07.Květen 2009

Zbrusu nový pocity | denik duo-vac

    Mám z dnešního krásnýho večera. Venku svítí měsíc a za pár minut vypadnou čeští hokejisti z MS. Doufám teda. Sázka na švédy, jevila se mi v záplavě nabídek jako nejlákavější a nejjednodušší způsob jak nabýt snadno kapitál.  Malej pátek dnes. Cesty na chaty obsypaný služebníma a dalšíma fárama ve jménu relaxace. Zácpy ve jménu relaxace. Nudnej den za mnou. Teplej vzduch sedá do trávy. Ráno ho uhlídáme ve formě rosy.

  Ve škole jsem šel k tabuli. Ohromná švanda. Každej žhavej na blbou odpověď. Učitel mě vzal k tabuli v rámci nudy. Aby nám prakticky demonstroval blbost mnoha z nás. Ptal se mě na věci, se kterýma jsem se setkal poprvý. Reagoval jsem na něj s úsměvem a celkově bezstarostným kukučem. Hlavně nemlčet. Zdlouhavý chvíle, kdy učitel položí otázku jsem nějak odpálkoval svými výmysly. Bůh mi seslal celkem velkou fantazii, díky níž jsem se držel ve hře a netopil konverzaci v dusným tichu.

   Učitel mi dal za tři. Spolužáci zpochybnili o přestávce mý znalosti a několikrát tlumočili změněným hlasem mý odpovědi. Vedlo to samosebou k dobrý náladě a mě hřálo u srdce. Strašně rád svými nápady pomáhám k dobrý náladě. Odpoledne jsem si v knihovně půjčil klasický díla. Věnoval jsem tedy část odpoledne četbě, neboť četba činí duchu neobvyklou průpravu a udržuje mu svěžest. Jdu někam ven.

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů