12.Únor 2008
Dneska jsem absolvovala první hodiny předmětů z nového rozvrhu. Strávila jsem ve škole od jedné do šesti. Pět hodin a tři přestávky, které se klidně mohou opomenout, protože netrvali dlouho...Popsala jsem necelé tři strany a vyluštila spoustu křížovek.
Po hodině a půl prvního předmětu jsem se marně poohlížela po cihle...pěkně vyvážené, schopné dlouhého doletu a výborné účinnosti. Vrhla bych ji přímo vpřed. Nabyla jsem totiž dojmu, že přednášející profesor se točí v kruhu přinejmenším patnáct minut.- Než znovu načal další téma, doluštila jsem osmisměrku.
Druhý předmět byl zajímavější. Celou první hodinu jsme řešili otázku, zda je země dostatečně šišatá a koule dokonale kulatá a podobně. OSP, neboli Obecně studijní předpoklady, se stávají z otázek více či méně logicky nelogických. Určitě budou užitečné k příjmačkám na VŠ, kde se těmto otázkám věnují opravdu v hojné míře, ale nejsem si jistá, zda nejsou lepší jako domácí cvičení, než jako samostatný předmět...padla velká křížovka a půlka sudoku.
Potřebovala bych se probrat z bláznivých představ a fantazírování o lepších zítřcích a začít o ně konečně bojovat! Hoďte si kostkou, mincí, či kamenem, chcete-li vědět co by vás mělo potkat...ale ne z okna! Jinak mi zas za krk, až budu kráčet po ulici,  spadne třeba dudlík jako dneska...
Páčko mazlíci Der:) 
Vložil: derien.drake ¤