O autorovi


Jméno: JjSlunicko
Region: Znojmo
O mně:
Můj profil

Kategorie
Poslední příspěvky
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Sluníčko...

....další pokračování povídek, již brzy ;-)
08.Červenec 2012
Výjimečná epizoda druhá 5
Výjimečná epizoda druhá

Kapitola pátá


Sasukeho pohled

Sasuke se chytal ze školy, jako každý den domů. Došel ke skříňce a začál do ní dávat své učebnice. Cítil ji už hodnou chvíli. Nalepila se na něj, jako žvýkačka a pronásledovala ho až sem. Je to dívka, která mu nejednou znepříjemnila život.
"Co tady chceš, Yuuki?"
"Chci, abys splnil svůj slib, který jsi mi dal."
"Co pak ti nestačilo, to, co jsi mi provedla? Musíš mi pořád ubližovat? Chceš, abych splnil svůj slib a vzal si tě za ženu? To nemyslíš vážně, potom, co se stalo."
"Jistě, mrzí mě, že jsem ti tak ubližovala, ale chci to napravit. Ty jsi moje láska a není všem dnům konec. Ještě pořád to můžeme napravit."
"Ty jsi mě, ale podvedla a já jsem to řekl všem. Tvoji rodiče ihned náše zásnuby zrušili. I když jsi mi byla předurčena, souhlasili s anulováním našeho slibu."
"To mě nezájímá, miluju tě a nenechám tě jen tak jít. Budeš můj, na věky."
"Yuuki," řekl naštvaně a chytil ji hrubě za ruku. "Já už mám dívku, kterou si hodlám vzít, kterou miluju."
"Zajímavé, tak ty sis za mě našel náhradu. A kdo je ta ubohá holčička, která se nad tebou slitovala?"
"Právě jsi to řekla, může ti to být jedno!!"
Její reakce ho však překvapila.
"Promiň byla to jen legrace. Přeju ti hodně štěstí." Yuuki, tajemná dívka byla velice inteligentní a bylo jí jasné, že takhle vyhrát nemůže a tak změnila svou strategii.
"Vidím, že jiná má nad tebou moc. Buďme tedy kamarádi."
Sasukeho to mile překvapilo, ale pro své dobré srdce, které dokáže odpouštět, souhlasil. Na stvrzení souhlasu jí podal ruku a ona jí s radostí přijala. Nevěděl, že tím se jednou zničí.

Sakura doběhla k domu. Utřela si slzy a nuceně se usmála, vešla do sídla a po malé svačince se vrhla na učení. Netrvalo dlouho a do knihovny přišel Fugaku.
"Nadešla naše hodina. Začneme s tréninkem tvé fyzické zdatnosti a pak si tě prozkouším z dějin tvého klanu. A nakonec sladká tečka, půjde se Sasukem ven a zítra budeš mít volno."
"Jistě," řekla a snažila se pousmát, ale bylo to těžké a moc se jí to nedařilo. Začali s bojem a ona ho...přeprala. To není možné. Včera byla pomalá, ale dnes, jako by do toho dával hodně hněvu a zloby. Něco se muselo stát. Pomyslel si Fugaku.
"Sakuro, dáváš do toho příliš hněvu. Prozraď mi, co tě tak rozrušilo, že sis potřebovala vybít tolik hněvu?"
"Sensei, znáte Yuuki Mizake?"
"Ale jistě, byla to Sasukeho první dívka. Kdo ti o ní pověděl? Ah, už chápu. Sasuke tě chtěl pozlobit a vyprávěl ti o ní. To je ale pitomec. Neřeš to. Teď ze své hlavy vytěsni všechnu zlobu a soustřeď se." Trénink proběhl nesmírně rychle a už byl čas na večeři.
"Pro dnešek stačí, pojďme se najíst."
"Přijdu později, chci si ještě dočíst jednu kapitolu o svém klanu."
"Dobře, ale nepřeháněj to. Za jednu noc nepřečteš všechny knihy. A né, že přijde pozdě, víš, že by jí to naštvalo." Usmál se na svou učenlivou žačku a odešel na večeři.

Neměla v plánu se v jídelně ukázat. Nechtěla ho pro dnešek vidět. Slyšela toho příliš. Věnovala se ještě chvíli tréninku bojového umění a pak ležela hlavou v knížkách. Strávila nad tím téměř celou noc a nakonec odmítla i jít do školy. Sakura se svým učitelem tedy věnovala svému výcviku a úplně ignorovala všechny ostatní a nejvíce Sasukeho.

Jakou další lest si pro lásku dvou milenců připravila nová studentka? Co Sakura udělá, když jí zradí to, v co věřila...dočtete se v příštím díle...:-P :-D
posted by JjSlunicko @ 11:03  
Komentáře (1):
Přidej komentář
« Domů