(U)dušená mrkev | Kolejní kuchařka
1) sehnat 2 hrnce, pokličku, pánev
2) pečlivě odstranit zbytky čočky a minulých jídel a umýt
3) oškrábat brabory, mrkev
4) mrkev nastrouhat, hodit do hrnce, přidat trochu vody, ucpat díry v pokličce a nechtat dusit
5) brambory naházet do vody, osolit a nechat vařit
6) osmažit salám a cíbu a jak to bude, schovat ať se to nesní dřív, než bude mrkev
7) po nějaké době kontrolovat mrkev i kobzolky, až budou tak k mrkvi zamíchat nějakou smaženou mouku z máslem (nebo tak něco, Kašky to asi viděla v televizi)
Podáváme tak, že zcezené kobzole vsypeme k hrnci s mrkví, přikusujeme opečený salám s opečenou cibulí...
Komentáře (0):
Přidej komentář
<< Domů