04.Prosinec 2007

Pondělní chlastačka – pijem na žal, Janča má novou spolubydlu | My diary

Na odpolední biofyziku jsem se vykašlala, ona je to jen ztráta času… tak jsem odpoledne vzala Nečase (Oldu: Obecná biologie) a že se jako budu učit….. Hmmm, po dvou odstavcích jsem byla tuhá, což po poněkud probdělé noci vcelku i bodlo. Probudila jsme se kolem sedmé, tak jsme si řekla, že půjdu nakoupit do Tesla.

 V tesu nastalo ,morální dilema: jídlo nebo chlast? Po půl hodině jsme odcházela s balíčkem corn flakes, jedním mlíkem a dvěmi flaškami Urbana…

Tak si říkám, napíšu Janči…. Telepatie faktfunguje, za chvíli mi dochází její sms, ať přijdu. Chudák má kámoška sedí na chodbě a jak přijdu, jdeme se podívat na TO – její hnusnou tlustou frigidní spoplubydlu, která už 3 hodiny sedí v jedné poloze a pilně studuje Alberte (obdoba Nečase, ale ten aspoň uměl psát)… Tak otevíráme flašku, vývrtku nemáme, ale soused medik nám ji ochotně půjčuje.

Pak na chodbě potkáme Spartu, tak otevřem druhou flašku, pak napíšem Nečasovi (Martinovi), ať doveze další, nakonec jich padnou 4… A to nám ten týden teprve začíná….

Pro zasvěcené: Urban and ledničky forewer….

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů