17.Červen 2007

Ošklivka Betty je nejvíc cool

 Milý deníčku, píšu Ti po dlouhé době další zdrcující zprávu. Netýká se školy, netýká se ani kluků, ale týká se jen a výhradně mě. Tak tedy řeknu ti to.. mám rovnátka.............. (pár vteřin na vzpamatování se z počátečního šoku) a vypadam (překvapivě) jak debil................... pár vteřin na to, abyste se dostatečně dosmáli). Ano, jsou sice průhledný a mám je jen na pár měsíců, ale přesto je to velice ponižující a to nejen proto, že mi za týden bude 17, tudíž věk, kdy se má začít konečně správně teenagerovsky žít. Sice si můžu dovolit žádat na Kamenčáku dětské vstupné, nicměně ve Floridě už mi asi nenajelejou. Krom toho, že až mi je sundaj budu nejhezčí na světě, má to i spoustu nevýhod: tak zaprvé, neusmívam se: Ano, věc, která se v mém případě zdála zcela nemožná, se stala skutečností. Ano, neumsívám se, jelikož kdybych se usmála, začali by se smát i ti druzí, což je sice super, nicméně  na to jeste nejsem dostatečně psychicky připravená. Kromě toho, že tedy nebudu mít žádně kamarády, jelikož se ze mě stal nudný suchar tak.. nemůžu jíst. Tyhle dve slova píšu poněkud s třesoucíma se rukama, nebot jsme si vzpomela na ten řízek, co leží v lednici a je mi do breku. Vzpomínám na všechna jídla, která jsem odmítla, nechala ležet, nebo si nekoupila. Blaženě se usmívám při pomyslšní na pistáciové oříšky, které jsem před nekolika týdny nemohla ani vidět a téměř nenávistně probodávám různé "jogurtové drinky", které jsou ted jedinou možností, jak nakrmit moje kručící bříško. A má to ještě jeden, neopomenutelný zádrhel a to: šišlám. A to hodně. "ono to za pár dní bude dobrýi" byla slova doktorky, kterou nenávidím. Ne, neni to dobrý. Neumim říct pořádně polovinu slov a to při obsluhování v Pepe Lopez fakt neni dobrý. Mám dojem, že si polovina lidí v Pepe myslí, jak jsou tam hodní, že zaměstnávají retarda. Takže lidi jsou spokojený, šéf je spokojenej, ale já ne. Ale považte, když k vám někdo přijde se slovy "Šo si dáťe k pití" nejedno srdce by se ustrnulo.

 Za ty čtyři dny jsem poznala spoustu věcí. tak třeba kdo je opravdový kamarád (Soňo a Terezo :-/) (a dospěla jsem ke zdrcujícímu závěru, že nikdo), jelikož jsem se zatím nesetkala s člověkem, který by se mému šišlání nesmál (Petře je fajn, že děláš, že sis toho nevšiml, ale ty tvoje cukající se koutky mluví za vše). Za druhé jsem zhubla asi o 4 kila, což je ted v létě velice chvályhodné, nicméně za krutou dan což jest nenávistné pobíhání kolem lednice. A i když jsem teď pro cizí lidi pěkný suchar a pro kamarády terčem posměchu, stejnak vás miluju. No a pořád myslim na ten řízek.. víte, je tam v lednici vedle jogurtů uplně sám.. a je urcitě smutnej, že ho nikdo nejí.. zkusim si ho rozmixovat, držte mi palce.. no a mějte se krásně! pá :o)

 
Autor: It_Is_Me. v 12:36, |

Komentáře (12):

Jako ja mam sice taky rovnatka jenze vyndavaci... takze dost lidi rekne tak drz hubu a nelaz do diskuzi se stalyma... jenze si myslim ze mit pevny rovnatka zas tak neva, kamos je ma taky poho, smeje se a vsecko... moje (ted uz bohuzel byvala:-( ) ma taky staly rovnatka a me to vubec nevadilo... stejne jako se riky postizenej jsi jen tedy pokud si to o sobe myslis tak ti rikam oskliva jsi jen kdyz si to myslis sama... co se tyka toho smichu tak sem malem chytil zachvat pri te vete so si... ale ber to s nadhledem to je nezvyk a az si lidi zvyknou ze mas rovnatka nebudou se ti smat.. ja jsem z nemecko-ceske rodiny a neumim poradne vyslovit "ř" a taky se mi lidi smali nez je to prestalo bavit... tak si z toho nic nedelej....
v 10.03.2008 16:17:06 Lucisek říká:
Achojky já mám rovnátka na pevno několik měsícu je mi 13.let takže pohoda a nestydím se za to a nikdo se mi nesměje a já jsem ráda že je mám :)
Ahojky!
Jen chci říct že mám taky rovnátka. Zezačátku mě z toho málem kleplo, ale teĎ jsem si zvykla. Teda až na pěkně odřený koutky pusy :D. No když se mi někdo směje tak mu řeknu třeba něco jako aŤ se podívá na ty svoje zuby, že zdálky vypadaj jak půlměsíce (část žlutá a část černá) a sem v poho. Podle toho aspoň poznáš, kdo je kámoš a kdo ne. Když se ti někdo bude smát kvůli šišlání tak se tomu ztřeba taky zasměj a řekni, že jako malá jsi hned mluvila zřetelně a tak si to musíš vynahradit.......přeju hodně zdaru (je mi jasný že ti moje kecy asi nepomůžou, ale za pokus nic nedám, až teda na puchýře od mačkání tlačítek :D)
ahoj, bud v pohodě, rovnátka mi nasazovali v září a v květnu je budu mít dole a jsem v pohodě i když první den ve škole zajímavý, ale neztrácej naději, i s rovnátkama jsem našla úžasnýho kluka, kterému tyhle ocelovo-titanový věcičky nevadí! Takže až to přebolí, bude to v pohodě a držím palce!
jejda.. sory.. ale ty si hloupá... taky sme měla rovnátka.. tyjo.. víš kolik lidí, si přeje mít rovnátka a nemůže je mít??.. protože třeba maj zuby v poho??.. nebo víš kolik lidí si to nechává dělat jen tak jako doplněk??..tyjo.. bu´d na to hrdá, a nestyď se za to... a estli se ti někdo bude posmívat tak je to snad debil ne?... jejda.. a takovej člověk, je úplně pod tebou, a ty sin řekni seš debil noo.. co an to totiž chceš jinýho říct.. a to neusmívat se... jejdááá.. vždyť ten úsměv tvůj je stejně furt krásnej aji když máš rovnátka.. myslím že to není nic za co by se měl člověk stydět, a už vůbec ne, taková hezká holka jako seš ty.. ber to, jako doplňěk, tebe, jako novou image a nestyď se za to..:)
Čau..Hele rovnátka už mám dole,ale měla jsem je rok a půl a až na to že jsem je nesnášela nebyl problém...Ostatní to brali upa v pohodě...Jako přirozenou věc...A věř mi že ty na pevno jsou v poho,lepší než ty sundávací na noc...Fuj...=oD
Ahojky. já tě nechápu! Já mám keramická rovnátka a nemám s nimi žádný problém, ktrom toho, že nejím ve škole, ptž se mi pak nechtějí čistit zuby. Řízek si pokrájej a oříšky můžeš taky v pohodě, pokud budeš kousat stoličkami a ne řezáky! :o[!!] A začni se smát těm, co se ti smějí a uvidíš, že to pak bude lepší :o)
Ahojj, možná tomu nevěříš, ale JÁ VÍM JAK SE CÍTÍŠ!! Teď mám v pusince jen drátek na horním patře, ale fixy dostanu příští týden....velice se těšim :( Takže tě opravdu chápu...a můžu k tomu říct jediné....všechny, kteří se budou blbě smát pošli do luhů a hájů! a úsmívej se! Rovnátka stejně neschováš, tak z nich udělej svou přednost... ;)
Za týden se budeš smát ty ;D Páá držím palečky!
ALE VEM SI, KDYŽ TO VYDRŽÍŠ ZVYKNEŠ SI ,...A PAK TA ODMĚNA ANI TO NEPŘIJDE A BUDEŠ MNÍT KRÁSNÝ ROVNÝ ZUBY:CO BY ZA TO NĚKDO DAL, :))
JEJJDAAA TAK I KDYŽ TO NENÍ DVAKRÁT K SMÍCHU TAK SI MĚ POBAVILA:) FAKT DÍKY,..JÁ MOMENTÁLNĚ ZÁPASÍM SE ZUBAŘEM A MŮŽU ŘÍCT ŽE O ZUBECH VÍM SVÝ,...ALE STEJNĚ,..ONO TO BUDE DOBRÝ:)
v 13.08.2007 09:55:13 DjMeo říká:
ošklivá královna už neni královna? njn... a to že ti ty kamarádky v životě docela "pomáhaly" vid ....to be happy ... (závist je strašná věc uvědom si to)
v 17.06.2007 20:25:39 cvrcek říká:
Nevěřim, že ti nesluší rovnátka, ale to je vedlejší. Z toho si vůbec nic nedělej, protože pokud někdo za něco stojí, tak mu vůbec žádný rovnátka nikdy vadit nebudou. Možná se budeš smát, ale mně rovnátka někdy přijdou i docela sexy:)A pak se nad tebou i ten řízek smiluje a vklouzne ti do krku úplně sám:)