02.Prosinec 2015,23:34

Biologická léčba lupénky v praxi – zkušenosti léčené Simonky

Lupénka je nemoc, kterou trpí pouze u nás v České republice více než 20 000 lidí a pokud si zrovna nyní čtete tento text, pravděpodobně patříte i vy mezi ty, kteří doslova na vlastní kůži bojují s jejími projevy. Šokujícím překvapením však zůstává, že pouze 700 lidí z výše uvedeného počtu 20 000 podstupuje biologickou léčbu – nejmodernější a nejúčinnější metodu léčby lupenky.

Zajímá vás, jak biologická léčba probíhá, jaké má výsledky a zda-li je vhodná i pro vás? Podívejte se na překvapující příběhy lidí s lupénkou, kteří metodu vyzkoušeli.

SLEČNA SIMONA SE VRÁTILA DO NORMÁLNÍHO ŽIVOTA

Teprve pětadvacetiletou slečnu Simonu J. z Berouna jsme poznali prakticky na pokraji sil. Lokální léčba v podobě mastí nepomáhala a kožní obtíže nabyly u Simči opravdu enormních potíží. V poslední době se k tomu navíc přidaly problémy s klouby a záněty, které mladou slečnu odřízly od pracovního a společenského života.

Simča se díky nám dozvěděla o biologické léčba. Ta sice není přírodní a je velmi progresivní, nicméně má schopnost ovlivnit mechanismy imunitního systému a pomoci pacientům, u nichž je nemoc v opravdu těžké formě. Pacientům, u kterých klasické postupy selhaly.

Remicade-Infliximab-Injection-100-mgU nás v České republice byly pro biologickou léčbu lupénky schváleny celkem tři léky, konkrétně se jedná infliximab, etanercept a ustekinumab. Simča se rozhodla pro další lidi trpící lupénkou sepsat zkušenosti s lékem infliximab:

Dozvěděla jsem se o biologické léčbě a zvážila všechna pozitiva i negativa. Byla to moje poslední šance, jak se vyhnout hospitalizacím a rizika, že ze mě lupénka velmi brzy udělá zohyzděného invalidu neschopného pracovat a žít jako ostatní. Lékař u mě doporučil infliximab, který se aplikuje nitrožilně a blokuje faktor nádorové nekrózy.

Bilogická léčba je velmi drahá, vyjde přibližně na 360 tisíc korun ročně. U mě naštěstí vše hradila a ještě dlouho bude hradit pojišťovna. Lék u mě fungoval a já jsem se doopravdy zbavila všech obtíží, nicméně lék je zapotřebí brát dlouhodobě, v mém případě pravděpodobně celoživotně. Je to však malá daň za to, že jsem konečně schopná zase žít. Účinek léku navíc zvyšuji tak, že jsem se rozhodla pro odkyselení organismu, které pomáhá tělu zbavit se rychleji všech zánětů a urychluje všechny hojivé procesy.

Biologickou léčbu lupénky mohu doporučit! U mě zafungovala a já jsem opravdu ráda, že mohu zase žít . Ráda bych všem lidem, kteří prožívají nyní to, co jsem prožívala, doporučila neváhat a začít pro zbavení se zánětů z těla něco dělat.

CHCETE SE ZAČÍT LÉČIT? EXISTUJE JEN JEDNA SPRÁVNÁ ODPOVĚĎ

Biologická léčba lupénky je jednou z nejmodernějších a účinných metod, jakou mohou lékaři pacientům s lupenkou nebo-li psoriázou nabídnout. A mohou ji nabídnout i vám, pokud projevíte aktivní přístup. Prvním krokem je tak návštěva lékaře a druhým je příprava organismus na léčbu a všechny změny, které ho čekají. Odhalte principy odkyselení a urychlete biologickou léčbu. Je to to nejsnadnější, čím si k rychlému zbavení lupénky pomůžete.

http://lupenkalecba.cz/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: