22.Květen 2009

Zmrd | denik duo-vac

  "Mučils někdy psa?"                                                                                                                       

  "Ne, ty jo?"

  "Jo."

  Asi takhle se dá bavit s týpkem, co si nechá říkat Látal. Látal nemá jedno oko a na to druhý musí nosit brejle se silným sklem. Mučil už kde co. Mučil ježka, psa, kočku, kosa, rybičky v akváriu a taky svýho ptáka. Je to idiot. Očka mu jen září, když popisuje vytí psa. Sadismus nemá rád, on ho přímo zbožňuje. "Víš, pes je blbej, do klobásy píchneš vývar z máku s nějakýma práškama na spaní a pes je za chvilku v limbu a pak už není problém v tom, ho někam přivázat. Nejlíp za nohy a je jedno, jestli přední, či zadní. Už jen přivázání ho...."....."Drž hubu". Zavrčím. "Beztak kecáš....".

  Ale nekecá. Z míst, kde přebývá je čas od času slyšet divný zvuky. Přesně takový, při kterých vám lehtá zátylek studenej mráz. Látal byl uznanej kdysi dávno jako psychicky narušenej. Nebere drogy a ani nepije. Spíš mám pocit, že mu někdo dal do krve všechny ty látky, co tam kolují, když si dáte dýmku míru či zvládnete litr vodky. Má rád násilí, ale nesmí bejt na něm. Při všech pokusech dostat ho se pokaždý nějak vykroutil  a rány osudu dopadly na bedra nevinných.

  "Někdy s těma zvířatama si aji povídám, víš jak, každýmu psoci se při bolesti vytratí duha kolem vočí a ke konci maj víčka přivřený a vydá...PLESK! A plesk! Mlátím ho do obličeje otevřenou dlaní. Facky dopadaj jak kapky deště a milej Látal dostává zaslouženou sadu. Když skončím, tak si bere slovo..."Ulevil sis? Nebo si chceš ještě praštit? Co? Hajzle všivá. Dnes to za tebe schytá králík. Cssss..... Králíček se strakatou srstí. Chcípne pomalu...a  za to může děkovat tobě.....!!!!!" Všivák co si vybíjí zlost na němých tvářích, to je Látal. Smutná existence. Smutek, kterej nestojí ani za slzy, ani za facky.

  Králíček včera dostal lístek pampelišky a páníček po něm házel z reputace kameny. Teď kouká skrz ocelovou síť, co ji Látal neúspěšně napojoval na elektrickej obvod. Od jistý doby se Látal zajímá o elektromotory a krade ostnatý dráty. A králíček už požral sebou pochcanou podestýlku ze sena a do konce života mu zbývá 62 minut života.....

komentáře (1):

CRAZY-DOLL říká...

***Takowí lidi si nezasloužej žíít_Takowí chcípaky_dát na elektrycký křeslo!!!***

07.07.2009 15:27:35

Přidej komentář

<< Domů