O autorovi


Jméno: JjSlunicko
Region: Znojmo
O mně:
Můj profil

Kategorie
Poslední příspěvky
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Sluníčko...

....další pokračování povídek, již brzy ;-)
24.Duben 2012
Ledový měsíc 17

Ledový měsíc

(Sasusaku)

Kapitola sedmnáctá

Orochimaru přišel k Sakuře a silou ji udeřil. „K ničemu mi nejsi, smrt pro tebe.“ Naruto se smýkal Sasukemu až mu začali téct slzy. „Naru, klid je to jenom past. Ona je s nimi.“ Jenže to bylo jako signál na závodního koně a Naruto Sasukeho odhodil a on se udeřil do hlavy a před nimi už nestál blonďatý kluk, ale začal se vyvíjet devítiocasý.
„Jen tak dál. Poddej se tomu Uzumaki.“ šeptal úlisně Orochimaru. Přišel k Sakuře a svou katanou ji poranil. Ona se ale nedala, vytáhla kunai, který měla v botě a pěkně ho škrábla na krku.
„Co se tady krucinál děje? Proč sloužím jako výměna za démona a Uchihu? O co tady jde?“ Sakura se chytila za hlavu, jak si mervo mocí snažila vzpomenout. S kunaiem připraveným k obraně, s rukou na hlavě couvala pryč od obou znepřátelených táborů.
„Sayo, nesnaž se vzpomenout si, bude to jen horší.“ křičel na ni Kabuto.
„Kdo jsem?“
Krok zpět, další a další a bolest hlavy větší a větší. A v té chvíli, co byla Sakura na kraji louky Orochimaru zaútočil. Sakuřin instinkt ji velel, aby šla pomoct. Ale komu? Musí se rozmyslet hned teď. Pomoct těm, kdo se o ní celý život starali, anebo pomoct těm, co ji zabili rodinu a zničili život? To by mělo být jednoduché, rozhodnout se. Pomyslela si Sakura.
Rozběhla se mezi znepřátelené tábory a svou silou praštila do země. Chvíli se nic nedělo, ale poté se mezi nimi začala bortit zem a objevovat se rokle.
Co je to za jutsu?Tohle neznám. Sakuru napadl Orochimaru a probodl jí hruď.
„Mistře? …Co…co…“ A pomalu začala padat ke studené zemi.
„Sayo!!!“ vykřikl Kabuto a objevil se u ní.
„Ne, mistře slíbil jste, že se jí nic nestane.“
„Svůj slib jsem právě zrušil, nevidíš?“ Ninjové začali prchat do všech stran, tento boj byl u konce. Kabuto se snažil zachránit Sakuře život, ale nešlo mu to. Z očí mu kanuly slzy.
„Sayo, prosím, neopouštěj mě. Zůstaň tady se mnou. Z druhé strany rokle, to vše spatřil Sasuke, Naruto a Tsunade.
„Tsunade, pomozte ji. Nikde jsem vás o nic nežádal. Prosím zachraňte ji život, já ji miluji.“
Hokage se podívala na Sasukeho a viděla jeho smutek v očích.
„Dobrá, ale je to na tvou zodpovědnost. Očividně s ní není něco v pořádku. Od první chvíle, co vstoupili na mýtinu, se chovala jinak. Sai, vytvoř jutsu.“
Sai ihned poslechl a než by se člověk nadál. Tsunade seděla u Sakury a léčila její zranění. Naruto a Sasuke drželi Kabuta, kterého museli od ní násilím odtrhnout.
„Je na tom vážně. Musí hned do nemocnice.“ zkonstatovala Tsunade a tak se i stalo.

posted by JjSlunicko @ 22:51  
Komentáře (0):
Přidej komentář
« Domů