14.Leden 2009

Fucking_farmsracka.com | My diary

Neúprosně se blíží zkouškové.... čím je blíž, tím víc si nadávám, že jsem se měla začít učit dřív. A tím jsou mé snahy o nějaké to dohánění marnější.... poslední 2 večery jsem strávila s organickou chemií, abych byla ready na zítřeší big dvouhodinové rande s orgsračkou, alias zápichem. Tak nějak zjišťuju, že s námi po tu dobu, co jsme kalili probrali na přednáškách (tam nechodíme) a na seminářích (tam neposloucháme)celkem kurevsky dost věcí. A ačkoli jsem maturovala z chemie a ještě ke všemu na chemické průmce (kde ty zlaté časy jsou), má hlava není schopna pobrat názvosloví (nabo vám snad něco říká nějaký pyrazino pyrimidin? Krom toho, že je to nějaká sračka fakt nic), natož nějakou reaktivitu (už vidím jak se mě důchodci v lékárně ptají, jak reaguje acetofenon s Grinhardovým činidlem), která mi bude k... však vy víte, že?

No takhle to se mnou nějak vypadá. V hlavě prázdno až vymeteno a mamčino povzbudivé: Neboj, ty to zvládneš, jsi přece šikovná. Jasně, ale jak správně podotkla Bára, na tohle se hrálo tak do pátý třídy. Hm, takže mi má "šikovnost" (já osobně bych se sice spíš popsala slovy neschopná, blbá či gramlavá, což mi otevřeně přizná jen ségra - a to s chutí) je k víte čemu.

Takže sami jistě uznáte, že jsem takříkajíc v prdeli. Můj život je naprd a jestli tady nějakým omylem zůstanu (od čehož si moc neslibuju), tak mě po promoci odvezou ve svěrací kazajce.

Mějte se tedy líp než já (tak se má ale asi každej) a hlavně: NIKDY nechoďte na FaF!!!

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů