17.Prosinec 2015,23:07

Dieta při pálení žáhy přímo od dietoložky

heartburnPokud vás trápí pálen žáhy, jistě oceníte následující rady týkající se diety při této zdravotní komplikaci. Rady poskytla zkušená dietoložka, nicméně i tak byste měli počítat s tím, že vzhledem k individualitě každého z nás je vždy lepší nechat si dietu sestavit přímo pro sebe.

Slova paní dietoložky hovoří jasně

Ráda bych všechny lidi, kteří trpí pálením žáhy, upozornila na skutečnost, že dieta při pálení žáhy je velmi důležitá a ve skutečnosti nenahraditelná, třebaže se mnoho z nás snaží dietu kompenzovat jedlou sodou nebo antacidy.

Mnoho lidí si pod dietou představuje nějakou hladovku, což je v případě správně sestavené diety pochopitelně hloupost. Navíc v případě pálení žáhy se nejedná o redukční dietu, ale spíše o dodržování určitých pravidel.

Co byste neměli?

Pokud se chcete doopravdy zbavit nepříjemného a někdy až bolestivého pálení žáhy, je nejlepším a nejrychlejším řešením odkyselení organismu. Pro odkyselení organismu byste neměli konzumovat potraviny z kategorie tučné maso, slazené potraviny a sladkosti, měli byste se vyvarovat ostrým jídlům a omezit koření. Dieta při pálení žáhy taky radí, že by jste měli omezit cigarety a alkohol, které napomáhají překyselení žaludku.

Co byste měli?

V každém případě dodržovat principy odkyselení organismu. Obecně bez přihlédnutí k potřebám a stavu konkrétního pacienta doporučuji jíst kořenovou zeleninu, která je v syrovém stavu. Stejně tak je vhodné konzumovat syrové ovoce. Velký vliv na pálení žáhy mají také tekutiny. Měli byste dodržovat kvalitní pitný režim, nejlépe pít vodu či zelený čaj. Rozhodně se vyhněte limonádám plným cukru a alkoholu. Důležité je, abyste upravili jídelníček a rozvrhli si jídla do 5 menších porcí během celého dne. Po jídle byste si určitě neměli chodit lehnout, třebaže dát si menšího šlofíčka po dobrém jídle je hodně lákavé.

Dieta je především pro ODKYSELENÍ

Prakticky každá dieta při pálení žáhy má jediný cíl – odkyselení organismu. Proces odkyselení není složitý, nicméně lidé, kteří neznají principy odkyselení, by se měli rozhodně obrátit na odborníky a nechat si sestavit jídelníček přímo pro sebe. Určitě se jim tak podaří zbavit pálení žáhy, v tom lepším případě třeba také špatných stravovacích návyků a několika přebytečných kil, což je vždy velmi příjemný bonus.

http://paleni-zahy.eu/dieta-pri-paleni-zahy/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 20.12.2015 09:26:03, Kendrick Finance

    Hľadáte veľmi skutočné úver? Za prijateľnú úrokovú sadzbu? Spracované do 24 hodín. Už ste bola odmietnutá neustále vaše bánk a iných finančných inštitúcií? Kendrick financie ponúka pôžičky v rozmedzí od 1,000.00 Min. na 50,000,000.00 Max. Na 2% úrokovou sadzbou. Kontaktujte ho cez
    (Kendrickfinance@outlook.com) a poslať dole nižšie uvedené detaily.

    Celé meno __________
    miesto __________
    krajiny __________
    sex __________
    telefón __________
    Suma potrebná __________
    doba trvania __________
    vek __________

    S Pozdravom.

    E-mail:
    kendrickfinance@outlook.com

    Kendrick Finance