27.Duben 2009

Sex s bankou

Ne. Já ho neměl. Ale můj kámoš Tom to zkoušel. Já teda při tom nebyl. Říkal mi to Jencek. A taky jsem myslel baňku. Jencek ale tradičně moc kecá. Ale u Toma by mě to nějak nepřekvapilo. Tom je někdy homosexuál. Hlavně když bere drogy. Nedávno se sázel, že ho prostrčí florbalovým míčkem. Jen nevím jak ta sázka dopadla. Tom nemá v hlavě moc věcí, co by člověku zlepšili náladu. Zato nasrat umí báječně, to fakt jo.

Jencek se za mnou stavoval nedávno. Měl plnou hubu keců o svý přítelkyni z Brna. Povídal mi, jak si ti dva koupili knížku Kamasútra. Jenže v ní psali samý kulinářský recepty. Dokonce tam prej byl i recept na přípravu koláče ze starých ručníků. Nakonec prej oba skončili u linky a dělali ten koláč. Neúspěšně smažili ručníky na pánvi a pak se pohádali a ona tu knížku spálila v koupelně, kde se před Jenckem zamčela. Jencek kecá se vší samozřejmostí. Nedělá mu problém říct vám, že vás má rád a přitom mít dlaň v pěst.  To jakože vám lže. Jencek se ptal na mý názory na finanční krizi a musel jsme mu říct, že já žiju ve finanční krizi od vzniku půjček a existence hypotéky.

Jencek se spíš ze slušnosti zasmál mýmu mega džouku a nabídl mi čokoládovou žvýkačku omezený edice. Řekl jsem mu, že má rozum omezený edice a taky jestli někdy nepřemýšlel nad změnou svýho humoru. On se usmál a nabídl mi cigáro. Vzal jsem si a zatímco on zapálil, já si ho schoval do kapsy řka, že se to zpeněží. Zakroutil hlavou a beze slova zmizel. Dík za cígo, volal jsem a taky jsem mu veselým hlasem nabídl, ať se zase někdy staví.

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů