28.Leden 2008
Dneska mě opravdu překvapilo, co si na mě vymyslel můj mobilní operátor...Řekněme, tak rok a půl nazpět, mi jednoho dne přišla sms s informací, že pokud nechci být k nalezení v oficiálním seznamu čísel mobilních telefonů, mám podniknout jisté kroky k zamezení spadení do registru.
Tedy dobře, opatření, které mi bylo nabízeno jsem přijala a realizovala. Hlavně mě překvapilo, že něco, jako registr, nebo chcete-li tefonní seznam mobilních čisel, může existovat...protože důvod, proč si porizujeme stále více mobilních telefonů je nejen ten, abychom si mohli zavolat kdykoliv nás to napadne nebo bude-li třeba, ale i proto, že chceme, aby naše číslo měli k ruce jen ti lidé, kterým jej dobrovolně dáme(ať už je mobil osobní či pracovní).
Co mě hlavně šokovalo bylo, že i přes veškeré kostrbaté kroky, které jsem musela učinit, mi dnes zavolal někdo naprosto cizí...Ještě ke všemu to byl ,,omyl´´. Takže nemám šanci odhledat kde dotyčný moje číslo získal, nebo ověřit, zda to byla opravdu jen náhoda, jelikož se maskoval jako ,,soukromé´´ číslo.
To mě přivádí k myšlence, že to někdo zase pěkně zmršil...nevím jestli já, nebo pracovník mobilních telefonních komunikací, podobně jako nedávno úřednice v bance, kvůli které jsem platila skoro 5.000.- pokutu!
Asi se budu muset vrátit k pravidlu: ,,Důvěřuj, sle prověřuj!´´ ...Mám ale drobný problém. Bankovní úředničina nebude nejspíš můj ,, KOBYL´´ a pod ruku telefonního mužíka též nevidím...
Zbyde mi tedy jen vyměnit telefonní číslo (Ach jo,už podruhé.), nebo dál zvedat telefony spolu s větou :,,Haló, kdo volá?´´ a na další pochybné nabídky se vykašlat...
Mějte se krásně kulíšci pa Der:)
Vložil: derien.drake ¤