14.Červenec 2008
Mám toho dost. prázdniny žádné, špatné počasí, a když jsem konečně sehnala jakž takž slušnou práci, jsem nemocná...můj žaludek nesnese nic kromě dietní stravy. To znamená: rýže, pohanka, suché těstoviny, nesypané lehké knedle. Nejspíš se i v žaludku sešly všechny potlačované stresy, nevyslovené nadávky, utajované city a pocity na zvracení (z chování některých nejmenovaných lidí). Mám pocit, jako bych měla v žaludku cihly a štípané břidlice...nejhorší je ale fakt, že se mi už ani k lékaři nechce.
V pátek jsem totiž absolvovala v celku podivuhodnou návštěvu Nemocnice na Bulovce. Jímala mě histerie, a mohu říci že se v nejbližší době na toto místo opravdu nevrátím!
Dnes jsem absolvovala druhé kolo v čekárně svého praktického lékaře...Ačkoliv jsem zde čekala spolu se svou sestrou již od půl osmé asi tak do desíti, byl to velmi příjemně strávený čas. V čekárně se sešla veselá skupina lidí, kteří na sobě téměř nedali znát, že jsou (i velmi vážně) nemocní. Poté, co jsme rozesmáli i posmutnělého klučinu, kterého občas potkáváme v autobuse a opustili čekárnu, měli jsme zamířebo ještě na chirurgii (jelikož jsem si docela ošklivě ,,nabourala´´ loket, když mi v sobotu bylo zle); po pohledu do čekárny jsem usoudila, že to pro dnešek ,,sroste samo´´. Fronta byla totiž až ven před budovu. Uznáte, že kuličky se se dají hrát i na příjemnějším místě - vystály bychom tam totiž ďolík...
Málem bych opoměla jednu důležitou věc - někteří z mých přátel a známých mají dneska narozeniny :) Tak si jdu nalít vybublanou colu - piji - ,,NA ZDRAVÍ !!!´´ a přeji jim vše nej ;)
pa Der
Vložil: derien.drake ¤