24.Únor 2008,16:22

..teď jak tu sedím, mám výhled ven a vidím úžasně barevný nebe. Za chvíli sluníčko zapadne a skončí první krásnej den v tomto roce. První krásnej, co se počasí týká.

Počasí umí kouzlit, sluníčko má čarovnou moc. Vím to, protože když jsem se dnes po pár hodinách probudila a podívala se ven, bylo kousíček po devátý ráno:) viděla jsem oblohu bez mráčků a sluníčkovej den a má nálada poskočila o plnej počet a těšila jsem se už jen z toho, že krásný počasí přiletělo z Prahy i sem k nám, na konec světa..............a to jsem ještě nevěděla, že je venku i teplo:)

Takový dny, kdy je takhle krásně se mají využít k pobytu venku, myslím, že je fakt hřích být doma a nejít ven, prostě jsem si udělala snídani a zalezla na terase do houpací sítě a dvě hoďky jsem se jen tak houpala a těšila se, taky jen tak:) Prostě krásný dopoledne:)

A teď za chvilku sluníčko zapadne a právě ta obloha je trojbarevná:) Nad vrcholky stromů je dočervena, nad nachovou je barva tropického moře, jemně zelená a poslední barvou je bleďoulince modrá, krásná paleta tří pastelových barev, úplně lituju že tady nemám po ruce štětce, vyvolává to náladu a chuť malovat:) a to je i u mě co říct:)

Prostě krása!

 
vloženo: Jenny.Dee
Permalink ¤


5 Komentáře:


  • 25.02.2008 21:49:25, KaoS

    Nepřeháněj, neříkám globální problémy, ty mě netrápí heke :-) ... ale prostě blízký lidi, mamka, s=gra, kamarádi, u těch mi na náladách záleží, taky jak na kom. Ale prostě když mám super náladu a někdo koho mám rád brečí, tak se nedokážu radovat. No a mám na výběr, ignorace, nebo se snažit trochu svý radosti předat tomu druhýmu. No u tebe mi to nejde, ale je to hlavně tím, že si voláme jen když máš dobrou náladu a já s tvejma špatnejma náladama nemám ABSOLUTNĚ zkušenosti ... takže potom moje řešení má naprosto destruktivní efekt :-)

  • 25.02.2008 17:51:36, Jenny.Dee

    ale ty si úplně zbytečně kazíš den, to je jako bych měla řešit všechny stavy lidí okolo mě. jasně, pokud to způsobím já, tak mě to zajímá, ale řešit věci který se mě netýkaj, to je základní pravidlo pro udržení v poho nálady:) proboha proč si přidělávat starosti něčím, co nesouvisí. to mi připomíná snahu vyřešit globální problémy ve světě, založením diskuze na líbku:)) nevyřeší se nic, jen se pár lidí nasere a někdo s někým pohádá a efekt? úplně nulovej, takže? zbytečnost prostě:)

  • 25.02.2008 17:06:21, KaoS

    Pro mě je tvoje chování pochopitelný, v tom není problém ... akorát prostě, na skypu si byla tak veselá krásnej den všechno bylo fajn a pak najednou příjdu domů a vše je vzhůru nohama a když si odešla, tak prostě sem cejtil nasranost z tý bezmoci z toho že se to posralo kvůli nějakejm sračkám. Vinu za to že sem tě místo rozptýlení jenom naštval. To sou zas moje pocity.

  • 25.02.2008 16:23:32, Jenny.Dee

    "výstavně" se zkurvil asi jen tobě. to co se včera stalo, to byl můj smutek, moje špatná nálada, můj pocit, moje emoce. takovej je život. a já věci prožívám naplno, proto se chovám tak jak se chovám, pro některý je to nepochopitelný, ale to jsem prostě já.

  • 25.02.2008 13:30:03, KaoS

    Z toho dne sem měl stejnej pocit ... ale nikdy mě nenapadlo že se takovej den může tak výstavně zkurvit