Až do 17. ledna, bude letošní Palm Springs Mezinárodní filmový festival nabízí nový program zvýraznění africké kinematografie, stejně jako filmy vybrané soutěžit o Cenu FIPRESCI, nové hlasy / New Vision Award, a John Schlesinger Awards. Festival se bude obrazovka 40 z 65 oficiálních vyjádření Akademie filmových umění a věd za nejlepší cizojazyčný film a bude hostovat vlastní Black Tie Gala Ocenění v Palm Springs Convention Center.

Generální ředitel společnosti Microsoft Steve Ballmer bude dodávat pre-show proslov u 2011 International Consumer Electronics Show, 6 až 9. ledna v Las Vegas. Digitální Hollywood sezení na letošním CES řešit otázky obsahu kdykoliv, kdekoliv, na obrazovkách všech velikostí, a jak se nové platformy jsou osvěžující přístupy pro dosažení cílových skupin. Dne 6. ledna zúčastní Media peníze tvůrce recepce, co-podporovaný Scripps Networks, domov HGTV, DIY Network, Food Network, Vaření Channel, Travel Channel a Velké americké země. International CES je produkován Consumer Electronics Association (CEA), obchodní sdružení k podpoře růstu v odvětví spotřební elektroniky, a je složena z více než 2.000 firemních členů.

V roce 2003 Akademie filmových umění a věd zvolen uznat Flickererfest jako kvalifikační festival za nejlepší krátký film a Nejlepší animace kategorie Akademie ® Awards. To je také BAFTA uznávané filmový festival. Letos v obvyklém stylu festival probíhá většinou venku v okrese Bondi Beach, leden 7-16. Flickerfest národní turné, které začalo v roce 1995 je také důležitou roli na festival. Prohlídka trvá hlavní konkurenční programy a některé zvláštní zasedání na mnoha regionálních a metropolitních oblastí, které málokdy mají příležitost prohlédnout například sbírka nejlepších světových krátkých filmů. Každý rok ředitel festivalu návštěv festivalech po celém světě hledají nové filmy, z nichž většina nebyla vidět v Austrálii. Tam je premiérou promítání a party, a závěrečný večer slavnostní předávání cen a párty.

V roce 2011 NEA Jazz Masters Slavnostní předávání cen a koncert 11. ledna v New Yorku, bude ctít Hubert zákonů, Flétnista, David Liebman, saxofonista, flétnista, skladatel, Johnny Mandel, skladatel, aranžér, trumpetista, pozounista, Orrin Keepnews, jazz výrobce, a pět členů rodiny Marsalis. Po obřadu bude v Lincoln Center Jazz Orchestra s Wynton Marsalis a zvláštní hosté hrát.

Předpokládané roční NAMM hudební produkty veletrhu spojující všechny aspekty odvětví hudby produkty k odhalení nových hudebních nástrojů, výrobků a nápadů na pomoc hudbu výrobků pro maloobchodníky, výrobce a hudebníci se více úspěšná, je stanoven na leden 13 - 16 v Anaheimu. NAMM Zobrazit objekty NAMM U zasedání, H.O.T. Zóna zasedání a NAMM nadace "učení Lounge" akce během každého dne. V letošním roce v dílnách, NAMM nadace "učení Lounge", nabízí celou řadu seminářů a zasedání objevování hudby, výuka formáty a technologie předložených partnery NAMM.

BMI budou ctít gospelové hudby pověřil umělce, a pastor Shirley Caesar při svém 12. ročníku Trailblazers of Gospel Music Awards oběd. Událost v Nashvillu se bude konat jeden den před 26. výročním Stellar Awards, pořádané deset-čas hvězdný Award a tři-měřit Grammy cena-vyhrávat Donnie McClurkin, a nahrával před živým publikem na 15. ledna, a je naplánovaný na vysílání na Gospel Music Channel (GMC). Jen pro zvané akci uvítají gospelové hudby premiér skladatelů, umělců, vedoucích pracovníků a evangelium hudebních legend.

V galerii výstavu "Musik Abstract", přední umělce patří: Ernest Hodnett, Ana Marie Paredes, Ro Rozario, Clifton "Gus" Dickens, Khalid Thompson, Lloyd Chaser a Helene Ruiz (Urban Individualisti). Neskutečný, abstraktní expresionismus a volné improvizace, jsou některé prvky, které budou sděleny prostřednictvím multi-mediální díla. Tato výstava bude pořádání hudebních forem barev, čar, tvarů a tvůrčí nezávislosti slaví barvu a tvar, který bude pro rytmický smysl příběhu a pocit a pojetí hudby přes výtvarné umění. Kurátorka Helena Ruiz z městské Individualisti ve spolupráci s Windmere galerie, Mechanicsville, výstava otevře s recepcí 15.ledna a potrvá až do 12. února.

Bock Fest rysy německého Bocks a mnoho dalších zimních piv z celého světa, předvedla v konkurenčním případě zimní pivo v Los Angeles. 15.ledna událost se může pochlubit zimní pivní šampionát se soudci z celého světa, aby korunu vítěze. Porota zahrnuje Food Network je Guy Zadní výklopné dveře, Jay DiEugenio, FOX televizní reality show, Joe milionáře Melissa "Mojo" Hunter, pivo odborníků, sládkové, pivovar vlastníky a běžné milovníky piva. Organizátor akce Talents připojení se snaží jednotlivci jako dobrovolníci a zároveň se účastní i zábavu a aktivity. Zúčastněné strany by měly co nejdříve telefonicky, nebo poslat e-mail na: talentsconnection@yahoo.com s "Bockfest" v předmětu zprávy. Výnosy jsou darovány místní charity.

Známý po celém světě pro své zářivé Zlatý glóbus ceremonie konala každoročně v lednu a jeho multi-milión dolaru dary na charitu, Hollywood asociace zahraničního tisku na Zlatý glóbus umožnil non-ziskové organizace darovat více než 10.500.000 dolar v posledních patnácti letech k zábavě -příbuzné charity. Toto období šedesátýosmého Výroční ceny Zlatý glóbus na 16. ledna bude uznávat úspěchy v 25 kategoriích, 14 ve filmech a 11 v televizi. Dick Clark Productions přinesl Zlatý glóbus obřad od roku 1983. Ocenění bude mít živé televizní vysílání vysílání na NBC v 8 hodin (EST).

Tromso Mezinárodní filmový festival je populární filmový festival pro místní diváky a zároveň je důležitým místem setkání norského a mezinárodního filmového průmyslu. Venkovní Kino Tromsø Mezinárodní filmový festival se odehrává v temnotě polární noci, které dávají je TIFF jedinečnou možnost promítat filmy venkovní. Letní kino se nachází na hlavním náměstí v centru Tromsø. Tento program, od ledna 18 až 23, zahrnuje výběr krátkých a dokumentárních filmů z ze severu, spolu s projekcí a dalších akcí. Ticho a šum je série němého filmu koncerty během tří nocí festival v lednu. Vybrané filmy jsou rané německé klasiky hororu doprovodu živé hudby od kapel prominentní na norské undergroundové hudební scény.

Sundance Film Festival otevře letos v Park City běh trvalé lednu 20-30. Kromě objevování filmové nejnovější talent prostřednictvím programu festivalu dokumentárních, dramatických, a krátké filmy, diváci zkušenosti živá hudební vystoupení, panelové diskuse s předními filmaři a průmysl postavy, řezání-hrana média zařízení, strany slavit komunity Festival a další. Otevření Sundance, umělec u stolu, je intimní večer na oslavu nezávislých umělců a jejich práce, a bude obsahovat koktejl recepce s filmaři před promítání, večeře a rozhovory s umělci Sundance Institutu po promítání, a živou zábavou.

Ročník mezinárodní hudební akce, MIDEM, a MidemNet, spojit hudební průmysl vlivných a rozhodovací pravomocí z celého světa, aby v Cannes od ledna 22-26. MidemNet poskytuje zasvěcenou analýzu do mobilních a digitálních hudebních trzích. Společně tvoří místo pro licenci a objevovat hudbu, najít řešení, aby se zabývá, držet krok s trendy v průmyslu a setkat s lidmi, které by mohly transformovat podnikání. MidemTalent Globální Umělec rozvoj, předložená MIDEM a Sonicbids, rysy umělců z celého světa vybrán k účasti v Midem Talent 2011, kresba v agentů, etikety, distributorů, promotérů, manažeři a další odborníci z oblasti hudební všichni hledání nových talentů, nové hudby a nových obchodů.

Roční NATPE Konference a výstava je americký program na trhu slouží ve světě televizní společenství pro ty, které nakupují, prodávají, rozvoj, finance, inzerovat, trhu nebo licence obsah, provedení technologie, využití práv, nebo využít médií. Konference agend, které běží ledna 24-26, zaměřit se na povahu globálního trhu a soustředit se na formáty, co-produkce, nových obchodních modelů, trans-mediální trendy, a jak se svět reklamy, je reagovat na nové příležitosti pro zapojení obsah obou nás iv zahraničí. Ve svém novém prostředí Miami, konferenční den začíná s "Káva s ..." sezení u bazénu a večer uzavře připojení na Bleau Bar.

Výše uvedené události jsou pouze vzorek toho, co je plně uvedena. Kompletní informace jsou na "médií, zábavního průmyslu a múzických umění Novinky a události" stránky na adrese http://www.actorschecklist.com/news.html, který má nyní jazykové překlady tlačítka převést obsah stránky do jakéhokoli zvoleného jazyka. Výhled do data události únorové vám pomůže připravit se na Spokane Mezinárodního filmového festivalu na 3. února, Mezinárodního filmového festivalu Berlinale na 10. února; Redakce Retreat 2011 na 16. února, abychom jmenovali alespoň některé. Nejnovější zprávy Video shrnutí prezentace nyní běží talenty: AMSTELLARDAM na ukázku pro Lonely zvuku, Gilli Měsíce alba vydání, ticho, pre-funkce trailer k temné docudrama, dusičnanů, GuerrillaMonster filmy 'Grindhouse film, cigaretový Girl. Past videa z měsíčního souhrnu video zprávy jsou archivovány na volném Home Video Vitrína na http://www.actorschecklist.com/video. Šťastný nový rok pro všechny naše čtenáře od Checklist herce!

napsal/a: actorschecklist.com 20:26 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář