15.Říjen 2008

Druhá kalba aneb road to Palachárny | My diary

Druhá kalba se odehrála týden po první.... klasický scénář neporušen - zevling před pivkou a pak jsme vyrazili na Gaudeamus, kde jsme se s Ninou pořádně vyblbly (musely jsme přece nějak vypotiti tu bagetu, c jsme předtím zdlábly)... A pak klasika, zakotvili jsme před Eventem... opět jsem měla náladu být mega vtipná, naštěstí mě nikdo asi neposlouchal:-)

Přišel se tam podívat i Pepek (Denisa posraná mi to oznamovala snad půl hoďky dopředu´v pětiminutových intervalech), tak jsem mu místo pozdravu řekla, že mi má donést vodku a redbul... a on mi ji fakt přinesl!!! Takhle kdyby to fungovalo všude...;-)

Pak se všici rozrchli pařit a jelikož nejsem nějak zvlášť příznivec poskakování mezi namol lidma tak ¨jsem se rozhodla, že to zabalim. Narazila jsem zrovna na odcházejícího Nečase (jo, ten se taky dostal do druháku na tom jejich posraném pajdáku), tak jsem mu řekla, ať na mě počká.... a nějak se k tomu přichomítla Bára a nastaly dohady, kdo z téhle trojky děl těm zbylejm křena... no jasan že Nečas!!! 

Tak jsme teda došli těch pár metrů na kolej, kde si naše žaludky nějak vzpoměly, že mají hlad... tak jse šly poctít svou přítomností bábu na recepci... a bagety nebyly!!! jeliko já i Bára uvažujem stejně (blbě) tak jsme se rozhodly, že zajdem na palachárny, že tam určo budou (pro mé nehradecké čtenáře - je to prostě mrtě daleko) ... tak jsem teda šli... a tam samozřejmě bagety taky neměli! Dokonce to oznamovali cedulí... takže jsme si připadali jako totální blbci... Nakonec jsme zakotvili v Tescu, kde jsme koupili housky a pomazánky a cajk:-) a zapoměli jsem koupit mouku na palčinky:-(

Takže druhou kalbu jsem přežila možná i o něco důstojněji.... a až zas s Bárou něco vymyslíme, zabte nás...

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů