O autorovi


Jméno: JjSlunicko
Region: Znojmo
O mně:
Můj profil

Kategorie
Poslední příspěvky
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Sluníčko...

....další pokračování povídek, již brzy ;-)
29.Duben 2012
Ledový měsíc 18

Ledový měsíc

(Sasusaku)

Již se blížíme ke konci našeho příběhu...a závěr bude překvapující. :-D

Kapitola osmnáctá
Po dlouhé operaci vyšla Tsunade ze sálu.
„Mám pro vás dvě zprávy, jednu dobrou a jednu špatnou.“
„Tsunade-sama, povězte, přežije to?“
„Nepředbíhej. Ano to je ta dobrá zpráva, přežije to, ale něco s ní provedli. Použili na ní nějaké jutsu. Má zvláštní tetování za uchem a táhne se až k páteři. Nevím, co ti dva ji provedli.“
„Já vím, co jí je.“ ozval se Kabuto, který se schovával ve stínech. Sasukeho v mžiku dostal a už stál s ním před Tsunade.
„Mluv!!“zakřičel na ni.
„Musel ses přesvědčit, že bude v pořádku, že mám pravdu?“ zeptala se.
„Ano, musel jsem vědět, že se jí nic nestane. Je pro mě příliš důležitá, ale když vím, že tu je v dobrých rukou, mohu ji vám tu nechat. Chci mít však záruku, že když vám povím, co jí je. Tak mě pustíte z Konohy bez zranění a bez toho, aby mě někdo sledoval.“
„Souhlasím s tvými podmínkami. Začni.“
„Před dvěma lety, když jsem potkal tým 7, potřeboval jsem svitek. Neměl jsem žádný plán a chtěl to nechat na instinktu. Sakura o mě hned věděla. Věděl jsem, že to hned řekne ostatním, a tak jsem se chystal na útok, ale její chování mě překvapilo. Postoupila přesně tam, kam jsem potřeboval, abych ji mohl vzít jako rukojmí. Přišlo mi, že to tak plánovala. Celkem jsem ji dost poranil a odvedl ji. Co se stalo, vám jistě poreferovali támhle ti.“ Při tom ukázal na dvojici stojící v zadu. „Orochimaru-sama si s ní chtěl pohrát, ale to jsem nemohl dovolit. Viděl jsem v ní takový potenciál. Požádal jsem sensee, aby mi dovolil ji trénovat. Ten však svolil pod jednou podmínkou, že jí smaže vzpomínky a pak ji využije k vyšším cílům. Vykonal nějaký obřad a od té chvíle se do Sakuřiných očí vrátila duše. Nevím, o co se jedná, ale vím, že když se bude snažit vzpomenout, bude jí bolet hlava. Musí ji z toho někdo pomoct si vzpomenout, ten, kdo by ji mohl probudit srdce. Víc nevím. Teď sbohem.“ řekl a zmizel.

„Takže ona to nehrála.“ zašeptal Sasuke. „Tsunade-sama, dovolte mi pokusit se, aby si Sakura vzpomněla. Odvedu ji ne jedno místo kousek od Kamenné vesnice a pomohu ji vzpomenout si. Dejte mi pár měsíců.“ A po těchhle slovech povolila.
Sasuke vzal Sakuru do náruče a odnášel ji do tajného sídla Uchihu. Naruto o tom nevěděl. Myslel si, že Sasuke dostal misi a Sakura bude teď někde vězněná. Nikdo se to totiž nesměl dozvědět, kdyby se to náhodou nepovedlo.

posted by JjSlunicko @ 15:15  
Komentáře (0):
Přidej komentář
« Domů