V roce 1995, jako společnost CineVic nezávislých filmových tvůrců, přidal se k formě Origins divadlo Victoria Film Festival, jejich vize byla vytvořit každoroční nezávislý filmový festival ve Victorii s celosvětovou reputaci přesto být nedílnou součástí místní komunity, který by sloužil jako milníkem v kariéře mladých umělců a tvůrců se snažila obejmout. Jako letošní fesival odehrává, běh přes 13. února festivalu SIPS 'n' Kino zasedání sledovat filmové projekce v Legacy Galerie výtvarného umění, představovat večer degustace vín, předkrmy a zapojení diskuse o filmu právě vysílán. 

Kalifornie Copyright konference panel 8. února s názvem "Hudba En Español", znamená diskuse o současném stavu a budoucí příležitosti v Latinské hudební trh. Panelisté patří: BMI skladatel a producent Kike Santander, předseda, šestý dům, Richard Bull, viceprezident pro marketing a A & R na Sony Latin Music, Nir Seroussi, generální ředitel společnosti Nacional Records a Cookman International, Tomáš Cookman, kreativní ředitel, Peermusic. Večer moderuje Marissa Lopez BMI a Eric Palmquist, Senior Manager Disney Music Publishing. Na programu je také koktejly a večeře. 

V Berlíně, Mezinárodní filmový festival Summit nabízí programy, které se inspirují inovace, vzdělávání a poskytují důležité pochopit, jak filmových festivalů hrát klíčovou roli v nezávislém filmu představí a podpoří růst v oblasti umění a filmu. Posláním Mezinárodního filmového festivalu summitu, pokud splňuje 8-9 2. je podporovat a posilovat globální filmový festival průmyslu prostřednictvím vzdělávání, vytváření sítí, šíření informací, jakož i pěstování vysoké standardy pro průmysl. 

Pro volný čas Připojte se vyrábí volný čas her asociace a je místem se dozvědět více o průmyslu, který baví 300 milionů lidí každý měsíc. Na volný čas Připojte Evropy 2011, letos v Hamburku, 8-10 2, mohou účastníci dozvědět vše o hrách pro iPhone, sociální, Android, Flash, Prohlížeč MMO, a Hry. Je tu příliš zábavné věci.Sítě stran na volný čas Připojte tento rok bude zahrnovat: Pre-Funk a odznak Pickup, předložený GameCity Hamburku; WildTangent v klubu Halo; After Party @ Hoch 3, předložený Amazon Web Services, Mobilní Mingle, předložený Exent, sociální Mingle,předložený Zong Platby Mobile, abychom jmenovali některé kritizované činnosti. 

Asi 400 filmů jsou uvedeny každý rok v Berlíně jako součást veřejného programu Berlinale je, z nichž většina jsou světové a evropské premiéry. Filmy všech žánrů, délka a formát jsou předloženy. V letošním roce je na Berlinale uveden v únoru 10 až 18, a je rozdělen do různých sekcí: velký mezinárodní filmy v soutěži, nezávislé a art-dům produkce v Panorama, filmy pro mladé publikum v "generace" sekce, německy filmová produkce v Perspektive Deutsches Kino, důkladný pohled na filmy ze "vzdálených" zemí a experimentální formy ve fóru, stejně jako vyšetřování různých subjektů v kině šortky Berlinale. Na evropském filmovém trhu (EFM), film veletrhu integrované do Berlinale, se vyvinul do sítě formálních a neformálních spojení, zatímco se sídlem v Martin-Gropius-Bau, v bezprostřední blízkosti festivalového centra v Potsdamer Platz. Stejně jako v minulých letech, Berlinale Talent Campus běží paralelně s Berlinale a pracuje jako intenzivní týden-dlouho akademie, kde kreativních profesionálů z každé oblasti filmového průmyslu jsou k dispozici jako učitelé reproduktory a partnery pro diskusi. 

53. Annual Grammy Awards se bude konat v Los Angeles 13. února a bude vysílat ve vysokém rozlišení a prostorovém zvuku 5.1 na CBS televizním řetězu od 8-11:30 hod. (ET / PT). Grammy jsou peer-předložené ocenění na počest výtvarný počin, technické znalosti a celkově vynikající výsledky v nahrávacím průmyslu, bez ohledu na album prodeje nebo místo v žebříčku. Během týdne Grammy, existuje mnoho dalších souvisejících činností vedoucí k ocenění a jsou pod záštitou The Recording Academy. V jednom takovém benefiční akce, 21. výroční MusiCARES "Osobnost roku" ceremonie vyznamenání osm-měřit Grammy vítěz, GRAMMY Legenda cenu a Recording Academy za celoživotní přínos příjemce Barbra Streisand. Organizace MusiCares zajišťuje, že hudba lidé mají místo na otočení v době finanční, zdravotní a osobní potřeby. Ceremonie bude co-hoštěný současní lídři kandidátek GRAMMY Bobby McFerrin a Esperanza Spalding. 

Na letošní seminář nové hudby, únor 14 - 16 v Universal City, budou delegáti zúčastní programu včetně keynote, pět hnutí, NMS 18 minut intensives a mentoring setkání s pronikavý osnov, nově hudební byznys z pohledu umělců '. Delegáti všech dostávají nové hudby Obchodní průvodce plněné důležité dělat a nedělat odborníky, tipy, informace, formuláře a základní webových stránek a blogů. NMS výstava oblasti budou poskytovat dodatečné zdroje kromě probíhajícího síťového propojení příležitosti. Premiéře party v Music Box, "PO GRAMMY Jammy," je koktejl recepce následuje vystoupení umělce, který je pak následovaný NMS Lounge Aftershow sítě strany. 

Na letošním GSMA Mobile World Congress 2011 v Barceloně, kromě obvyklé konvence pořadu, který doprovází globální akce tohoto rozsahu s 1.300 vystavujících firem, jsou účastníci zpracována tak, aby ocenění program, který upozorní na inovativní mobilní řešení a iniciativ z celého světa, a větší App Planet - nové centrum Apps vesmíru. Strana kongresu a ocenění Oslava se bude opět konat v Národním paláci v Montjuïc a letos vystoupí Grammy a Brit cena-vyhrávat zpěváka / skladatele Duffy a uznávaný indie rocková kapela Metrika, v hudebním programu, hostil britské televizní a rozhlasové moderátor Jonathan Ross. Myriad bude hostit Po Ocenění strany bezprostředně po kongresu strany a ocenění Slavnost, vše probíhá od února 14-17. 

Brit Awards jsou Britové hudebního průmyslu roční populární hudby ocenění, obecně se konalo v Londýně, letos 15. února.Ceny začaly v roce 1977 a jako každoroční akce v roce 1982 pod záštitou britského nahrávacího průmyslu obchodní sdružení.Arcade Fire, Mumford & Sons a Rihanna je plánován na představení pro tuto nadcházející obřad. Živého vysílání bude probíhat po ITV1 od 8 hodin. BRIT Trust, podporuje mladé lidi v hudbě a vzdělání. Ocenění bude moderovat opět letos Goldierocks.

Lidová aliance Music Conference v Memphisu je každoroční událost, která spojuje odborníky hudebního průmyslu z celého světa sdílet své myšlenky, sítě a oslavit tradiční hudbu a tanec. Od února 16-20, existuje více než 50 seminářů, panelových diskusí, a peer skupinová setkání, které se zabývají kritické otázky týkající se prezentace, podpora a zachování lidové a tradiční hudby a tance.Kromě toho existují speciální události, takový jako lidová hudba a Business Awards, ceny za celoživotní přínos, sítí recepcí, oficiální výkon Alley a soukromých předvést představení, rys ukazuje, výstavní sál, blok rezervace zasedání, Memphis výlety, koncerty a dosah komunity. 

Po sérii konferencí v Los Angeles a New York City, Indie Film financování a výroby konference přichází do Miami z Februay 17-18. Tam bude hostem reproduktory a výstavy oblast, kde filmový průmysl produktů a služeb firmy představí své nejnovější produkty a služby na indie tvůrci. Konference bude k dispozici VIP "All Access" pass, který zahrnuje jeden-na-jedno hřiště zasedání s investory, workshopy a VIP After Party. Lori W. Wyman, ČSA, který v současné době obsazení Glades a Burn Notice, se bude diskutovat o "Práce s Odlévání ředitel na rozpočet funkcí." After party zavře všechny relace. 

Mezinárodní festival krátkých filmů z Indie (ISFFI) plánuje předvést krátké filmy otevření v Chennai, únor 25 - 26, které oslavují různých kultur, tradic estetické, sociální a politická témata, a jiné práce, které se zabývají tématy román, špičkové technologie a neobvyklé vizualizace , tradiční i ty, které se liší ve formě, techniky nebo obsah z běžných formátů. Organizátor festivalu DBICA je průkopníkem krátkých filmových festivalů v Tamilnadu od roku 1998, a v současné době organizuje řadu festivalů. Festivaly poskytnout platformu pro krátký film a mladé tvůrce mediální podnikatele k prezentaci jejich práce, stimulující interakce, vytváření sítí a propagaci mezi ty v mediálním průmyslu a vytváření povědomí veřejnosti. 

Blížící se 27.února Beverly Hills vinobraní budou mít prospěch Fran Drescher je rakovina Schmancer hnutí, 501 (c) 3 organizace.Mezi představenými činností je ceremonie ctít Vin Scully, hlas Los Angeles Dodgers baseball. Starosta Los Angeles budou v návštěvnosti představit pana Scullyové se ocenění za celoživotní přínos a město osvědčení počest pana Scullyové místní úspěchy, obětavost a příspěvky do města Los Angeles, to je soukromá vína, piva a lihovin ochutnávka události a nejsou tam žádné restaurace účastní. Organizátorem akce Talents Connection (talentsconnection@yahoo.com) hledá dobrovolníky na pomoc zavázala k události a podílet se na zábavu a navazování kontaktů současně. Kromě toho tam bude venkovní doutník salonek a hudby a zábavy hrál Raquel Ramos s Jeff Bauer na klávesnici. 

83. Academy Awards ® ceremonie k uctění nejlepších filmů roku 2010 bude vysílán v USA na ABC televizním řetězu, 8 pm EST / sedmnáct hodin PT, od Kodak Theater v Los Angeles. Akademie filmových umění a věd (AMPAS) nemá sankce akce pro charitativní organizace z celého hostit oficiální prohlížení stran v 83. ceny akademie ® obřadu. Události bude funkce živého vysílání prezentace cen a party laskavosti místního hostitele. Tam jsou také zdarma Oscar týden (nutné vstupenky) veřejné dění v celé oblasti Los Angeles, které vedly k oficiální ceremonie datum. V letošním roce, herci James Franco a Anne Hathaway co-hostitel obřadu, pochodovat na prvním místě pro každého. 

Výše uvedené události jsou pouze vzorek toho, co je plně uvedena. Kompletní informace jsou na "médií, zábavního průmyslu a múzických umění Novinky a události" stránky na adrese http://www.actorschecklist.com/news.html, který má nyní jazykové překlady tlačítka převést obsah stránky do většiny používaných jazyků. Výhled do dat událostí března vám pomůže připravit se předem na: filmaře Awards v Arlingtonu, PR Novinky PR Měření konference, v District of Columbia, Createasphere / ZKOUMEJTE Zábava technologie expozice, dříve známý jako HD EXPO v Universal City, Filmpalooza 2011, 48 hodin filmaři případě složen do Miami International Film Festival, SXSW Film konference a festivalu v Austinu, Inovátor indické Slap Bass Guitar, Cochin-Kerala, Indie, Jayen Varma, který bude v Toulouse regionu, od konce února do března, spojení s oblastním standout bubeník, Jean Davoisne, majitel dvou drumschools a Art Center v jižní Francii, na mistrovských a představení. Past videa z měsíčního souhrnu video zprávy jsou archivovány na volném Home Video Vitrína na http://www.actorschecklist.com/video.

napsal/a: actorschecklist.com 08:11 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář