09.Srpen 2009

Vydra a Bůh

  Vydra je kluk co nemá rád Boha. A Bůh nemá rád jeho. Bůh je nejen na nebesích, ale i na zemi. Jezdí v Lamborghini. Bílým jak andělský křídla. Čas od času veme do toho Lamborghini i skutečnýho anděla. Pokaždý tomu anděli chybí křídla, ale to Bohovi asi nevadí. Vydra hledá podobnýho anděla kde se dá. Už dávno nevěří v boží prozřetelnost. Zkoušel to na libku, na lide.cz a dokonce i na stesti.cz. Ale andělé se pořád motají jen kolem Boha. Tohle mu má Vydra za zlý.

  Bůh nemá jen Lamborghini, ale i další káry. Nejvíc rád ale machruje s bílým Lamborghini. Vydru poznal právě prostřednictvím toho Lamborghini. Vydra mu ho totiž propíchl vidlema přední a zadní kolo na pravé straně. Což Bůh ocenil božsky hříšnou sadou nadávek a podal Oznámení na veřejného pachatele. Vydra se té žaloby tak lekl, že se šel ještě toho dne k večeru sám udat. Policejní důstojník se na něj zle mračil, když vytáčel Boží číslo.... Bůh dorazil v bílé Fabii bez anděla, zato s velkou chutí se pomstít.

  Vydra toho dne poprvé ve svým životě absolvoval křížový výslech se silným proudem světla do očí. Bůh mu za ten večer položil asi 27 krát otázku ve znění, "proč jsi to udělal?" Vydra to ale sám vlastně nevěděl. Nevěděl ani do té doby, proč nemá Boha v lásce. Bůh mu ale ten večer tuto otázku názorně zodpověděl. Z trestního zákoníku sice již řed několika stoletími zmizely fyzické tresty, ale ten večer byly za důrazné noty Bohovy opět vzkříšeny. Vydra okusil chut pendreku a později i soli na něm (spolu se svou krví). Noc poté strávil ve společnosti mříží a něčeho, co by bystrý pozorovatel nazval "deka", ač by přitom měl na jazyku "hadr na podlahu".

  Bůh měl Lamborghini k dispozici už ke konci "výslechu" a pan Lambner si za to přišel na 2000, prý protože ted Bůh nemá "drobásky". Vydra poznal pana Lambnera osobně při ranním potácení se ze stanice, kdy mu pan Lambner "poděkoval" dvěma ostrými zásahy na bradu a třemi trestnými kopy do žeber. Bůh pak celý večer v Night Clubu For Cats přemýšlel o pointě těchto událostí....

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů