22.Duben 2008

Zpátky v Hradci aneb ani se nevyba¨lim a už piju... | My diary

Víkend jsem si tak trochu prodloužila. Nechtělo se mi táhnout se v neděli večer v přeplněném vlaku a tísnit se jako sardinka v narvané uličce. Na druhou stranu se mi nechtělo jet ani v pondělí ráno (nerada dělám cokoli ráno, snad kromě sledování televize a sexu). A navíc jsem měla půjčenou Radunku, mého nej nej nej bývalého koně, takže bylo jasno, pojedu až v pondělí večer.

Víkend jsem po dlouhé době strávila u koní, každý den jsem jezdila dva (každý mě zneužíval:-))), takže jsem si po dlouhé době sedla na jiné koně než na Sahiba  a Galettu a to byly šoky... Ale přežila jsem... sice mě ještě teď bolí třísla (teda aspoň myslím, že se ta část těla takto jmenuje), ale stálo to za to.

Takže jsem v pondělí večer přijela a hned jsem šla do pivnice, musely jsme si s Kašky sdělit své dojmy a tak. Opět jsem šla na jedno, dopadlo to naprosto očekávaně - o půlnoci vyhazov z pivnice a pak vyřvávačky u kafáče s pražskými studenty politologie ( to musí být mega debilní obor), jeden vypadal jak Macháček:-)...se divim, že bába nepřišla prudit, no i když pokaždé, co jsme šli pro cigára nebo pivo nás obtastnila svým naprosto okouzlujícím pohledem:-) který je takřka na zblití. Takže jsem se zas super vys´pala, probudila jsem se někdy v 10, na přednášku z orgány jim fakt kašlu, na to nemám sílu. Tak doufám, že tam někdo dojde a půjčí mi zápisky...

Jo a večer jdu na jógu... nebojte, nezcvokla jsem se, musím si jen nahradit tělák... no a myslím, že u jógy prostě nemůžu napáchat škody na životech a majetku... i když...já dokážu cokoli:-)

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů