15.Listopad 2008,23:07

Pamatujete si ještě, jak jsem psal o tom, že vás někdo nenávidí, a nemá k tomu důvod??? Tak dnes bych se chtěl zaměřit na přesný opak- že vy začnete nenávidět někoho, a nemáte k tomu důvod. Totiž, říkám přesný opak, ale v pravém slovasmyslu to pravda není. půjde jen o opak částečný, protože se na celou věc budeme dívat jen z jednoho úhlu.

Tak naše neexistující situace se má tak, že vy někoho milujete a on vás ne. Zdá se, že je tostejné téma, jako minule, že?... ale není. Jde totiž o to, že vás to, že on/-a vás nemiluje, štve tolik, že potom vy začnete nenávidět toho vámi milovaného člověka... a nemáte k tomu důvod. Zamyslete se nad sebou. Vždyť on vám vlastně nic neudělal. Samozřejmě, jste smutní z toho, že dotyčný vás nemá rád. V tomto případě je ale možné, že on/-a proto má nějaký důvod. Samozřejmě, ten důvod vám pak nemusí chtít říct, ale alespoň to neřešte tak, že ho/ji budete nenávidět. Tak byste totiž mohli nenávidět každého, kdo proti vám něco má.

Čeho vlastně chcete dosáhnout tím, že budete milovanou osobu nenávidět za to, že vás ona nemá ráda? Vždyť vždycky bude lepší ji pořád milovat, a mít dobrý pocit z věrnosti, místo toho, že takhle budete ,,milované´´ často střídat, až si vysloužíte pověst děvkaře/(nevím, jak bych to nazval u holek...).

 
kategorie: ostatní (ale důležité)
vložil: jvoj
Permalink ¤


3 Komentáře: