04.Květen 2010

V hmoždíři si utlučeme česnek a petrželku s tymiánem, přidáme sezamový olej a touto směsí pokryjeme maso, které opékáme na pánvičce. Maso osolíme a opepříme, vyndáme z pánve a necháme tři minuty odpočinout.

Na stejné pánvi opečeme hrášek, přidáme lžičku mouky, víno, máslo, cibuli a na závěr sojovou omáčku. Na talíř klademe těstoviny, plátky masa a přelijeme směsí.

Ingredience:

jehněčí karé
sladké hráškové lusky
cibule
coctail rajčátka
česnek
tymián
petrželka
máslo
sezamový olej
olivový olej
hladká mouka
bílé víno
sojová omáčka

Doba přípravy pokrmu: Neuvedeno

Počet osob, pro které je recept napsán:: Neuvedeno

jehneci-kotlety.jpg (39 KB)

Vložil: berdana ¤