07.Únor 2008
Po delší době jsem zase vyrazila do centra zařídit pár (set) věcí. Při procházce městem jsem ale nevyšla z údivu...Malé i šišaté výlohy stánků s tiskem, trafik, tabáků a v neposlední řadě všemožných prodejen, kde se jen mihnou noviny, jsou plné levných DVD v papírových obalech. Nehledě na to, že se plátky předhánějí, kdo jich vydá více a kdo vychytá větší ,, bombu´´ !
Čím víc jich vychází, tím více pochybuji o jejich kvalitě...nejsem si úplně jistá tím, zda se zachvilku nezařadí do řad zdánlivě legálních plagiátů, na které se pořádají hony po tisícovkách...Už je skoro jedno, koupíte- li si stánkové DVD, anebo film za poplatek stáhnete z netu...možná jen ty bonusy mě lákají... :)
A tak noviny, nad kterými pak škrábete brambory, zvyšují v rekordně krátkém čase svůj náklad, ani ne tak proto, že by skvěle psali, ale hlavně proto, že si je častokráte musíte koupit k onomu DVD. Pak se i u nás doma hromadí kvanta sběru a brambor se nedostává...
Pravdou ale je, že se na levně zakoupený filmeček také ráda podívám...ale svým přátelům, jako narozeninový dáreček, zakoupím  DVD raději ve specializovaném obchůdku, který je naplněm filmy od podlahy po střechu a bez ,,baličáku´´  na brambory ... A co vy?
páčko čumáčci Der;)
Vložil: derien.drake ¤