Na letošním Mezinárodním filmovém festivalu Chicago, říjen 7-21, 'Stone' režie John Curran, s Robertem De Niro a Edward Norton, se budou promítat, a po promítání VIP vstupenky držitele budou zpracovány do recepce s plnou bar a předkrmy v theWit Hotel.Ocenění noci na 16. října, nabízí koktejly, předkrmy a ocenění prezentaci ctít letošní vítězství filmaři v hlavní soutěži, New Directors soutěž, Docufest, krátkých filmů, a interkomu soutěží, odehrávající se v Pump Room velvyslance východ Hotel.

V roce 2008, v kanceláři oficiálních světových rekordů (rekordmanů republika) USA a Velké Británii, prohlásil kytarista Bass Jayen Varma (http://www.facebook.com/jayenvarma) Cochin, Indie, nejrychlejší pro tento rok. A na kytaru pán vybojoval nové oblasti úspěch jako inovátor slap bass (např. pomocí tvrdé plastové trubky o prsty) v indickém stylu Tabla. Připravované představení workshopu bude dát veřejnosti možnost shlédnout mistr ve výkonu a instrukce, 9. října na Willingdon Island, s klasickými vokály a mridangam, a 16. října, v Malabar, Calicut, klasické housle a bicí. K dispozici bude také zvláštní experimentální zasedání s mandolínou master, U. Shrinivas, ve třetím týdnu v měsíci, ale úplné podrobnosti jsou zatím být propuštěn.

Content & Komunikace světa, v New Yorku 13. října a 14, je konference a výstava pro média, zábavní a komunikační technologie. CCW představuje obchodní řešení pro vytváření obsahu, správu a doručování, spolu s řadou satelitu, vlákniny a IP komunikačních řešení. Skládané do programu CCW, jsou: HD World, SATCON a 3D svět konference a Expo, která mohou být všechny zúčastnili zdarma pro pre-kvalifikaci profesionálů.Návštěvníci se mohou zastavit SocialSphere na chatu s media relations specialista o maximalizaci společenské sdělovací prostředky pro své podnikání, získat tipy a triky pro Twitter, Facebook, LinkedIn a další.

Byla založena v roce 1933, British Film Institute (BFI), podporuje porozumění a uznání filmových a televizních dědictví a kultury přes řadu aktivit a služeb. Tento rok si připomínáme 54. BFI London Film Festival, běh 13-28 října v South Bank. BFI také provozuje Londýn lesbických a gay filmového festivalu, a vydává měsíční filmového časopisu Zrak a zvuk, široké spektrum knih o filmu a televizi, včetně kritiky, teorie a historie, stejně jako populární společníky jednotlivých filmových titulů.

New Orleans filmová společnost hostí 20. výroční New Orleans filmový festival, Louisiana preeminent film událost. Zavedených i začínajících tvůrců získat mediální projev, spojte se s regionem rozmanité publikum, a podílet se na této očekávané události.Patron strany a Slavnostní zahajovací stane 14.října u Eiffelovy společnosti na historickém St Charles Avenue, s jídlem od Chef Ian Schnoebelen, speciální koktejly Mixologist Alan Walter, a hudba Sasha & Masakowski Hudební hřiště, a Treme Brass Band.

Založena v roce 1981, je Havaj Mezinárodní filmový festival (HIFF), běh 14-24 října v Honolulu, které se věnují podpoře porozumění a kulturní výměny mezi národy Asie, Pacifiku a Severní Americe prostřednictvím média filmu. HIFF uvádí hrané, dokumentární a krátké filmy z Asie se Asijci, filmy o Pacifiku provedené Pacifik Islanders, a filmy vytvořené Hawai `i filmařů, že současné Hawai` i v kulturně přesný způsob. HIFF také vede semináře, workshopy, speciální recepce cena prezentace se zúčastněnými Asie, Pacifiku a Severní Americe filmařů. HIFF je sestra festival v Šanghaji Mezinárodního filmového festivalu (SIFF) a Shanghai Media and Entertainment Group (SMEG), a oficiálním partnerem s Akademií filmových umění a věd (AMPAS) na Oscara noční Ameriky. Zdarma veřejné projekce se konají na pláži ve večerních hodinách.

AniMiami, 16. října -17 v Miami, je konference / festivalu, jehož posláním apeluje na velké množství studentů a odborníků na animace a počítačové grafiky. Veletrh práce se bude konat první den konference pouze - v sobotu, 16. října. Kandidáti budou mít možnost se zaregistrovat a rozhovor s národní a místní animace a vizuální efekty společnosti, které chtějí vyplnit na plný úvazek, Part-time, na volné noze a stáže pozic. Pre-vybraní studenti budou mít příležitost prezentovat svůj příběhy, nápady a projekty před panelem profesionálů ze studií a televizních sítí. Kick-off party se bude konat v Newsz Lounge.

18.října Variety Zábava a technologie summitu v Santa Monice, co-produkoval Variety a Hollywood digitální, má in-hloubkové rozhovory a vytváření sítí se zaměřením na nejlepší obchodní problémy, kterým čelí technologii v zábavním průmyslu dnes. Po přivítání a představení Variety Publisher, Brian Gott, bývalý předseda představenstva a generální ředitel společnosti Walt Disney Company a zakladatel Tornante Company, Michael Eisner, přináší otevření keynote. V jedné představoval break-out případě, tam je soutěž mezi různými poskytovateli obsahu soutěžili o televizní lidí nejsledovanějších časech. Producers Guild of America a Variety host společné komise v jiném představoval zasedání. U bazénu, koktejl recepce zavírá dny akce začíná v 5:30 hodin.

Rozlehlé CMJ 2010: Hudba & Marathon filmový festival přijede do New Yorku, říjen 19-23. CMJ Síť spojuje hudební fanoušci a odborníci hudebního průmyslu s jeho hudbou nabídky prostřednictvím interaktivních médií, živých akcí a tisku. Mimo jiné, v letošním roce, budou představitelé průmyslu ze světa her a hudby se shromáždí u CMJ na oslavu zahájení CMJ Play, oslavy a zkoumání průniku hudby a her, se bude konat Středa 20.října, na NYU je Kimmel Center a ve spojení s hudbou na NYU Video Game výzkumný projekt. A protože některé věci by se nikdy nezmění, Umělec CMJ Lounge na PureVolume vrací domu pro rok 2010.Jako centrální rozbočovač pro CMJ Umělec Lounge poskytuje prostor pro umělce a stiskněte tlačítko pro interakci a odpočinku mezi ukazuje, které jsou prováděny na mnoha místech, projekcí a panelů. V obývacím pokoji bude také nabízet vzorky a dárky od různých sponzorů, spolu s občerstvením.

Pro volný čas Připojte Kyjevě, od října 20 do 22 v Kyjevě, sdružuje talentované a erudované odborníky v oblasti příležitostné hraní na další příležitostné hry průmyslu prostřednictvím sítí a učení. Pro volný čas Connect je vzdělávací složka volný čas her sdružení, mezinárodní obchodní asociace pro příležitostné hry profesionály.Pro volný čas Hry Sdružení události jsou události, pro příležitostné herní průmysl s více než 3.000 odborníků obvykle navštěvují příležitostné připojení události každý rok. Disco Bowling Party v klubu Chameleon se stane 21. října na výstavě.

Prostřednictvím červeném koberci premiéry, black-tie společnosti galavečery, exkluzivní večírky průmyslu koktejl a řidičem starožitné Bentleys a limuzínami, bude Beverly Hills Film, TV, a nová média festival slaví závazné Starý Hollywood glamour, spolu s aktualizovaným twist nově vznikajících technologií dnes. Festivalu události, od října 21 do 24, patří black-tie premiéry gala, panely, Fora, darování apartmá, filmové premiéry, premiéry televizního obsahu, nová média výstavy, mobilní telefon premiéry filmu, sítí a mixéry zábavního průmyslu, a ty červený koberec události.

Mezinárodní filmový festival režisér, v Broadstairs, říjen 25-28, oslavuje populární nezávislé a filmy studia z globálního filmového průmyslu, jakož i podporovat příležitosti pro podnikání filmu a hosting speciální pohostinství akce a aktivity pro volný čas zdvořilost. Kromě filmové dílny, bude projekce nezávislých filmů patří mnoho filmařů v návštěvnosti na Q & A sezení po každé projekci. Exkluzivní promítání digitálně předělaný 'Dirty Dancing', s pozdní Patrick Swayze a Jennifer Grey, je nastaven na otevřený festival, s výtěžkem prospívat Demelza Dětský hospic a poutníci Hospice.

SMPTE je odvětvovým sdružením, a normy stanoví orgán, poskytující vzdělávání a technologie informace filmového průmyslu zobrazování, se zaměřením na obsah - tvorbu, správu, distribuci a předvedení. Od října 26 do 28 SMPTE výroční Tech Conference & Expo čerpá technologie odborníci z mediální obsah podnikání do Hollywoodu. Letošní ročník nabízí uvítací recepce ve výstavní sál, různé technické dílny, technologie-zaměřené výstavní sál, vysoký profil průmysl oběd, sdružení Ocenění a vyznamenání a slavnostní recepce, a mnoho navazování kontaktů.

Hollywood Reporter / Billboard Film & TV Music Conference je předpokládaný každoroční událost. Nové přírůstky do formátu letošního roku, kdy konference běží října 27 až 28 v Los Angeles, umožňuje účastníkům předložit demo k hudbě dohledu pro možnost získat zpětnou vazbu na jejich práci živě z pódia. Mohou také získat jeden-on-one s facetime film / TV hudba těmi, kteří rozhodují-a vlivných osobností, a vyhrát možnost se setkat s ředitelem indie film a skóre jejich funkce. "Publikování 101" zasedání, které nabízí základní nátěr na základy publikování z toho, jak vydělat peníze na umístění ve filmu a televizi, se správou katalogů. Konference uzavírá s recepcí sítí koktejl.

Asociace filmových komisařů International, oficiální odborné a vzdělávací organizace pro film komisí, které pomáhá svým členům s funkcí, televize, komerční, průmyslové a fotografie výroby po celém světě, je hosting Cineposium 2010 prozkoumat rozsáhlé dopady digitální revoluce a nové globálních výrobců na průmysl.Tématem letošního ročníku v Universal City, 30. října do listopadu 2, je podívat se na přechod od filmu komisaře k mediální komisař, který zahrnuje mnoho nových rolí a odpovědnosti. Na rozdíl od předchozích let, a zdůraznit, že je třeba připravit se na změny, které přijdou, Cineposium hostí zasedání obecně za cíl poskytnout účastníkům k úspěchu.

Výše uvedené události jsou pouze vzorek toho, co je plně uvedena. Kompletní informace jsou na "médií, zábavního průmyslu a múzických umění Novinky a akce" na stránce www.actorschecklist.com / news.html, který bude nyní má jazyk překladu tlačítka přeměnit jeho obsah do libovolného zvoleného jazyka. Společník video zpravodajský souhrn lze najít na blogu podcast http://actorschecklist.com/loudblog stejně jako na většině populárních stránek pro sdílení videa. Výhled do data události v listopadu vám může pomoci připravit se na americký filmový trh (www.americanfilmmarket.com), na 3. až 10. listopad, a Americký filmový institut Fest (www.afi.com), od 4. do 11. listopadu, a to jak v Los Angeles. Sledovat vysílání zpravodajský souhrn na Twitteru: http://twitter.com/actorschecklist. Streaming videa lze nyní přehrávat přímo do vašeho Real Media Player na odkaz: http://actorschecklist.com/video/realaudio_realvideo.html a Windows Media Player na odkaz: http://actorschecklist.com/video/windowsmediastream.html Past video z měsíčního souhrnu video zprávy jsou archivovány na volném Home Video Ukázky na http://www.actorschecklist.com/video, které nyní slouží jako archiv pro všechny minulé video prezentace, ale bez zvuku novinky vyprávění.

napsal/a: actorschecklist.com 23:54 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář