08.Březen 2009,06:32

Lomenej víkend je takovej v kterým se potkaj dva měsíce, jako né ty na obloze :-D ale kalendářní měsíce, no a to právě bylo ten minulej víkend, končil únor a začínal březen, takže jsem si hned na začátek střihla kvalitní úvod, a ted se můžu věnovat zvěčnění víkendu, no, prostě to, co mi přijde důležitý, nebo aspoň to co stojí za zmínku, no prostěěěěěě, tečka už k úvodu.

 

Sobota

 

Úúúúúúúžasná

 

Jo, sobota byla úžasná, sice mi bylo mizerně, nachlazení vrcholilo, takže nic moc stav, ale sobota byla jak to říct?…………jůůůů, jůů prostě úžasná, a stačilo mi k tomu tak maličko, jenže ono to mý „maličko“ mě bude dost dlouho zásobovat takovým tím „něčím“ co hřeje, když jsou dny tak nějak promoklý, „TO“ něco co dává sílu a chuť, když nemám náladu na nic, když sem přešlá, zdrchlá nebo prostě jen když jsem smutná.

 

Vzhledem k noci a mý rýmě jsem se probudila docela brzo, v 8..no jenže nechtěla jsem být „první“ (tuhle pasáž nebudu vysvětlovat, ptž…….nechci :-D) takže jsem se převalila a spala dál, a když jsem se probudila později, asi já nevím kolem desátý, tak už to bylo fajn, nebyla jsem já ta první : ) no a pak byla ta úžasná část, jo tady bych ráda podotkla, že sex v tom nebyl :-D ono totiž ten můj popis jak tak pozoruju je trošku zavádějící, tak ne, sex v tom nebyl. No a pak odpoledne jsem tak nějak proležela, ptž…………rýma, válela jsem se obklopená pohádkama ve stylu Hledá se Nemo a Doba Ledová, čajem, pomádou, orofarem a dalšími propriety k léčení nachlazení.

 

Večer byl zhruba ve stejným tónu jako odpoledne, naštěstí mnou aktivovaná víkendová párty nebyla, takže jsem měla prostor pro léčbu, dokonalej prostor, takže jsem se ho snažila využít.

 

Takže tedy sobota byla den úsměvů, den léčení a poslední den v měsíci únor.

 

 

Neděle

 

Vzhledem k nemoci, jsem proležela a prospala skoro celý dopoledne a musím podotknout, že mi bylo asi o 150% hůř než den předtím, což mě docela štvalo, ptž sem chtěla být fit a vpoho, jelikož mě čekala škola.

 

Odpoledne jsem zjistila „bezva“ věc, a sice chybějící eseje, konkrétně dvě. Neměla sem ani jednu a potřebovala jsem obě. Fakt „fajn“. Sakra.

Na asi vteřinu jsem se cítila neuvěřitelně vitálně, ale byl to jen projev chvilkový euforie, ptž stejně jako se to objevilo, tak to zmizelo a dopadla na mě neuvěřitelná únava, ALE na nic ve stylu „ležím a nevnímám“ nebyl čas, potřebovala jsem dát dohromady věci na cca 7stran.

 

Po šesti hodinách tvorby jsem byla se sebou spokojená, měla jsem to, co bylo potřeba. Sice mi nebylo zrovna nejlíp, ale ještě jsem nemohla padnout, musela jsem si zajistit překlad, tzn.v překladu sehnat Honzíka a úpěnlivě poprosit aby…

Aby mi vyšel vstříc, bylo něco kolem osmý večer, asi kolem devátý se mi ho podařilo nahnat, no to dřív, ale kolem devátý se do těch mých věcí pustil a kolem půlnoci jsem měla vše. Díky jemu ovšem, ještě že ho mám : )

 

Jenže to bych nebyla já, abych něco ne….po….*******…..rala, no prostě, posílala jsem mu ty svý věci mailem, ptž to tak chtěl, a v ptž se mi to sekalo, tak se to automaticky dalo do pošty k odeslání, kde jsem měla ještě jeden mail, kterej jsem nesmazala, a tak se pak stalo, že když jsem dala odeslat všechno z rozepsaných tak se tenhleten mail odeslal taky, né jemu, někomu jinýmu, prostě to je jedno, nemá cenu vysvětlovat pro koho co bylo, když to vezmu po stránce formální tak proběhlo všechno přesně tak jak mělo, až na to, že ten mail, co se odeslal někomu, se odeslat neměl, ptž měl být už dávno smázlej, ale ptž sem to neudělala, tak…………….

 

No, nebudu to popisovat, prostě v tý chvíli kdy jsem to zjistila, se mi asi stonásobně přitížilo, ptž………..nechtěla jsem nic jitřit, a netušila jsem co teď….ptž napsat něco ve stylu „nečti to“………..to by vlastně v překladu podle mě znamenalo – přečti si to hned, a to já jsem nechtěla tak sem si řekla, že to risknu, že se k tomu třeba ta osoba nedostane…………..a něco, prostě že to nebude číst.

 

Mé prosby nebyly vyslyšeny (to mám z toho, že jsem ateistka a kromě toho jsem prosila za školní věci, tak už jsem asi měla přečerpáno …. : ) každopádně prostě špatný) nicméně průběh už nesouvisí s nedělí ale s pondělkem. A nebudu to sem psát, né proto, že by to bylo zanedbatelný to ne, ale nechci aby to bylo veřejně přístupný kde komu.

 

Neděle byla vrcholným dnem mý rýmy, byla taky školní, byla písemná, ptž jsem musela napsat ty eseje, byla tudíž i tvořivá, byla vším jen ne klasickým léčebným dnem, byla dlouhá ptž nebyl čas na spánek, byla stresová a byla taky prvním dnem nového měsíce, byla vším čím mohla v tom jednom dni pro mě být.

 

Víkend byl lomenej, jak už jsem předeslala : ) byl takovej jakej byl.

Pro mě byl přínosnej.

 

Tečka : )

 
vloženo: Jenny.Dee
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 20.03.2009 22:10:24, Poli_

    Není nic lepšího než ranní sex a snídaně až do postele, co si budeme my ženy povídat. Taky jsem ted zamilovaná, láska mě hřeje u srdíčka a říká mi, proč a pro koho tu jsem, máš pěknej blog