04.Duben 2011
Má práce mě donutila jít k lékaři.
Z té potutelné chřípy se nakonec vyklubala předpisová angína. Jako kdybyste jí vystřihli z knihy pro lékaře. Je to opravdu fajn. (ironie) Měla jsem naplánováno tolik aktivit! Teď musim všechno rušit, včetně schůzky s Kačulí. Zítřejší výlet nebude = jedu nejdál do postele. Achich, ouvej. Nyní, sedim doma. V teple. S čajem na stole a koukám co je nového ve světě, abych nezakrněla v neinformovanosti. Já prostě neumim marodit. Potřebuju pořád něco na práci.
Protože i mě samotnou, by neustálé články o chřipce nudily, tady je jedna momentka z hledání informací.

Jsem naprosto v šoku. Držíte diety?
Asi jako každá slečna v moderní společnosti, jsem si prošla zkoušením nejrůznějších diet a pokusů o zhubnutí. Vždycky, když se rozhlídnu po okolí, najdu minimálně šest slečen, které drží dietu kvůli nespokojenosti se svou stávající postavou. Drží dietu možná pro sebe, partnera, nebo určitě protože narazily na nějaký podobný článek jako je tento: http://magazin.libimseti.cz/lifestyle/7437-tloustici-ktere-mozna-neznate
No. Já se svěřím, že tohle je odstrašující případ. Přesto, ale dietu kvůli své postavě nedržím. Příteli se líbím tak jak jsem a už několikrát mi řekl, že by mě za špejli nevyměnil :)
Takže boubelky, až si tohle přečtete, pokývejte hlavou a všechny ty lejstra s demolujícímy dietami hoďte do šrotičky.

Pěkný den
Der:)
Vložil: derien.drake ¤