V Brooklynu, bude v roce 2011 Letní řada funkce více než 200 nových filmů, všechny promítány venku, před velkým publikem v parcích, na lodích a na střechách. Festival komedií, dramat, experimentální krátké filmy, animace, videa, krátké a celovečerní dokumentární filmy politické, a domácího videa a našel záběry, stejně jako mnoho nových nezávislých filmů narativní funkce.Živých kapel na bezplatné hudební akce jsou naplánovány v průběhu série, která potrvá do 30. září. 

Festival animovaného filmu ve Stuttgartu hostí režisérů, produkčních společností, distributorů a mezinárodních obchodních společností prezentovat své animovaných filmů v této soutěžní festival, nyní v jeho 18. ročník. Umělecké animovaných filmů a podporou nadějné talenty reprezentují jádro festivalu. Prize money z více než 50.000 eur celkem budou uděleny v různých konkurenčních programů. Kombinace festivalu animovaného filmu, animace Produkce den a FMX, konference o animace. Efekty, hry a interaktivních médií, založil akci jako příležitost pro financování a rozvoj animačních projektů. Pro návštěvníky festivalu, vstup na všechny události na festivalu Zahrada je zdarma až 8. května. 

Černá Mezinárodní Kino Berlína, 4 až 8 05, pocházel z Černé kulturní festival, který byl produkován a režírovaný Fountainhead (R), Tanz divadle v roce 1986 poprvé v Evropě. Současná-denní akci v Berlíně, prezentuje příspěvky černochů na světové kultury přes film, divadlo, tanec, hudba, workshopů a seminářů, a vzdává hold legendární stepař, Carnell Lyons. Festival se zaměřuje na prezentaci díla umělecké, kulturní či politické povahy se shodovat s všeobecně vzdělávací, společenské, umělecké a ekonomické zájmy lidí z Afriky, a / nebo africké diaspory. 

Letošní Los Angeles Showbiz Expo - každoroční událost děje průmyslu na obou pobřežích - která sdružuje každý, kdo pracuje ve filmu, Video, TV, divadlo, móda a Live Events, se bude dít v tomto roce od května 6-7. K účasti na konkurzech v ShowBiz Expo, zaregistrujte se k účasti na Expo ShowBiz. Pokud nemáte pre-registrovat na cut-off datum a přesto se chcete zúčastnit konkurzu, můžete tak učinit řízení na konkurz prostoru bez odznaku ShowBiz Expo ačkoli před registrací obdrží prioritu. 

Narm zálohy propagace, marketingu, distribuce a prodej hudby a zábavy tím, že poskytuje svým členům prostor pro setkávání a navazování kontaktů, informací, advokacie a vzdělávání na podporu jejich podnikání. Na letošním Narm úmluvy v Los Angeles, 9-12 5, bude NARM/A2IM Hudba Obchodní Rychlokurz být uvedeny na 9. května a 10. května. Kurz nabízí vzdělávací prezentace a panelové diskuse zaměřené na nezávislý sektor, a směřoval k nezávislým hudebních vydavatelství, umělci, technologických firem a studenty, aby i nadále aktuální v transformující se ekonomice hudbě. Národní asociace záznamu Znalci (Narm) je ne-pro-ziskové obchodní sdružení, a od roku 1958 sloužil hudby a zábavy, doručování obsahu komunitu. 

Streaming Media, New York, je každoroční setkání profesionálů on-line video, které nabízí možnost získat hands-na čas s novými produkty, podívejte se na nové streaming zařízení a sítě s odborníky z průmyslu, kolegy a spolupracovníky. Novinka pro rok 2011 je čtvrtina trať věnovaný HTML5. HTML5 video "konference-v-a-konference" trať poběží celé dva dny od 10-11 05 konference.Témata budou zahrnovat kódování HTML5, kódování pro Apple zařízení IOS, reklamní a HTML5, jak-budovat HTML5 hráč, a HTML5 normy. K dispozici bude také odhalení nových širokopásmových zařízení zvané Pavilion. 

Na filmovém festivalu v Cannes, jsou krátké filmy výrazně zastoupeny na hospodářskou soutěž, například když krátké filmy Porota uděluje Palme d'Or, a na krátkých filmů Corner, profesionální prostor pro setkávání lidí, výměnu nápadů a podpora filmů. Řada iniciativ zaměřených na podporu talentů v budoucnosti již byly představeny: Kamera d'Or je udělována za nejlepší film prezentovány buď v Úředním výběr, během Fortnight ředitelů 'nebo během Semaine de la Kritika. Cinéfondation, která slouží k prezentaci nových trendů ve filmovém průmyslu, promítat filmy z filmových škol v rámci Oficiálního výběru, stejně jako organizování pobytu a Atelier. V letošním roce bude zahajovací film být propuštěn v kinech ve Francii ve stejný den jako jeho promítání v Cannes a slavnostním zahájení se bude vysílat v kinech umožní divákům prožít zahájení festivalu Night Live. Kino de la Plage, venkovní kino, obrazovek jiný film každou noc, a od roku 2010 i příležitostné svět náhled jeho téma-založený program. 

Mezinárodní filmový festival pro životní prostředí a Ciudad de Zaragoza se zaměřuje směrnice ukázat, podporovat a propagovat filmy natočené ve světě na životní prostředí. EcoZine si klade za cíl propagovat, ukazovat a udělit ceny audiovizuální hrané, animované a / nebo dokumenty s ekologickou tématikou vyráběné kdekoliv na světě, a také na podporu akcí a audiovizuální akce týkající se životního prostředí. Festival se sídlem v Zaragoze probíhá od května 13-21. 

BMI budou ctít David Foster jako BMI Ikona na 17. května na svém 59. výročním Pop Awards v Beverly Hills. Pozvání-jediná akce bude také ctít skladatelů a vydavatelů z minulého roku je nejvíce-vykonával oblíbené písně ve Spojených státech. Foster byl uveden do Síně slávy skladatelů v roce 2010. Večer bude zahrnovat všechny-star hudební pocta Foster, stejně jako prezentaci Pop skladatel, Song, a Publisher roku krystalů. 

Jazz Nadace prezentuje své výroční "Velká noc v Harlemu" slavnostní koncert 19. května v New Yorku, ve prospěch jazzových hudebníků Havarijní fond. Dnes večer se bude vybírat peníze na pomoc starším jazz a blues hudebníci v krizi po celé zemi, umělci, kteří strávili své životy se vášnivě věnuje svou hudbu při vytváření vyžití pro poslech publika. V současné době na pořadu jednání, jsou výkony Macy Gray, Roberta Flack, Dr. John, Lou Reed, Christian McBride, Hot 8 dechovka kritizovaný, s více bude oznámeno. Post-koncert večeře, slavnostní klubu, a VIP after-party jam session s hudebníky jsou uváděny aktivity. V roce 2011 Gala Honoree je Michael Novogratz. 

Umělci kolektivní, Urban individualisty, a jejich přidružené umělec, otevřený New York show s hudbou tématikou, a hudba inspirovaná díla hold a poctu hudebník a skladatel Gerry Eastman a The Williamsburg Music Center založil v roce 1981. WMC existuje na podporu tvorby, výkonu a ocenění American Classic Music. Je to černý-vlastnil a operoval zisk non-jazz třídy instituce nabízejí a semináře v džezu výkon a historii. Tato výstava bude oficiálně otevřena 20. května s recepcí a bude doprovázen živou hudbou poskytované skupiny Gerry Eastman. To je Urban Individualisti události kurátor Helene Ruiz, co-kurátor Jakulo Cooper, ve spolupráci s WMC. 

"Hraní: dominantní silou ve zábava, co bude dál?" je téma se zaměřit na panel na 20. května, že bude přemýšlet o zábavný software průmyslu růst o zhruba 1300% od roku 2000, a jak herní nyní začíná tlačit hranice v dalších oblastech mimo zábavy, jako jsou sociální sítě, zdravotnictví , vzdělání, a dokonce i věda.Skupina zkušených herních profesionálů montáž v Boulderu bude řešit budoucí roli videoher v zábavním průmyslu. Panelisté budou diskutovat o své osobní historii v průmyslu, stejně jako rostoucí trendy a nové aplikace pro hraní her. 

V roce 2011 Billboard Music Awards se bude vzduch na ABC živě z Las Vegas 22. května, ve spolupráci s Las Vegas Convention a návštěvníků úřadu. Ceny budou odrážet Billboard chart žebříčku na základě klíčových ventilátor interakce s hudbou, včetně alba, jedno-a digitální prodej, cestování, streamování a sociálních interakcí na MySpace, Facebook a další populární online destinací pro hudbu. Ceny budou na základě účetního období 28.února 2010 až 01.3.2011. Špičkových umělců bude uznán v různých žánrů, včetně R & B, Rap, pop, country, rock, latina a alternativní. 

56. Výroční Drama Desk Awards se bude konat na slavnostním sit-down večeři v New Yorku, na 23. května. Drama Desk Awards, které byly založeny v roce 1955 a jsou uvedeny každoročně v několika kategoriích, jsou oceněním nejlepších projektů v komerční a ne-pro-ziskové odvětví New Yorku divadla. Je to jen divadelní cenu pro jejíž výrobu na Broadwayi, off-Broadway a pryč-pryč Broadway soutěžit v rámci stejné kategorie. Letošní ceny se ukážou přidává nové funkce, včetně živého orchestru, vystoupení ze jmenovaných muzikálů, a jedna hodina primetime speciální, které se bude vzduch o týden později na Ovace sítě. Slavnosti začne Black-tie VIP koktejl recepce, VIP vstupenek After Party s Premium otevřený bar a dezert stanic. Harvey Fierstein je hostitelem letošního ročníku soutěže. 

Amsterdam filmový festival obsahuje mix umění a projevu se snaží odrážet charakter hostitelského města. Ctít filmů z více než 90 zemích po celém světě, bude v roce 2011 Amsterdam filmovém festivalu ocenění a uznání celovečerní filmy, krátké filmy, dokumentární filmy, studentské filmy, animace, videoklipy a scénáře. Festival přijímá podání všech druhů a podporuje individualitu a experimentování. Festival, běžící 31. května do 1. června uznává, vynikající filmařské v kategoriích s organizací je Van Gogh Awards. 

Výše uvedené události jsou pouze vzorek toho, co je plně uvedena. Kompletní informace jsou na "médií, zábavního průmyslu a múzických umění Novinky a události" stránky na adrese http://www.actorschecklist.com/news.html, který má nyní jazykové překlady tlačítka převést obsah stránky do většiny používaných jazyků. Výhled do akce dat června bude vám pomůže připravit se na: Cine Převodovka Expo 2011 v Hollywoodu, produkoval konferenci v Orlando, Aruba Mezinárodní filmový FestivalSanta Cruz, Aruba, v Santa Cruz, Banff světové televize FestivalBanff, Alberta, v Albertě , AFI / Discovery Channel SILVERDOCS Dokumentární Festiva, v Silver Spring, poskytnout pouze malý vzorek připravovaných akcích v předstihu. Také upozornit diváky, místo předělat a redesign Checklist herce je na dosah ruky, se nové interaktivní funkce, nástroje a prostředky na pomoc členům, tak prosím, zůstaňte naladěni.

napsal/a: actorschecklist.com 04:48 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář