08.Červenec 2008,18:45
Právě jsem se probudila, zdál se mi kombinovanej totálně zmatenejsenooddělení v nemocnici, který jsem hledala a všichni tambylistrašněneochotní, potom jsem hledala deník Svět podlejana.everwooda,tak jako mělSebastian ve filmu Velmi nebezpečnéznámosti, a aby tohonebylo málotak vesnici Líbímseti.

Ano,pěknej mišmaš, vždyckykdyž jsem si myslela, že už jsem něconašla, takjsem byla v pokoji, kdena mě padaly z polic různý věci a jájsem sesnažila z nějaký prostřednípolice vytáhnout ten deník a pakjsem homěla, ty police nešly vrátit dozcela původního stavu, navícjsemspěchala, asi zřejmě abych ještě našlatu vesnici:)) a měla jsemopravdustrašnou chuť se poodívat do tohodeníku, jen zběžně:)) aleneudělalajsem to, a pak..pak jsem jela autem,navigace mi sice něcovyhodila,nějakou tu trasu, ale prostě cedulka sodbočkou a nápisemLibímse ti 3kmzavěšená na stromě kdesi u nějakývesnice jejíž názevjsem nějaknevnímala, tak ta cedule vypadala jakobyji tam někdopřitloukl v rámcinějaký recese:) tou vesnicí kde někdeměla býtodbočka k líbku jsemprojela asi 5x:) ale prostě nikde nic, takjsem sevrátila na začátek avystoupila sem z auta, abych to prostěprošla,pěšky, a u cesty leželokolo, jízdní kolo a..já nevím proč, aleřeklajsem si, že to zkusím s tímkolem, jedu a z jednoho domuvyjelaholčička, dívala jsem se na ni, onamě pozdravila, tak jsem jířeklaahoj:) a ona se mě ptala, jestli jsem seneztratila, že jí se toobčasstane, tak jestli chci, že mi poradí,takovej měkkej okamžik vtomcelým mým snu, někdo mi pomůže a já konečněnajdu tu cestu, tak jsemjířekla, že hledám Líbímse ti, a přišla jsem sijako fakt blázen, faktvtu chvíli jsem se téměř probudila protože jsemčekala reakci jakotřebaCo že hledáš???? ale ona mi řekla, jo jo, to jetady kousek, pojeďzamnou, což byl fakt šok, a tak jsme jeli nějakouvesničkou, potkalijsmepár lidí, kterým všem ta holčička oznamovala, žehledám líbko:))akaždej pokýval hlavou, jakože takových lidí užviděli:)) no jako:))apak, najednou se setmělo, asi už byl večer, apřijeli jsme kodbočcekterá vedla do lesa, tam se zastavila, a řekla,tak tam to je,pojedešjen kousek a přijedeš tam, ale já už musím domů,protože jsemještěmalá, a Líbímseti je jen pro dospělý:)) to bylo něcoco mě dostalazkola na zem a já jsem si řekla, super, našla sem to aváhalajsem,jestli se nemám vrátit pro auto, nebo to mám project natomkole....

A probudila jsem se:)
Fakt mě to pobavilo:)) tocomi v tom snu nedávalo smysl, mi ten smysldává teď jak to píšu,aspoňteda jeden smysl, že kdyby Líbko nebylo ipro děti, nemuseli bytydiskuze být tak nahovno:))

Série stupidních naprosto o ničem založených diskuzí, no nic:) asi mi chybí ten nadhled, jdu hledat, svůj nadhled:)

Včerasemi zdálo že jsem vyrazila za někým na fesťák, já sama. Vímpřesněproč semi to zdálo, protože jsem se se dohadovala s pár lidma,že jeblbostjezdit na tyhle akce sám, jakože než sám, tak raděj nikam,no,takže jsembyla ve snu už na nějakým fesťáku, a bylo jen na mě,abychnašla tohodotyčnýho, za kým jsem tam jela, vůbec netuším kdo tobyl,ale vím, že omě věděl, jen ..............abych to nemělatakjednoduchý:)) tak mobiltam neměl pokrytí, a tak jsem sesnažilazjistit, kde jsou lidi zPrahy??, no to nevím, ale myslím, ženějakjsem otázku na ostatníformula, něco jsem vědět musela, aleprostěkaždej mě posílal abych šlaaž na druhej konec, a to bylo děsnědaleko,auto pochopitelně bylo naparkovišti, já totálně v nehodnýchbotách napochod:) a teplo, dusno, aúnava, a chuť si na chvíli sednouke všemtěm lidem co seděli různě poskupinkách a tak jsem si přisedla afaktfajn pocit:) řekla jsem si no atak co? prostě si odpočinu, chvíli,nežzase budu pokračovat, no a jaktak sedím, tak jsem zhistila žemámhlad, někdo vedle zrovna musel jíst,jinak nevím:) a lidébylipřátelští, nábídli mi nějakou sváču a já jsemseděla na nějakýprašnýcestě, kolem mě absolutně neznámí lidi, ten můjčlověkbyl..........bůhví kde, ale já jsem byla v poho, v tu chvíli:)bylotofajn, ale pak, jsem si všimla, že je kolem plno zvířat, no alenépsů,nebo tak, ale lvů:) nj, lvi a lvíčata, což mě paralyzovalo,alevšichnikolem vypadali že je buďto nevidí anebo je jim to jedno, akdyžjeden ztěch dospělých lvů přišel až ke mě, a otřel se a vyloženěchtělabychho hladila, probudila jsem se:) nevím jestli jsem mělavětšístrach žemi sežere mou darovanou sváču, nebo jestli jsem mělastrach,že by sijako sváču mohl dát mě:)
Každopádně, probudila jsemse, a naposteli se mnou byla micina, předlaa lísala se ke mě:)) čímsevysvětlily i ty drobný škrábance, ta mrchamě jednoduše vzbudila,abychji hladila:)) měla jsem na tváři plnodrobných kočičích chlupů,ptžkočka líná, no prostě jedno zexkluzivních probuzení:))
 
vloženo: Jenny.Dee
Permalink ¤


45 Komentáře:


  • 12.08.2008 18:05:44, Buc1

    Kaos:promin, ale budu reagovat i na to, co mi nepřísluší..
    každý má strach..strach z toho, že by ho ti druzí už nevnímali tak, jako kdysi na tom netu..
    nepiš jí, že má problémy se sebevědomím, jsem vysoce sebevědomý člověk, ale když jsem se měl setkat s jednou holkou z lst, cítil jsem se jak malé, bezmocné dítě :DD..(samozřejmě to sebevědomí opět narovná až to, když zjistíš, že se nemáš čeho bát..třeba mně pomohlo, když jsem ze sebe na začátku udělal šaška (neptejte se jak), uvolnila se a já taky..a o to jde, ukázat, že nejsi žádná superinteligentní stvůra, ale pouhý člověk, který hledá člověka podobného ražení, s kterým by si nějak rozuměl..
    té holce jsem kdysi také napsal, že mě nemůže zklamat ani kdyby byla chlap, strašně jí to pomohlo a mně taky, jelikož mi to oplatila stejnou mincí..její srdce už znáš, bude úžasná i kdyby přišla s mastnými vlasy v roztrhané minisukni a měla zrovna depku..tu její podstatu jsi přece objevil v tom, co píše, nikoho by nebavilo si dlouhodobě vymýšlet, každý rád napíše, jak se věci opravdu mají, protože až pak se cítí opravdu dobře a hlavně sám sebou..
    není to žádná berlička, internetový život není tím pravým, to mi věř, skutečný život budeme muset..dříve či později žít všichni..
    Internetový obdiv nic neznamená..nemáš z něj příliš dobrý pocit a brzo zmizí..
    Nic nehraje, tím jsem si jistý..
    nikomu jistě nic "nevykécávala", víš, kolik sem chodí lidí ?..víš, kolik lidí si to čte ?..takhle pak vzniká nedorozumění..
    (p.s. na svoji první schůzku jsem se taky nedostavil, dlouho jsem se tím deptal, až jsem ztratil zájem, je strašně důležitý hodit se do pohody

  • 12.08.2008 17:36:39, Buc1

    Kaos: jméno není tak podstatné..ani holka, s kterou jsem se kdysi jednou sešel ho neznala..
    já znám tu nynější Jenn, ta stará mě nezajímá, je to milá, citlivá, hodná, upřímná a inteligentní holka..
    Myslím, že na tebe nic nehází a neházela, nikoho proti tobě neštve, nemá na to povahu, tohle vycítím, věřím jí..
    já třeba svý jméno lidem neříkám z toho důvodu, že si chci odpustit ty nejapné poznámky na jeho adresu (anonymita mi vyhovuje, potom jde totiž všechno lépe vymazat..teda v případě omylu samozřejmě)..ale co, vždyt je to jenom jméno..jakýsi identifikační štítek, nic víc, tak co ? (beztak holce říkáš zlato nebo srdíčko..teda aspon já)
    vím,je těžké zapomenout..

  • 12.08.2008 16:55:31, Jenny.Dee

    Kaos: tvá zatrpklost a domýšlivost z tebe dělaj čím dál většího blbce, ale každému co jeho jest.

  • 12.08.2008 10:10:04, KaoS

    Jenny: Víš mě by vážně zajímalo jestli si myslíš že máš všechno tohle zapotřebí. Je tvůj strach že by jsi lidi z netu v reálu zklamala natolik silný, že si už dva roky potřebuješ vymýšlet detektivní příběhy na téma "proč jsem zase nepřijela", budeš radši smyšlená Jennyn a líbímseti, která je opěvovaná oblíbená, která nemá problémy se sebevědomím jako v reálu, stojí ti to za ty lži? Proč si prostě nepřiznáš pravdu, bojíš se že bys všechny zklamala? Vyhovuje ti žít v nereálným světě na internetu kde tě tolik kluků obdivuje, vážně potřebuješ tuhle berličku? Máš zapotřebí dělat scény a hrát a nakecávat lidem že jsem žárlivej zklamanej "milenec"? Chci aby sis odpověděla sama sobě.

  • 12.08.2008 00:41:48, KaoS

    Buč: No kecala v čem, třeba v tom že mi za rok a půl nebyla schopná říct ani svoje pravý jméno, v podstatě všechno co mi řekla nebyla pravda. Já tohle netušil a dlouhou dobu sem jí věřil, proč, kvůli citům, to byla chyba. Nevím co má za problém. Jeden člověk řekl, že by to byla fajn holka, kdyby nebyla takhle cáklá, jestli měl pravdu to nevím, já ji neznám. Některý věci se změnily některý přešly, čas od času mi jí někdo nebo něco zase připomene a na mě to funguje jako rudá na býka. Štve mě to že na mě akorát hází špínu a štve proti mě lidi. Tohle je věc která se asi dlouhou dobu nezmění, co s tím? Nic, časem to přejde :-) Aspoň už jsem zase zpátky v realitě a nedívám se na ní skrz růžové brýle.

  • 11.08.2008 19:34:49, Buč

    Kaos : Když si najdeš novou známost, tak na ni časem zapomeneš..
    aspon takhle mně to kdysi tloukla do hlavy babička :)
    Zajdi třeba někam na koupalko , hezkej holek tam uvidíš mraky a hned tě přejdou myšlenky, každý jsme přece nahraditelný :)(a to at chceme nebo ne :)

  • 11.08.2008 19:29:45, Buč

    DaveA
    Z diagnostického hlediska tě lituji, nechtěl bych mít takto negativní postoj k ženám, ačkoli za něj údajně nemůžeš, ale i tak..tímto chováním se beztak jenom vnitřně trápíš a děláš druhým to, co oni kdysi v jiné formě dělali tobě.
    Nestyd se a vyhledej odbornou pomoc, od toho tam přeci jsou..

  • 11.08.2008 19:23:53, Buč

    Kaos :Ježiš, není to snad jedno ?..Kolik lidí se tu vlastně někdy setká osobně..
    Každej se nechce vidět s lidma z lst i v reálu, mám to stejné, no a ? Kecala ? V čem by měla kecat ?...vždyt se nemá za co stydět, je chytrá a inteligentní, má smysl pro humor a je pohodová..a to jsou věci, které se nedají nijak zahrát..tak v čem by měla kecat ?..
    Nehledě na to se trochu zamysli..jsi holka a ten, s kterým se máš setkat, tě má dejme tomu za bohyni..co asi uděláš ?..vysereš se na něj..a proč ?..protože ho nechceš zklamat, je to přirozené..(ačkoliv bys ho samozřejmě nezklamala.. ale prostě.. když do toho hustíš takové očekávání (do té schůzky), které tomu druhému dáváš najevo, ten druhý ztratí zájem..

  • 11.08.2008 14:31:03, DaveA

    Kaos: ty jedinej to chápeš
    ženský sou mrchy

  • 11.08.2008 13:49:27, KaoS

    tom.bunny: Já pravdu znám, že je to holka která má strach z osobního setkání s lidma z netu a tak si vymýšlí různé pohádky. Otázka je kdy to docvakne tobě. Jediná emoce která ve mě po tý dlouhý době je lítost, že tu odvahu nikdy nesebere. I když ono je to těžký protože pak by všem docvaklo že kecala, takhle může ještě pár naivních jedinců držet ve víře.

  • 25.07.2008 16:33:03, tom.bunny

    btw: říkat o někom, že mě nezajímá a pořád ho šmírovat a pokoušet se znovu a znovu navázat kontakt s nadějí (která umírá poslední)...hrát na city, a doufat, že to vyjde, neustále se pokoušet o nemožné...to vážně dělaj jen psychicky narušení jedinci...nemam tě rád a zárověň tě trochu lituju, ale víc lituju lidí, který tě "musí" trpět, ptž jsou příliš slabí na to, aby ti řekli pravdu...ale tobě přetvářka vyhovuje, tak si ji užívej, dokud se někde neoběsíš, až ti to všechno jednou docvakne...

  • 25.07.2008 16:27:38, tom.bunny

    kubo, to že seš magor jsem věděl, ale že ses takovejhle magor....to bych do tebe neřek...i když...ale teď už si vážně zasloužíš pár facek, nepřej si mě někde potkat...

  • 25.07.2008 10:13:26, Jenny.Dee

    Kaos: tobě zřejmě nedošlo, že se chováš jako psychotik viď?
    oukej, užívej si ten pocit, kterej zažíváš, mě je to totálně jedno. Ano, já jsem vyrovnaná. Prosím, předváděj se dál, když k tomu potřebuješ můj blog, oukej..........užij si to tady, prezentuj se jak je libo. Seš mi volnej, ovšem chápu potřebu nemocných lidí, potřebují svůj prostor, tak jak názorně předvádíš. Ke všem tvým pózám, myšlenkám a postojům mám jednu prostou odpověď - bez komentáře.

  • 25.07.2008 09:26:56, KaoS

    Umíš říkat ještě něco jiného? Nebo jseš už vážně tak posedlá svojí dokonalostí a pocitem že tě každý chce že máš potřebu to neustále sdělovat? Tohle nejsou moje smyšlenky ale krutá realita o tobě. Smyšlenky tu šíříš akorát ty, fakta Jenny fakta ... seš schopná mi říct něco jiného něž tvoje lži a smyšlený příběhy? Proboha holka ty už si z toho líbka úplně zcvokla a hlavně asi je obtížný lhát zvlášť když už to trvá přes rok a půl a nepamatuješ si co jsi komu napovídala viď :-)

    Ale je mi jasný že mě prostě musíš zahrát do autu protože ohrožuju jeden z nejfalešnějších profilů na líbku kterej je celej tvůj život viď :-)

    Ale klid Jenny pánové budou vždycky věřit tobě protože ty jseš ženská a umíš hrát na city.

    Tak si tu to oblbování kluků užij a páčko :-)

  • 25.07.2008 00:48:47, Jenny.Dee

    Kaos:omg:)) myslíš že mě zajímá co ty chceš nebo ne? Mě seš úplně volnej, a nechápu, že nechápeš jednoduchou věc. NESTOJÍM O TEBE, o tvý názory, smyšlenky, a jiný myšlenkový vize, kterýma si v posledních dnech nešetřil. Nevypisuj mi to sem. Mě to nezajímá!!!!

  • 24.07.2008 23:39:34, KaoS

    Jenny : O čem to prosímtě mluvíš? Prosímtě laskavě už najdi odvahu se s někžm sejít v reálu a alespoň si budeš moct odpustit tz hromadz neuvěřitelných výmzslů kterými zasypáváš lidi. Já nechci abys o mě stála, nechápu jakej máš důvod se pořád schovávat a lhát to je tvoje věc a já nechci abys o mě stála. Dávám přednost normálním holkám a ne hysterkám co se schovávají za internetovou identitu.

  • 24.07.2008 15:51:12, Lostknight

    DaveA. Napsal jsem ti hezkej vzkaz, určitě si ho přečti, bude se ti líbit.. A Jenny už nic nepiš, nebo ti urvu hlavu hajzlíku..

  • 24.07.2008 15:28:02, Jenny.Dee

    DaveA. bez komentáře.

  • 24.07.2008 15:27:37, Jenny.Dee

    Everwood: dobře, oukej, tvý nutkání použít všechny ty smajly jsme si už vysvětlili:) dál je to pro mě bez komentáře:)

  • 24.07.2008 15:25:47, Jenny.Dee

    Kaos: skutečnost je taková, že jedinej, kdo si něco namlouvá, seš TY. Tím se taky vysvětluje to, že stále nechápeš že já o tebe absolutně nestojím. Od března pro mě nic neznamenáš. Chováš se stále jako afektovanej psychotik. Nestojím o tebe a vím to já, víš to ty, ví to všichni.

  • 24.07.2008 14:35:24, Lostknight

    DaveA.
    Ještě to chvíli vydrž, už brzo tě smažou..neboj :)
    p.s. pro mladší holky jsem idol, takže o mě fakt strach mít nemusíš

  • 24.07.2008 14:31:18, Lostknight

    Jenny.dee A víš, co zase fascinuje mě ?..že jistý věci bereš zbytečně moc vážně Tahle reakce by spíš odpovídala starý a pěkně zahořklý bábě..
    ježiš..ten den jsem si dal nový smajly a prostě jsem měl nutkání je všechny použít..průraznost ?..a čeho ?..o co tu vlastně jde ?..myslím, že o nic, tak proč řeči o průraznosti ?..Bud taky občas trochu dítě..být stále vážný je v konečném efektu beztak na dvě věci..ale třeba jsi už někde jinde..

  • 23.07.2008 14:54:06, DaveA.

    KaoS: ty ji neznáš, když jsme spolu asi před týdnem hráli flašku..teda nejenom my dva, bylo nás asi deset a jeden kluk, kterej se jí líbil, jí položil otázku, na kterou musela odpovědět po pravdě, tak na otázku, proč je nervní a podrážděná, odpověděla, že už jí chybí pořádnej sex a především análek, cituji : "už mi to chybí jako sůl " sice jsme všichni slíbili, že to nikomu neřekneme, ale já jsem svině, proto to musím napsat, ona o mě zas ví, že si ho leštím každý ráno ve sprše, ale ona neměla štěstí, takže ještě vím, že se uspokojuje 13 cm dlouhým semišovým vibrátorem..promin Jenny, ale ranila jsi mě a tak už je mi jedno, že to tu na tebe bonznu..(ona by to na sebe asi nikdy neprozradila, ale to ještě nevěděla, co jsem vlastně zač..)

  • 23.07.2008 11:49:12, KaoS

    Jenny : Jinak co se závislosti na líbku týká, proč bys na mém místě pomlčela? Já nejsem ten kdo má jenom líbkové kamarády, narozdíl od tebe já mám skutečné kamarády které vidím v reálu ne 30 lidí na ICQ/Skypu jako ty.

  • 23.07.2008 11:45:29, KaoS

    Jenny: Tak zaprv0, já se nepotřebuji schovávat, to že někdo nemá účet na líbku neznamená že se schovává, existuje totiž i reálnej svět. Proč jsem se nepodepsal? No bylo mi jasné že kdybych se podepsal neodpustíš si nějaké to popíchnutí a NESPLETL JSEM SE. Chtěla jsi abzch se podepsal, rýpla sis a s výsledkem se snad dokážeš vyrovnat.

    Moje ego není raněné to si jen něco namlouváš jsem v pohodě, nejseš můj cíl jenom sem se přišel po dlouhým čase se podívat. To nemůžu nebo co? CHtěl sem se tě zeptat na blbost a tz už zase hraješ ty svoje hry tu svojí telenovelu, kterou sem se rozhod se už neúčastnit.

    Nejseš pro mě nic, dokuď se budeš schovávat jen na internetu. Ty seš ten kdo se schovává, slibuje říká za měsíc za týden, tolikátýho a tolikátýho ... pamatuješ si když jsi mi v Březnu říkala že v Dubnu urcitě budeš v Praze? Je červenec a skutek utek ...

    Ne to není raněné ego, to je zklamání z toho že jsem tě měl rád a ty jsi mě zklamala svojí nespolehlivostí, svojí povahou.

    Teď už vím jaká seš a je mi líto že jsem to nikdy předtím neviděl. Promiň ale já o tebe opravdu nestojím, přestaň si to namlouvat, nemám zájem o internetovou kamarádku, nebo kamarádku po telefonu.

  • 19.07.2008 15:22:44, DaveA.

    KaoS:ty vole chlape nebud blbej proč se s váma ta kunda asi nechce setkat ? uvažuj protože ve skutečnosti to je normální tuctová kravka si ovlivněný fotkama kerý sou upravený jak svin a ještě je zmalovaná jak šlapka z E56 trochu umí psát ale píše ty samý hovna jinak je obyčejná jako každá jiná a v reálu je to třeba nějaký střevo o kerý bys pohledem nezavadil, třeba má hlas jak chlap a je osklivá a neumí mluvit to tě nenapadlo?..chtěl bys mít doma chlapa ?chtěl bys mít s takovou nervní opicí děti ? pěkných holek, kerý si na nic nehrajou sou stovky tahle si myslí že sežrala všechnu moudrsot a přitom píše jen bezmyšlenkovitý hovna ženská má bejt ženská tohle stvoření se chová jak vesnickej vobšoust...sorry ewerwoode, slib ruším
    chlap by se neměl nechat od ženský ponižovat to ona musí přilést a žadonit o penis

  • 19.07.2008 14:34:12, DaveA.

    Kaos
    ta děvka používá mý slova...dolsova "namrdáš"
    bude asi nadržená čubka
    mrdá s jiným, už to pochop aspon nejsi takovej trouba jako naivka ewerwood, i když on o ni asi nestojí
    nevím proč mě ten debílek prosil abych se jí a tý druhý mrdce omluvil a už jí a běhně iviskovi nic nepasl že by jí ty mý řeči mohly nějak špatně ovlivnit nebo co to psal za hovna, vždyt ta kunda je ostrá jak žiletka
    ...dee zamrdej si potřebuješ to jak ta bába v pohádce sůl, at ti ji gigolo pořádně protáhne uleví se ti

  • 19.07.2008 14:24:55, DaveA.

    Everwood: Ta kunda má pravdu, seš snad malý dítě ? ty seš vázne nějakej opozdenej takhle sem vyváděl v patnácti a ne ve dvaceti kundy chtěj hlavně mrdat už to pochop ty kryple
    tohle není vtipný takhle tě sjede každá šeredka a nikdy si nezašukáš
    ale trochu tě omluvá že ti chcípla kočka takže sem hodnej jinak bys dostal čočku smrade. chovej se jak chlap, svět je zlej

  • 17.07.2008 15:45:35, Jenny.Dee

    Kaos: tak, a po tomhle tvým slovním "průjmu" už snad bude klid. řekl si co si chtěl a potřeboval, jsem ráda, protože já se na rozdíl od tebe nepotřebuju schovávat, já umím přijmout to, když mi lidé nevěří, nepotřebuji o sobě kohokoliv přesvědčovat, a Jakube, je mi absolutně jedno, co o mě rozséváš, dělej to dál v takové hojnosti v jaké potřebuješ, abys tím ukonejšil svý raněný ego, který sis zranil svou povahou, tím jakej jsi, hážeš to na mě, já to vím, a vím ja to bylo, nestojí mi zato, to větrat na líbku, nebo kdekoliv na netu, tak jak to děláš ty, ale oukej, každýmu co jeho jest.

    O závislosti na líbku bych na tvým místě pomlčela.

    O lhaní a přibarvování si skutečností se s tebou Jakube nebudu bavit, nemá to cenu, nestojíš mi za to.

    Pročítání mých příspěvků na blogu a usuzování dle tvých myšlenek a domněnek, ano, to je tvůj styl. Tvůj, ne můj.

    Na ublíženou a dokonce chudinku jsem si nikdy nehrála, to je opět tvé promítnutí se.

    Opravdu bych ti doporučila, aby ses aktivně věnoval sám sobě, v případě že by to bylo málo, tak se soustřeď na jiný cíl než jsem já.

  • 17.07.2008 15:22:42, KaoS

    Proč bych si měl odpouštět nějaký poznámky? Protože jsou to věci co jsou pravdivý a nevoní ti? Co se změnilo za rok a půl co tě znám? Nic. Jediný co umíš je skvěle kecat a on ti to vždy na líbku bude nějakej naivní hlupák žrát viď, proto na líbku trávíš tolik času, nejlíp se lže lidem který tě znají jen povrchně, ale jak tě někdo zná trochu líp, tak musí z kola ven. Já tě znám dobře a za celou dobu co tě znám se nic ale vůbec nic nezměnilo, pořád závislačíš na líbku, dokocne se ti o něm už zdá, vylepšení :-). Pořád se hádáš s kocourem a pořád jseš někde fuč a nmůžeš se s nikým vidět. Tak to je asi tak jediný co dokážeš viď, říkat že někdy přijedeš a pak si vypnout telefon a dělat mrtvýho brouka. Kolikrát a kolika lidem si to už udělala? no to je snad nepočitatelný. Ale ne ty si prostě budeš pořád hrát na ublíženou chudinku, která potřebuje politovat a on se vždycky někdo najde kdo ti to splní :-) ... měj se hezky

  • 17.07.2008 14:48:13, tom.bunny

    kubo, ty seš fakt asi natvrdlej....víš, že když jednou pořádně někoho nasereš, už ti to nikdy nepromine?? takle to prostě funguje...tak se s tim smiř a prober se z toho svýho světa a POSTAV SE NOHAMA PEVNĚ NA ZEM....na zem REALITY...

  • 17.07.2008 14:25:56, Jenny.Dee

    Kaos: Jakube, buď tak laskav a odpusť si svý poznámky o tom, s čím jsem se ti kdy "chlubila", podívej se vždycky na datum mailu a mlč! a k tý jedovatosti a zatrpklosti je to takhle: jak kdo na mě, tak já na něj. Hleď si svýho a nesnaž se mapovat co dělám nebo jak se mám já.

  • 17.07.2008 13:07:01, KaoS

    Jedovatá a zatrpklá jako vždy ... děkuji za "skvělou" radu ... jinak si vzpomínám jak jses mi chlubila v mailu že prý si už týden nebyla na líbku, to ti moc dlouho nevydrželo viď ?

  • 17.07.2008 13:00:21, Jenny.Dee

    Everwood: Honzíku ty máš pocit, že když mi sem dolsova "namrdáš" tunu smajlů, tak to bude mít větší průraznost? mě prostě fascinuje, že si nemůžeš některý svý průpovídky prostě odpustit..

  • 17.07.2008 12:57:56, Jenny.Dee

    Kaos: má domněmka potvrzena.
    já teď micku nemám, nemám žádný zvíře. kočky tu lítaj po střechách a jedna domácí.
    Nicméně si myslím, že by ses měl aktivně věnovat sám sobě.

  • 16.07.2008 19:45:19, Everwood

    hmmm velice zajímavé, tak ono to bylo až takhle zapeklité, jo? .. Že jste se ani nezmínila madam, víte snad, jak moc rád čtu horory, ne ?..
    jéééé, ty máš čičí? a jakou ?..britskou ?
    evropský čičiny jso beztak nejlepší..
    všichni tady ted vymřete.. i ty mnamko..a všechnu tu špinavou práci už za mě hravě vykoná pan nadevše si přeji co možná nejsilnější epileptický záchvat..
    A bude klid

  • 16.07.2008 08:03:33, KaoS

    když myslíš :-)

  • 15.07.2008 16:13:21, Jenny.Dee

    radsine: to je docela dětinské radši nevyplnit jméno:)) víš ty co? tak až ho napíšeš, tak já odpovím:)

  • 15.07.2008 12:00:02, tom.bunny

    čau kubo...ty se teď zajímáš o kočky??

  • 15.07.2008 11:26:08, radsine

    http://www.oook.cz/garfield/buzeni.gif

    Exkluzivní probuzení s kočou :-)

  • 15.07.2008 08:10:11, radsine

    Tak do políčka autor jsem vyplnil "radši ne" z toho důvodu že ho tam radši psát nebudu. Proč? Protože sem se chtěl akorát zeptat co máš za číču a to přece nestojí za nějaký handrkování třeba. Trubice ti říkám protože trubice seš :-) ... no co máš za kočku se asi nedozvím tak zas to líbko radši opustím :-)

  • 14.07.2008 21:08:43, Jenny.Dee

    radsine: trubice? ty jsi kdo, že mi říkáš trubice?:)

  • 14.07.2008 08:04:01, radsine

    Tak to já vím že je to univerzaální označení pro kočku a myslel jsem že bys mi mohla říct jak se ta tvoje micka jmenuje jakou má barvu a tak ty trubice :-)

  • 13.07.2008 00:18:14, Jenny.Dee

    ted? micka je prostě každá kočka, je to univerzální slovo pro kočku, teda:) pro mě univerzální.

  • 09.07.2008 09:32:11, radsine

    Ty máš teď micku? a jakou ?:-)