25.Listopad 2008,05:39

Dneska jsme zkusila novej způsob jak vyzrát na spánkovej deficit, akorát je škoda, že to nevyšlo úplně tak jak jsem chtěla.

Nová finta spočívala v poměrně prosté věci, a sice v tom, že jakmile se mi bude chtít spát, tak prostě spát budu, aneb.........koukáním na TV a slastné usínání završit fakticky spánkem a né tím, že lehkou ospalost přejdu, takže se za chvíli rozplyne a já pak usnu nejdřív kolem pátý ráno a v devět dopoledne už budu opět probuzená. Jistě, né pokaždé je noc "klidná" ale někdy je, a stejně nemůžu spát, no a když není klidná noc, tak to chápu, že nespím, ale proč nespím, ikdyž nejsou žádný řekla bych, aktivity..zejména ty nežádoucí..to fakt nevím.

Spát hoďku odpoledne a čtyři hoďky nad ránem..a mezi tím......někdy plno věcí, někdy nic, a tím nic myslím hlavně soustavnej a vyčerpávající tok myšlenek, který bych raděj neměla, no takže, řekla jsem si, že prostě když to půjde, a dneska to tak bylo, že to zkusím.

Dokoukala jsem House, pak jsem to přepla na primu, mám ráda tu komisařku, je to taková lasička:) chytrá a seriál má spád a šmrnc. Bylo to fajn, únava nabírala na obrátkách, děj byl zajímavě propletenej, takže sem si řekla, že prostě chci vidět ten konec, v nejhorším bych usnula u TV, zase tak velká tragédie by to nebyla, sice postel je pohodlnější než sedačka, ale co už. Jo no tak dokoukala jsem konec, kterej nebyl, nebo teda, seriál skončil:) ale jaksi pokračování přístě, což mě lehce naštvalo, protože....................ach, ta má zvědavost no:) no nic, prostě příště to dokoukám, pokud už nebudu spát:)

No a pak jsem se odvalila do postele, poslala dobrou noc a vlastně s úsměvem na tváři usnula.

Usínala jsem s pocitem jak je to fajn, jak se vyspím! Počítala jsem, že bych spala tak třeba do osmi do rána, což by bylo nějakých devět hodin, i do šesti do rána by to bylo pěkný:) prostě hlavně, se neprobudit nad ránem, třeba ve tři...protože..co pak sakra žejo..

No, a co se stalo? jo tak probudila jsem se, v jednu po půlnoci, fakt skvělý :( Nejhorší na tom je to, že jsem se probudila vyspaná. Zkoušela jsem samu sebe ještě chvíli obelstít, že se mi chce spát, a že spát budu, ale bylo to naprosto marný.

Vstala jsem v půl druhý ráno a............nic no, napustila jsem si vanu, zapla net, přečetla jsem si pár krásných věcí, jakože básniček, taky pár otřesných:) poslala přání dvěma Kačenkám, z nichž jedna je vlastně pseudoKatka, ale tak nevadí:) no a teď? Nevím, podívám se na líbko, možná tam ztvrdnu dýl, nevím, no a v nejhorším kdyby ještě byla tma a já jsem byla vzhůru, jakože vzhůru budu, to už je mi jasný, teď jen jak přečkat tu tmu, než budu moct dělat věci, který můžu až za světla. Tak asi si pustím film, něco osvědčenýho, něco hezkýho a vtipnýho, něco s dobrým koncem:) takže pohádku:) a asi to bude malej Nemo.

A pak že se vyplatí zkoušet nový věci, nevyplatí:) spala jsem ještě míň, než když chodím běžně. Sakra. Sakra. Sakra.

 
vloženo: Jenny.Dee
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 25.11.2008 20:38:57, DeNNI85

    No jestli chceš, můžeš mi přijet pomoct naštípat dříví, vsadím se že budeš v 8 už dávno spát jako nikdy :)