících se příběhu (scénáře z rozvíjejících se spisovatelem / ředitelé), č. hranic International Co-Production Market (scénáře zastoupené zavedených výrobců s nějakým financování v místě), nezávislý filmař Labs (dokumentární a narativní prvky v post-produkci), a Zaostřeno na dokumentární (dokumentární funkce funguje-in-progress) programy. Navíc, bude festival Forum programu sestavit setkání mezinárodních a amerických programátorů filmových festivalů.
Ottawa International Animation Festival (OIAF), září 19-23, je ve velkém měřítku událostí svého druhu v Severní Americe přilákat účastníky z celého světa. Soutěžní projekce jsou vrcholem festivalu představovat nejnovější nezávislé krátké filmy, reklamy, televizní pořady, studentské filmy, hudební videa, hrané filmy a další. V OIAF podpis AniMarket je víkend veletrh představí výběry v technologii animace, výroba a vzdělávání. Letos tam bude dvě specializované programy zaměřené na pitching: Pitch THIS! a Fast Track. Jako pocta, OIAF věnuje pět programů pro animace legendě, Ralph Bakshi pracovního spolu s jeden-na-jeden diskusi. Spolu s promítáním vzácných krátkých filmů, bude retrospektivní Bakshi patří projekce Fritz the Cat, Heavy Traffic, Coonskin, a Wizards.
Dne 23. září se bude za-the-scenes diskuse na Walt Disney Animation Studios "Paperman a Making-of Pixar Partysaurus RexScreening. Každý rok Ottawa International Animation Festival zadává umělce navrhnout Festival plakát. Festival uděluje umělce volnou ruku a podporuje návrh jedinečných a provokativní umělecká díla. Japonský animátor, Koji Yamamura, v současné době na představenstvu japonské pobočky Mezinárodní asociace animovaného filmu (ASIFA), navrhl plakát pro Ottawa 2012. Uznávaná animator, producent, režisér a herec hlasu Butch Hartman bude dávat proslov na TAC. Hartman je nejlépe známý jako tvůrce a výkonný producent tří úspěšných animovaných seriálů vystupoval na Nickelodeon. Festival má dostatek sociálních událostí data, aby se zúčastnily a sítě na. Například, bude animátor je Picnic s slavný dýně carving soutěž v Strathcona Park, a balil festival je zavírací cocktail party.
POP Montreal nyní vstupuje do své desáté rok nabízí až diverzifikované výběr uměleckých forem a událostí, sympozia diskusí, řemeslníka a vizuální umělecké výstavy, módní přehlídky, filmové projekce, a více než několik all-noční strany. Kromě hudebních headlinerů letošního roku POP bude zahrnovat řadu bezplatných show od září 19-21 headlining Dam-Funk, Hot hadů a Austra, a SiriusXM představí zdarma pořad dne 19. září v La Tulipe představovat Montreal indie miláčky STARS a Toronto nový vlna diva Diamond Rings na Mission Santa Cruz. Na POP sympozia, dlouholetí spolupracovníci Jeannette Lee a Vivien Goldman, členové ve Velké Británii punk-podzemní, kde Jeannette pracoval na počátku epicentrem Zajímavosti Acme a Vivien zpíval v kapele The Flying Ještěry, jsou dnes resp spolumajitel Rough Trade Records a mimořádným profesorem na Clive NYU v Davis institutu.
Festival bude mít šest činnosti oblastí: Puces Pop, Pop Symposium, Film Pop, Pop Art, Kids Pop, Espace Pop. Film POP bude obrazovka, Nightclubbing: New York Punk a nová vlna 1975-1980, obnovena sbírka surovin a jedinečné videokazet přijatých v pozdní 1970 v New Yorku punková scéna. Art POP bude vystavovat díla Grammy oceněný designér alba umělecká díla Caroline Robert (2011, nejlepší nahrávka Package) a album art směru, stejně jako dlouholetý spolupracovník Arcade Fire, Vincent Morisset. Puces POP bude hostit řemeslný jarmark září 22 - 23, zobrazuji Woodcraft, šperky, keramika, koma jídlo, a předpokládaný záznam veletrhu, který bude mít z druhé ruky vinyl z nejlepších Montreal indie nahrávacích a sběratele. Espace POP, non-profit komunita akce prostor v Mile End okolí Montrealu, bude místo pro soutěže Fashion POP. Děti POP bude naplánovat události, letos v Little Italy a Mile-End, září 22 - 23, včetně Kids Yoga, Dětské oblečení vyměňovat a Monster T-Shirt workshopu.
CINEC, mezinárodní veletrh zařízení Cine a technologie je v Mnichově obchodní ukázat určena pro každého, kdo se zabývá v oblasti pohyblivého obrazu a displeje a funkcí nový vývoj v fotografických technologií, fotoaparát support / grip, osvětlení, ozvučení, postprodukce, Stereo 3D, archivaci, správu dat, vybavení, příslušenství jakož i výrobní související služby. Exponáty oblast úmluvy, otevření dne 22. září a běží tři dny, se zobrazí inovace ve filmu, kamerová technologie, kamery support / Grip, osvětlení, ozvučení, Set dekorace, vybavení / příslušenství, technické pomůcky, Stereo 3D, postprodukce a digitální úpravy , služby a organizace. K dispozici bude také do fóra o produktu s prezentací různých vystavovatelů, a speciální prezentace cineCongress na "The Future of kinematografie", která se bude zabývat aktuální problémy a otázky. Jeden upozornit CINEC je cinecAwards. Ceny jsou prezentovány společností Society of CineTechnik Bayern eV (CTB, dříve Bavorský společnost pro povýšení Film Technology), a získal inovativní a trendový produktů a inovací v technologii Motion Picture. Ocenění sám se skládá z certifikátu a sochu, která je inspirována symbolem Mnichov "Bavaria".
Bass kytarista Cochin-Kerala, Indie, Jayen Varma (www.facebook.com / indianslapbass), inovátor indické Slap Bass a člen kapely Khayal Groove, bude vedení workshopů basová kytara v září a říjnu na Jayen Varma Bass Guitar School (http://www.facebook.com/BassGuitarSchool) v Cochin, Pune, Mumbai a ostatní okresy. Sessions se budou týkat: Jak to udělat prstem vychystávání (zbytek zdvih, volný zdvih, tři a čtyři prsty picking dva), jak hrát slap basy, jak hrát podivné časování, jak hrát na basu skladeb a kapel, běžně používané váhy, ragas, rýhy atd. Ten bude součástí září z 27. TEDxMEC - provozuje na základě licence od TED - kde TEDTalks video a živé Reproduktory vyvolat hluboké diskuze a připojení v malé skupině. Kapela KHAYAL GROOVE vedl severní indické klasické zpěvákem Aparna Panshikar, a digitální záznam a workshop spolupráce s Toulouse, Francie založený bubeník Jean Davoisine (davoisne@hotmail.fr). Skupina je nyní v postprodukci první album díla s ozvěnami východní křížů západní svobodu improvizace v rámci disciplíny a strukturu rutiny rytmu a melodických rysů Raga.
Výše uvedené události jsou pouze vzorek toho, co je plně uvedena. Kompletní informace jsou na "médií, zábavy a Herecké umění průmysl Novinky a události" stránky na adrese: http://www.actorschecklist.com/news.html který nyní má jazyk překladu tlačítka přeměnit obsah stránky do většiny používaných světových jazyků . Speciálním hostem článek sidebar z New York Film Academy váží na hereckou plavidla. Tento měsíc foto kompozitní ukazuje R & B, soul, jazz saxofonista Ezra Brown na turné se svou kapelou v Japonsku. Fotografie úvěry CrewActive pro akční záběry a Nooka za kalendářní plakát. Při pohledu vpřed do příštího měsíce, uvědomte si, že ... Digital Music Forum West bude v Los Angeles, Hamptons International Film Festival, bude v East Hamptonu, bude tyrolské Independent Film Festival se v Innsbrucku, bude Hollywood Film Festival je v Beverly Hills, bude MIA Animace konference a Festival bude v Miami , a Casual Connect 2012: Kylv bude v Kylv, Streaming Media West přichází do Los Angeles.

napsal/a: actorschecklist.com 01:11 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář