Puding... | Kolejní kuchařka
Asi si prvě říkáte, že jsem se asi fakt zbláznila, když vám tady píšu recept na puding... ale někteří z nás (tzn. já) jsme ho čera vařili fakt poprvé v životě.
Je to primitivní (protože to zvládnu i já), stačí takový ten sáček s pudingem, pár kostek cukru (však ono se to rozpustí), mlíko a nějaký ten hrnec.
Taky je vhodné zajít koupit piškoty - bez těch to není ono.
Takže.... půl litru mlíka poznáme tak (pochybuju že máte kuchyňskou odměrku, nebo ukradený odměrný válec z labin), že se to vejde do kryglu (pro čecháčky: do půllitru), který však nezapomeneme opláchnout od piva z posledních sudů či jakhokoli jiného obsahu. Část mlíka pak dámě vařit (Bára tvrdilaněco o nějakých třetinách či co, myslím, že to vyčetla na tom pytliku) a ve zbytku se rozmíchá pytlik a taky rozbije pár kostek cukru (doporučuju víc než 4). Pak to vlijem k mlíku a mícháme. Až to zhoustne (já to nepoznám, ale Bára jo), tak to nalijem do misky s piškotama. A rychle schováme někam, kde se k tomu nedostanem, než to ztuhne.
No, koneckonců se to dá íst i jako teplé a neztuhlé, tak co.
Dík Báře, že mě tohle naučila, vám ostatním přeju dobrou chuť.