09.Březen 2008

Kocovinka v Kladrubech aneb roudničkovská kalba na druhou | My diary

Včerejší proflákaný den jsem úspěšně završila jak jinak než v hospodě. Opět jsme se naučila pít pivo (u biliardu se nic jiného pít nedá a nějak mi to od čtvrtka zůstalo, i když už jsem se poučila, že mi kombinace pivka a vína nedělá zrovna dobře (zvlášť po ránu....)... Takže jsem jako svého společníka zvolila tekutý chleba a vyrazila jsem s Klárkou a spol. pít... v plánu bylo pivko a ve dvanáct jít spát... no, nepovedlo se, zato se nafotilo spoustu super fotek, vyřvávačky, no klasika... prostě moje druhá kalba v roudničkovské režii, naštěstí nemrzlo, takže nehrozila držka na náledí před kolejí. Aspoň že tak.

Ráno jsme vyrazili všici do Kladub na drezurní sostředění v počtu devíti lidí a dvou koní (mírná přesilovka), všichni mírně dehydratovaní, ale jinak fakt pohodička. Cestou domů jsme se jeli podívat na Eviččina Saxíka (btw http://www.saxik.estranky.cz/), byl zrovna ve výběhu s ostatními hřebci a s ním Kája (nemůžu si vzpomenout jeho přesné jméno), nádherný tříletý hřebec po holštýnském Carolovi, perfektně stavěný, super prostorné chody a ten pohyb... no, jestli máte někdo navíc něco přes 100 000, nechcete mi ho koupit???

Po návštěve Saxíka jsme se nadlábli u Dvora a teď už hodlám do konce dnešního dne jen hnípat u kompu, koukat na Simpsony a spááááát (to potřebuju fakt jak sůl). Jo a učení se nechává na někdy jindy, do zkouškového času dost.

PS. Všem šprtům radím - nedávejte si na ICQ ten pitomý status s tou ještě nechutnější čepičkou... jinak si mě nepřejte potkat (strašně mi to kazí náladu)...

Fotečky ze soustředění na http://pracantky.rajce.idnes.cz/fotky_8-9.3_08/, http://pracantky.rajce.idnes.cz/Vikend_s_Danny_8.-9.3._od_E./, http://pracantky.rajce.idnes.cz/VIKEND_U_PRACANTECH_V_HK...8.-9.3.2008/ a http://pracantky.rajce.idnes.cz/Danny_v_HK_od_K./.

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů