15.Duben 2008

Další nechuťácký týden | My diary

Nesnáším pondělí. To je dost pochopitelné, páč většina lidí (kromě šprtů, nezaměstnaných a workoholiků) pondělky prostě nesnáší, protože to je začátek dalšího nechutného školního či pracovního týdne. I když teoreticky do školy ani nemusím (máme přednášky) tak mě to štve. Už z principu.

Pondělní večer se opět nesl ve stopách minulého ponděl s tím rozdílem, že jsme nezevlili v pivnici, ale před ní s čtyřmi flaškami Muller Thurgau, zjevně mega kvalitního - ve slevě v tescu za 30 Kč... no nekupte to! Zase samozřejmě nezbyla ani kapička, ba naopak se ještě jedno vínko dokoupilo na recepci (v ceně všech našich předchozích flašek) a pak jetě plechovky piva. Byl to ale celkem nehutnej večer, Martu chytla depka z toho nechutného vymatlaného egoistického idiot Nečase (tedy ne z Oldy, ale z toho jejího bývalého blbečka), kterého miluje celá kolej.Jinak to byl večer jako každý jiný, žádný velký průšvih či škody na majetku kolejí UK.

Dneska je úterý. Další nechutný den. Taky ho nemám ráda, protože mě v úterý nikdy nic hezkého nečeká - přednášku z botány jsem radši zaspala (na to nemám nervy a navíc, šprti snad nějaké otázečky aktivně vypracují), pak vyčerpávající hodina  a půl s panem Pourem (dneska mě opět zklamal, neměl kravatu) na orgáně. Jaksi zvláštní druh optimismu mi dodalo to, že dnes nejsou mé nejoblíbenější vybrané kapitoly z dějn farmacie (nejsem vadná, myslím to ironicky), takže se odpoledne zpátky do školy na mikru nepotáhnu ani mega velkou náhodou.

Zítra je středa. Pitomý den, na osm ájina s Murrayem, se kterým sice hrajeme jakési hry, u kterých tradičně vyřváváme česky a on nám chudák nerozumí ani prd. Pak dlouho dlouho nic a  pak ještě mnohem déle mega hnusná nechutná raktika z botány, normálně mám z toho snad i vyrážku jak já to vysedávání nad mikroskopem nenávidim (aspoň že jsou ty kytičky v preparátech mrtvé, aspoň mi nezdrhnou, než po půl hodině zaostřím). Takže vy všichni se těště na nádherné počasí, zvlášť okolo třetí hodiny odpolední, to bude prát slunko a mys e budem škvařit (skoro) v pekle...

Aby nebylo špatných vyhlídek málo, přidala se k nim páteční zkouška z latiny, takže se ani na pátek nijak netěším... Takže vlastně tenhle týden je tak úplně mega nechutně zabitý... snažím se učit nějaké plevele latinsky, pak skloňuju nějaká přiblblá slovní spojeníčka. Nejradši bych se na to.... však vy víte.

Mějte se lépe než já... Peace on you!!!

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů