06.Únor 2007

Pro Tebe

Milý Valentýne.. nemám tě ráda. Každý rok, kdy se bíží tvůj svátek mám pocit, jako bych měla před nějakym debilnim testem, na kterej jsem se vůbec neučila.. z 99% procent je to způsobeno tím, že tě prostě nemám s kým oslavit..
teda je fakt že lidí na slavení by se našlo dost.. ale víš co tím myslím, chtěla bych Tě prostě strávit s někým, kdo se mi vybaví pokaždé, když vidím slovo Valentýn, když jsem na nějakém krásném místě, nebo když slyším fakt krásně zamilovanej song..
Je fakt, že bych mohla dělat, že tu vůbec nejsi, a až budeš mít svátek, tak někam zalézt a ignorovat svět kolem.. ale to bych fakt musela mít pásku přes oko, abych neviděla lidi, co tě tak strašně rádi slaví.. ve dvou.
Možný důvod, proč nepatřím k těm dvojicím je možná proto, že seš v únoru? co je to sakra za nápady, že americký svátek zamilovaných ( ty hnusný a zlý projeve globalizace) je v zime? v období kdy pro zimu nevylejzá ven nikdo a nic a kdy asi těžko potkam svojí lásku na kamenčáku, nebo u zmrzlinovýho stánku. :-/ Jo, Fakt si myslim, že třeba v červnu bych z tebe němelě takový deprese.

Jo a když už seš tak chytrej, tak mi prosimtě pověz, jak si asi mam najít nějakýho normálního kluka? jestli mi chceš oponovat tím, že třeba na libku, nebo v jinejch trapnejch seznamkách a chatech je volnejch kluků dost, tak sorry, ale mezi těma "pohodářema, kolouškama, frajerama a obyčejnejma klukama co hledají obyčejnou holku" bych si vybrala jen kdybych byla padlá na hlavu. Mimochodem zajímalo by mě, kde se všichni tito nezadaní a "báječní" kluci, poflakujou ve skutečnosti
snad ses na mě teď moc nenaštval.. ale ještě máš možnost si to vyžehlit.. třeba tim, že bys mi do 8 dní seslal z z nebe nějakého báječného kluka. A když to nezvládneš, beru i drobné satisface.. např peníze, prázdniny, léto, oblečení a tak vždyť toho tolik nechci :-D .. jen už konečně tu lásku..
díky za Tvůj čas.. Evka
 
Autor: It_Is_Me. v 17:29, |

Komentáře (0):