11.Prosinec 2015,15:42

Posilovač břicha používá Chuck Norris a tito 3 lidé z ČR

Улучшенный-новый-двойной-животе-питания-дорожный-каток-с-коврик-для-оборудования-фитнес-упражнения-Ab-колесо-успокоитьPosilovače břicha nejsou žádnou novinkou a na trhu se můžeme setkat s opravdu mnoha přístroji na posílení břišního svalstva. Podařilo se nám vyzpovídat 3 lidi z ČR, kteří mají s různými posilovači břicha vlastní zkušenosti.

Michaela (28 let, Teplice)

Bříško patří mezi problematické partie a i já jednoho dne zatoužila po břišních svalech. Zavítala jsem do obchodu a zjistila, že existují různé druhy posilovačů břicha. Mají rozlišný tvar, jsou vyrobeny z různého materiálu apod. Zkrátka čert aby se v tom vyznal. Já sama si totiž pamatuji pouze jeden, který někdy před deseti lety v telce propagoval Chuck Norris. Zakoupila jsem si tedy za 500 Kč takový houpací rám, který formuje příčné, horní, dolní nebo šikmé břišní svaly. Po měsíci cvičení jsem na sobě nepozorovala moc změn, a proto jsem se rozhodla zaměřit na jídelníček a odkyselení organismu. Momentálně mi tuk na břiše mizí a já věřím, že za další tři měsíce bych mohla mít na břiše již hezké buchtičky.

Šarlota (48 let, Cheb)

Břicho jsem začala cvičit doma, protože jsem se začala stydět vycházet v létě ven pouze v plavkách. Chtěla jsem ale přístroj, který by nezatěžoval zbytečně krk a záda. Podařilo se mi najít jeden hezky vypolstrovaný a od pohledu kvalitní. Cvičím každý den 20 minut ráno a po dvou týdnech vidím již první výsledky, třebaže mě čeká ještě dlouhá cesta. Přes pas mám již nyní o 2 cm méně, což je za mě skvělý výsledek. Pro větší úbytek bude však zapotřebí pořádně změnit jídelníček, což u sebe nevidím moc snadno.

Lukáš (37 let, Loděnice)

Už jsem někdy v životě cvičil a můžu potvrdit, že břicho je největší oříšek. Při cvičení na posilovači břicha se snažím cviky obměňovat, aby se dostavil co největší efekt. S tím, jak posilovat na strojích, mi poradil jeden kvalitní trenér ve fitness centru v Berouně. Zároveň jsem za ty roky nenarazil na pořádný posilovač břicha, který by bylo možné pořídit si domů. Nejhorší jsou ty, které se považují za revoluční. Nenechte se nachytat reklamou a pokud už chcete domů nějaký posilovač na břicho a doopravdy toužíte po hezčí postavě, nejdříve vsaďte na odkyselení organismu. Já se principy odkyselení řídím vždy, když se chci dostat do formy. Na posilovači může člověk dřít třeba celý den, ale když k tomu nedá tělu adekvátní režim a neodkyselí ho, tak to dělá zbytečně. Principy jsou jednoduché a všem přeji ten pocit, kdy se člověk podívá na břicho a vidí, že ho má pevné a hezky tvarované.

http://naposilovani.cz/posilovac-bricha/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: