17.Prosinec 2015,22:43

Časté pálení žáhy jim ničilo život…

Celkem 3 autentické výpovědi pacientů, které trápilo časté pálení žáhy, možná i Vám ukážou cestu, jak se této zdravotní komplikace zbavit. Uvidíte, že i z Vaší situace je cesty ven.

Výpovědi pacientů

Petr (61 let)

Co si budeme povídat, v mém věku už mi tělo nefunguje ve všech ohledech na 100 % a pálení žáhy jsem dost dlouho přehlížel. Když už to nešlo vydržet, loupl jsem si nějaký prášek a většinou to pomohlo. Až v poslední době však ani to nepomáhalo, tak jsem se o častém pálení žáhy informoval u mého doktora, shodou náhod kamaráda, se kterým jsem seděl na základce v lavici.

Řekl mi, že příčinou potíží bývá nevyhovující rozžvýkání potravy, nedostatek žaludečních šťáv, nevyvážená strava (příliš mnoho tuků, sladkostí – málo vláknin a enzymů), nadužívání alkoholu, nikotinu a kávy. Hned jsem věděl, která bije a začal přemýšlet nad změnou jídelníčku.

Libuška (49 let)

Moje léčitelka mě hodněkrát varovala, že mám v jídelníčku velmi malé množství vlákniny. Časté pálení žáhy tak bylo pouze důkazem toho, že bych měla do stravovacích návyků dostat více potravin ponechaných v přírodnímu stavu jako ovoce, syrová zelenina a saláty.

Takové potraviny totiž nepůsobí žádné potíže. A doopravdy – pomohlo to! Všem s častým pálením žáhy mohu doporučit konzumovat větší množství ovoce a zelenina bohaté na vlákniny – jablka, meruňky, hrušky, broskve, švestky, brokolice, mrkev, brambory, špenát a podobně.

Šarlota (54 let)

Jsem upřímná a na nic si nehraju. Stravovala jsem se jak čuně, a proto jsem se ani nedivila, že mě dost často pálí žáha. Kouřila jsem jednu za druhou, nepohrdla tvrdším alkoholem a před spaním se často přejídala tučným. To všechno pochopitelně mělo vliv na můj organismus, a proto jsem se rozhodla pro jeho odkyselení.

Co jiného by mělo odstranit časté pálení žáhy a další žaludeční (případně střevní) potíže?!? A taky že jo lidičky, po odkyselení už s pálením žáhy a častými průjmy nemám sebemenší problém. A abych se pochlubila, mám také pět kilo dole, což považuju za absolutně skvělý bonus.

Co tedy pomohlo?

Z výpovědí pacientů je tedy zcela jasné, že skutečným řešením častého pálení žáhy je změna životosprávy a jídelníčku zaměřeného na odkyselení organismu. Jdete do toho?

 

4 klíčové principy, jak se zbavit pálení žáhy

Vyjádření lékaře

  • „Vše je ukryto ve špatných životních návycích, které způsobují houstnutí tělních tekutin, pálení žáhy, nedostatečný odvod odpadních metabolitů, usazování vápenatých sloučenin, disfunkční pohyblivost, zpomalení metabolismu, zahuštění mezibuněčného prostoru a zvýšení podílu tukové tkáně. Lidově se tomuto problému říká překyselení organismu.doktor

 

Princip číslo 1, jak uhasit svoji žáhu = odstranění skryté příčiny překyselení organismu

Pokud si myslíte, že stačí do svého jídelníčku zařadit zásadotvorné potraviny, a máte po problému, jste na velkém omylu.

Odborníci na celostní medicínu se shodli v tom, že překyselení organismu je způsobeno mnohem více faktory, než jen konzumací kyselých a kyselinotvorných potravin.

Konzumace zásaditých potravin sama o sobě nestačí.

Překyselený organismus navíc způsobuje mnohé další komplikace a zdravotní problémy. V lékařských a dietologických ordinacích se denně vyskytují desítky lidí, u kterých by však stačilo odstranit skrytou příčinu překyselení a měli by po problému. A to vůbec nemluvím o finanční stránce věci. V dnešní době je zdravotní péče finančně velmi nákladná.

Ptáte se, které faktory způsobují překyselení organismu?

Těchto faktorů je celá řada, dají se však najít a řešit…

Mnoho lidí zkouší různé medikamenty a potravinové doplňky, jen velmi malé procento (asi 5-10%) lidí však problém s překyselením tímto vyřeší. Jedná se o lidi, kteří se náhodou trefili do svého problému, a potravinové doplňky jim pomohly.

Zbylých 90-95% lidí však nikdy odkyselení nedosáhne. Medikamenty, které používali, nebyly určeny pro jejich problém.

 

Princip číslo 2, jak odstranit nepříjemné pocity = vhodná strava, která nezanáší Váš organismus kyselinami

Po použití prvního principu je třeba upravit stravovací návyky tak, aby nedocházelo k dalšímu překyselování organismu.

Většina lidí se v tento moment „zasekne“.

Odstraňují příčiny překyselení, ale stravují se velmi špatným způsobem.

Jak tedy s překyselením opravdu bojovat?

Je potřeba jíst pouze takovou stravu, které ve Vašem těle nebude vytvářet kyseliny a zároveň bude obsahovat dostatečné množství zásad, které lidskému tělu pomáhají udržovat acidobazickou rovnováhu.

Říkáte si, proč tedy každý nekonzumuje zásadité a zásadotvorné potraviny?

Lidský organismus je jedinečný, a každý člověk potřebuje specifické množství zásadotvorných látek pro správné fungování metabolismu

Strava musí být proto sestavena „na míru“ pro každého jedince.

Jen velmi málo lidí, kteří se snaží dát do pořádku svůj organismus podle rad z časopisů a z internetu, dosáhne výsledku. Je to jednoduše proto, že tyto rady jsou příliš obecné a nejsou vytvořeny pro specifické problémy jednotlivce.

 

Princip číslo 3, jak dát svoje zdraví dokupy = režimové změny

Pro trvalé udržení acidobazické rovnováhy v organismu je třeba zažít určité návyky, které Vám pomohou vyhnout se překyselování.

Nepříjemné změny Vám nikdy nepřinesou dlouhodobý efekt při odkyselení,

pokud…

  • máte chuť na nevhodné potraviny
  • máte jídelníček, který je nevyhovující
  • jste museli vyřadit Vaše nejoblíbenější jídla
  • jíte potraviny, které se Vám příčí
  • si myslíte, že se budete muset nadosmrti omezovat

 

Posledním, nejdůležitějším principem číslo 4 je Vaše psychika

Čím více jídel zařazujete mezi zakázaná, tím větší chuť na tato jídla máte. Pravděpodobnost, že podlehnete této touze, je velmi vysoká.

Při sestavování jídelníčku je proto velmi důležité kombinovat vhodné potraviny a potraviny, které Vám budou vyhovovat.

Asi si teď v duchu říkáte:

 

„Je vůbec možné sestavit jídelníček, který odkyselí

můj organismus a dostane mě do formy?“

 

Ano, takový jídelníček je opravdu možné sestavit.

Opět podotýkáme, že jídelníček musí být sestaven přímo pro Vás, na míru nejen Vašim potřebám, ale i vzhledem k Vašemu zaměstnání, návykům a Vašemu zdravotnímu stavu.

Jídelníček určený přímo Vám nebude fungovat pro nikoho jiného.

Tyto 4 principy pro odstranění překyselení jsou celkem jednoduché a srozumitelné, v čem je tedy problém?

U každého člověka má každý z principů jinou váhu a důležitost.

http://paleni-zahy.eu/
 
vložil: powershark951
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 20.12.2015 09:27:41, Kendrick Finance

    Hľadáte veľmi skutočné úver? Za prijateľnú úrokovú sadzbu? Spracované do 24 hodín. Už ste bola odmietnutá neustále vaše bánk a iných finančných inštitúcií? Kendrick financie ponúka pôžičky v rozmedzí od 1,000.00 Min. na 50,000,000.00 Max. Na 2% úrokovou sadzbou. Kontaktujte ho cez
    (Kendrickfinance@outlook.com) a poslať dole nižšie uvedené detaily.

    Celé meno __________
    miesto __________
    krajiny __________
    sex __________
    telefón __________
    Suma potrebná __________
    doba trvania __________
    vek __________

    S Pozdravom.

    E-mail:
    kendrickfinance@outlook.com

    Kendrick Finance