30.Duben 2008

Přežila jsem to.... | My diary

Pálení čarodek se obešlo bez obětí, teda nepočítám-li tu čarodějnici, která hořela fakt brutálně - bodejď by ne, když na ni nalili asi litr benzínu.... no ale párečky fakt chutnaly super, asi byly trošku víc karcinogenní, ale nikomu z přítomných to zjevně nevadilo...

Pít jsem začla už během přednášek, trošku rozptýlení během vybraných kapitol nám poskytl Games bar, kde jsem si dala první pivko dne. A pak jsme vyrazily... první do teskáče koupit rumíka a colu (dlouho jsem váhala, zda vzít půl litru nebo litr, ale nakonec i ten litřík byl poněkud málo...

Cestu jsme kupodivu našly a ani to nebylo nějak moc extra daleko, dokonce i Barča se tam doplazila s nemocným kolínkem a bez berliček (teda až na její živou berli Janču)... No tak začla jsem pivkem a pak už jen rumíček s kolou (ředění mooooc rumu a hoooodně málo coly) a už to jelo... tak jsem si pokecala s každým kdo mi přišel pod ruku, fakt jsem se celkem bavila... Když už nebylo co pít a hlavně co kouřit, vzdali jsme to a zamířili jsme směr Sauna, jak jinak než s popelářkou Zuzkou v čele... no a zpívali jsme jak o život (ostatní nás zjevně měli za blbce), pak jsme vytahovali Zuzu z příkopu, pak zveání Zuzy ze země, noklasická cesta, chudák Barče jen nadávala na výmoly... na sauně jsme koupili cíga a skončili jsme stejně v Eventu, kde všichni spokojeně pařili, jen já a Jiřin jsme seděli a čučeli a pili. No tak jsme nakonec ani nevypili to pivko a šli jsme chrápat (jako teda každý sám, ať si zas nedomýšlíte žádné prasárny a podobně, jasný?)... no a dneska jsem se kupodivu sama od sebe probudila v půl 8 (no spíš to bylo tím, jak Luca rachotila vším možným), takže jsem šla poctít svou návštěvou jazykovou katedru a Murraye, stejně jsem tam prospala celou hodinu, páč jsem si nevzala Brufáč a pořád mě bolí osmička, od které mám nateklou půlku ksichtu... takže jsem teď fakt kočka:-)

No, myslím, že pálení bylo úspěšné, čarodějnici jsme i pojmenovali po nejmenované pani z chemické katedry, jejíž jméno se fakt dost ujalo... že neuhodnete které???

Takže příští rok na stejném místě zas čau, teda pokud nám bude přáno se toho dožít... no a já abych dneska začla někoho uhánět, aby mě zítra políbil pod rozkvetlou třeští, abych neuschla...:-)))

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů