O autorovi


Jméno: JjSlunicko
Region: Znojmo
O mně:
Můj profil

Kategorie
Poslední příspěvky
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Sluníčko...

....další pokračování povídek, již brzy ;-)
20.Březen 2013
Nevzpomínám si - kapitola sedmá
Nevzpomínám si…

Kapitola sedmá

Po pár hodinách u Naruta a Sasukeho

Naruto se pomalu začal probouzet ze svého blouznění. Bylo mu špatně, ale věděl, že bude v pořádku, protože ho liška jistě brzy uzdraví. Podíval se okolo a vedle jeho postele leželo další lůžko, na kterém oddychoval Sasuke.

„Uff, jsem se lekl Sasuke. To nám zase dali kapky. A kde to vůbec jsme?“ zeptal se do prázdna, když v tu chvíli vešla Kushina.

„Už jste vzhůru, to jsem ráda. To je dobré znamení. Ale váš kamarád na tom není moc dobře. Asi vážně zavolám doktorce, aby se na něj podívala.“

„Kde to jsme?“ zeptal se zvědavě Naruto. Ona najednou umlkla, protože nepřepokládali, že se tak brzo někdo vzbudí. Musela se s někým poradit.

„Jste v nemocnici,“ řekla, „půjdu zavolat doktorku.“ Usmála se a odešla.

„To je divné, v Konoze určitě nejsme, protože tam všechny sestřičky už znám.“ Pousmál sea podíval se na Sasukeho. Vypadal opravdu špatně.

„Akatsuki nám zase natrhli zadek Sasuke. A k tomu ti ještě chybí hodně Sak. Škoda, že tu nikde není, že? By nás dala hnedka do kupy.“ zavřel oči a snažil se odpočívat. 

Neuběhla ani hodina a někdo vešel do nemocničního pokoje dvou cizích pacientů, Naruto neměl náladu někomu vysvětlovat, co se stalo, tak měl zavřené oči a mlčel. Osoba přišla k Sasukemu a naklonila se k němu a něco zašeptala.  

 

„Ach,Sasuke, co jste zase s Narutem prováděli, že jste se tak zřídili? Vypadáto s tebou hodně špatně, ale dostaneš se z toho. Vím, že jste si zase hráli s Akatsuki, protože ten jed, co jste měli s Narutem v sobě moc dobře znám. Fakt jako malí. Donesu ti ještě pár lahviček protijedu, ale ta tvoje horečka se mi nelíbí.“

Naruto tiše poslouchal, ale nic neslyšel. Jedno mu však přišlo zvláštní, znal ten hlas. Bál se, že když otevře oči, ta osoba zmizí. Naruto to ale nemohl vydržet, otevřel své modré očia podíval se na dívku, která přinesla nějaké lahvičky. Mlčky pozoroval, co ta osoba dělá.

Saky mezitím přišla k Sasukemu, políbila ho na čelo a také mu na něj dala studený obklad, vzala injekci a nabodla jí na lahvičku. Když však Naruto uviděl tu velkou jehlu, ulekl se a omdlel. Sakura dala Sasukemu další dávku proti jedu.

Někdo jí však chytil za ruku.

posted by JjSlunicko @ 13:36  
Komentáře (1):
Přidej komentář
« Domů