21.Duben 2008
Ač atypickým začátkem, otvírám cyklus znamení zvěrokruhu…každé znamení s sebou něco nese a každý člověk je především originál. Takže ,,suma-sumárum´´´- berte tento přehled s rezervou.. :)

Blíženci jsou znamením, které zásadně ovlivňuje můj život.
Většina z mých lásek byli a jsou blíženci. Většina z nich mi srdce zlomila, někteří jej prozatím uložili k ledu. I v těchto dnech mě jeden z blíženců opouští, nepatří však jen mezi mé lásky, ale je to především vzácný člověk, přítel, po kterém se mi bude moc stýskat.
Jsou to lidé, kteří se mi opravdu hodně přiblíží a pak zvednou kotvy, aby mohli odplout zase o kus dál. Nedávám jim nic za zlé. Srdce se vyzdraví, pokud je dlouho nevidím a jak dny plynou, podaří se mi v řádu let zapomenout – alespoň do chvíle, než je opět spatřím na vlastní oči.
Mezi blíženci mám i několik přátel. V jedné klíčové věci jsou si jejich životy podobné. Jsou častými cestovateli, rádi se obklopují veselými lidmi, jsou skvělými baviči, mají vkus; avšak ve svých slibech jsou nestálí. Ale kdo je dneska dokonalý? Mám je ráda takové jací jsou…

Pa líbá Der:)
Vložil: derien.drake ¤