05.Leden 2008

(U)dušená mrkev | Kolejní kuchařka

1) sehnat 2 hrnce, pokličku, pánev

2) pečlivě odstranit zbytky čočky a minulých jídel a umýt

3) oškrábat brabory, mrkev

4) mrkev nastrouhat, hodit do hrnce, přidat trochu vody, ucpat díry v pokličce a nechtat dusit

5) brambory naházet do vody, osolit a nechat vařit

6) osmažit salám a cíbu a jak to bude, schovat ať se to nesní dřív, než bude mrkev

7) po nějaké době kontrolovat mrkev i kobzolky, až budou tak k mrkvi zamíchat nějakou smaženou mouku z máslem (nebo tak něco, Kašky to asi viděla v televizi)

Podáváme tak, že zcezené kobzole vsypeme k hrnci s mrkví, přikusujeme opečený salám s opečenou cibulí...

 

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů