Jazzový pianista, Kyoko Oyobe vede pozdní noční jam session v New Yorku, Dolní Eastside nejnovější bar, kavárna a místo konání jazz, plesnivé obr. úterý nocí v červenci. Zřízení uvádí, že je jazz s nabídkou sortimentu příležitostné rozptýlení jako šachy, shuffleboard, Scrabble a backgammon a malých předkrmů z kuchyně. Básníci se budou cítit vítáni v této nižší element East Side. Kyoko Oyobe (http://www.facebook.com/kyoko.oyobe?ref=ts), který píše skladby, je z Okayama, Japonsku a vydala své první album, "Cookin 'v Smalls", nahrával živě u Smalls Jazz Club v Greenwich Village, je nyní k dispozici na webové adrese http://cdbaby.com/cd/kyokooyobetrio. 

Se odehrává v New Yorku až 9. do oslavit své 12. výročí, je latina alternativní hudební konference zaměřené na marketing španělského jazyka alternativní hudby. Připojení SummerStage událostí v Central Parku 6. července představuje výkony španělské hudby standouts Jarabe De Palo, mexická zpěvačka Ely Guerra, afro-peruánské electronica lidového umělce Novalima a Miami DJ pan Pauer. 8.července panel (jeden z několika) adres, "patroni umění: Kdo jsou dnešní hudební investorům?" 

Nadcházející WebTVWorkshop.com série je zaměřena na výrobu webových série a nové mediální obsah, ve formátu intenzivního kurzu, a přichází do New York City. Učil Emmy-vyhrávat profesionály a zástupci unie, se účastníci naučí, jak vytvořit, trh, distribuci a zpeněžit úspěšný web sérii. Třídy pokrývají vše od strategie a hřiště pro reklamní a propagační strategie. WTVW je včetně Showbyznys práce průvodce, komplexní software pro rozpočty, pracovní právo, a Unie smlouvy, za použití snadno pochopitelné pojmy. Showbyznys Store je maloobchodní divize mediálních služeb, která uspokojuje potřeby konkrétní technologie médií a zábavního průmyslu. 

Artivist filmový festival a Artivist ceny jsou vyrobeny Artivist Collective, as, charitativní organizace, vytvoření této platformy pro umělce sdílení inspirující a poučný film se světem. Jako prostředek pro filmaře na obrazovku své jedinečné, společensky-vědomé filmy pro širokou veřejnost, Artivist práce zaměnitelně s umělci a jejich příčiny. Filmaři se spojily prostřednictvím organizace pro sdílení zdrojů, spolupracovat a spolupracovat s dalšími umělci a odborníci zábavního průmyslu. Podle organizace, tento proces také vedl k dohody o financování pro budoucí filmové projekty. Projekce od 8 až 10. července se bude konat ve městech: Austin, Atlanta, Chicago, Sedona, Seattle, Washington DC srpna bude mít promítání v Hollywoodu, av září se přesune do New York City. 

Každý se může připojit Florida kapitole a ostatními členy hudební komunita v Miami na neformální networker hostí Florida kapitoly radou guvernéra, Serona Elton. Navržený na každé druhé úterý v měsíci, mohou účastníci využívat bezplatný předkrmů a 2 na 1 nápoj slevy na nápoje až do 20:30, s laskavým svolením Eden South Beach. Vždycky je volný vstup pro Recording Academy členů a každý, kdo se chtějí dozvědět o nebo se připojit Recording Academy. 

BMI je sponzorem Kauai Music Festival, čtyřdenní podniku v umění songwriting koná na ostrově Kauai, od července 13. Přes jeden na jednoho setkání, v malých skupinách, workshopy, panelové diskuse, Open Mic činnosti a jiné plánované akce budou účastníky festivalu budou mít možnost konzultovat a získat zpětnou vazbu přímo od profesionálů songwriting personální festival. Kromě každoroční konferenci skladatel, KMF organizuje a hostí další vzdělávání, vytváření sítí a předvést akce po celý rok, jako je hledání skladatel KMF, roční songwriting soutěže s vítězem dostat zdarma Účast na výroční konferenci skladatel KMF. 

18.července Grammy Awards 101 hudební úspěch Workshop je prezentace Recording Academy pacifickém severozápadě Los Angeles a nastavení kapitol se bude konat v Honolulu. Grammy Awards 101 + MusiCares Terénní bude informační schůzka o: nedávno oznámil ceny na restrukturalizaci, důležité informace o 54. ročníku Grammy Awards, důležitá nadcházející data a termíny, vysvětlení nároku na předložených výrobků, jak podat produktu na Grammy úvahu, step- krokem vyprávění o tom, co každé podání projde poté, co byla podána do cen procesu. 

Příležitostné připojení je místo, kde se dozvědět více o průmyslu, který baví 300 milionů lidí každý měsíc. Takže od července 19-21, dozvíte se vše o iPhone, sociální, Android, Flash, Prohlížeč MMO a stažení hry, na příležitostné připojení Seattle 2011. Casual her Sdružení vytváří příležitostné událost připojení ročně. A není to jen učení dílny. Některé sítě navržený akcí: Pre-funk strany hostí Mochi Media, uvolněný, loungy strana pivo / víno / koktejly / lehké občerstvení; Minna Smísit hostí EA Partners, nápoje ve velkém hale po závěrečném zasedání v kuželu Auditorium , Oficiální volný čas Připojte slavnosti pořádané OpenFeint s bowling, kulečník nápoje a předkrmy, další Minna Smísit hostí TransGaming, představila Happy Hour styl piva, vína, koktejly,, oficiální volný čas Připojte slavnosti pořádané WildTangent, salonek party s pivem,víno, koktejly a občerstvení koná v akváriu Seattle. 

Léto NAMM 2011 je hudební průmysl produktů v polovině roku akce představí nejnovější zařízení, zvukové a světelné techniky, vlivné společnosti a nejnovější značek. Založen music pedagogové, studenti, rodiče, hudba advokáti, nahrávání odborníky a domy vůdců uctívání hudby na mezinárodním hudebním výrobků průmyslových odvětví v polovině roku shromáždění. Dění v Nashville, červenec 21-23, navštěvovat se a propojit s dalšími členy průmyslu na NAMM mladé profesionály akci během letní NAMM. Přidej se ke skupině na Wildhorse Saloon 21. července od 18:30. NAMM, Národní asociace obchodníků hudby (NAMM), je ne-pro-nezisková organizace, která sjednocuje, vede a posiluje 17000000000 dolarů globální hudební průmysl produktů. 

Od svého zahájení v roce 1951, Melbourne Mezinárodní filmový festival vyvinul v největší australské filmové události. VOFR hostí shromáždění filmové produkce z více než 50 zemí na sedmnáct dnů (21. července do srpna 7) každou zimu (australská zima), zdobeny břidlice stran a speciálních akcí, které bylo známo, že vytvořit slavnostní atmosféru v celém městě. Samostatně a na vlastní zásluhy, Regent Theatre byla a stále je domovem pro mnoho renomovaných světových divadelních představení, včetně Disneye Lion King, We Will Rock You, a Singin 'v dešti. 

Stlačený Přehled činnosti Ládina akce na film Mezinárodní filmový festival v Pasadeně, červenec 22 - 30, pomáhá upozornit na mnoho zajímavých akcí, které se stanou v daném čase. K dispozici budou čtyři dny workshopů a seminářů, dvě speciální nezisková benefiční akce a některé další "překvapení". Zahajovací večer Mixer a AOF VII Celebration. Nick Mancuso Jednat seminář část 1 a 2 se stane 24. července a 25. Volné nedělní brunch a filmař Symposium je 24. července a vlastní osobnosti "Večeře s" Zvláštní AOF filmaři a spisovatelé se děje ve večerních hodinách.Závěrečný večer patří Black Tie Večeře před soutěží strany, Black Tie večeře a udělování ukazují na projekce v Regency akademie divadle Pasadena s filmařem-rozhovory na červeném koberci a speciální dárky pro každého v účasti. Soukromé "po" a "pre-stran budou oznámeny. 

V roce 2011 v New Yorku Mezinárodní filmový festival Latino posláním je prezentace díla vznikající Latino filmu talent v USA a Latinské Americe, a poskytují rozsáhlé představy o Latino zkušenosti a oslavit různorodost a ducha Latino komunity.Programování v červenci 25 až 31 včetně vlajkové lodi filmový festival v New York City, novou hudbu a umění vitríny, rodiny a společenských akcí, stipendia pro začínající filmaře, a celostátně uznávané soutěži krátkých filmů ve spolupráci s HBO. Festival především má schválení NYC starosta Michael Bloomberg v Latinské Media and Entertainment komise od svého vzniku v roce 2003. 

Fade In ... 15. ročníku Hollywood Pitch Festival nabízí možnost prezentovat své filmové a televizní scénáře, knihy, krátká nebo nápad přímo do 200 Hollywood agenti, manažeři, producenti, manažeři studia a výroby, přes tři dny od 29. června. HPF má jen jednu třídu - třídu hřiště učil profesionální pracovní filmaře, a je volitelný přijmout. Ale letos jsou také poskytují jeden na jednoho virtuálního hřiště trénovat přes Skype začíná dva týdny před festivalem. Po zasedání aktivit nabízí koktejl pátek večer a VIP Kontakt knihy, které budou rozdávány. 

Výše uvedené události jsou pouze vzorek toho, co je plně uvedena. Kompletní informace jsou na "média, zábavní průmysl a múzických umění průmysl Novinky a události" stránku, která má nyní http://www.actorschecklist.com/news.html překladatelské tlačítka převést obsah stránky do většiny používaných jazyků.Pohled dopředu do data události srpna vám pomůže připravit se na: Létající Popcorn! Film on-line pro děti FestivalNewport, ve městě New Port, UNF spisovatelů konference v Jacksonville, Siggraph 2011, ve Vancouveru, KRATKOFIL Mezinárodní krátký film FestivalBanja Luka, Bosna a Hercegovina, v Banja Luka, poskytnout pouze malý vzorek připravovaných akcích v předstihu.Také upozornit diváky, stránky předělat a redesign herce Kontrolní seznam je na dosah ruky, se nové interaktivní funkce, nástroje a prostředky na pomoc členům, tak prosím, zůstaňte naladěni.

napsal/a: actorschecklist.com 23:30 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář