03.Prosinec 2015,23:43

Jak na lupénku – odpovídá lupénkářka Martina

бляшечный-псориаз-на-животеČíst si obecné články na téma JAK NA LUPÉNKU a hledat návod na to, jak se této velmi nebezpečné a v neposlední řadě otravné nemoci zbavit, je bloudění v začarovaném kruhu. Pokud se chcete lupénky opravdu zbavit, ponořte se do následujícího rozhovu s Martinou, které je lupénkářkou již od 13 let a konečně zjistila, jak se zbavit všech obtíží!

Martino, jak se u tebe nemoc projevuje?

Dříve se jednalo pouze o drobnější kožní problémy, především v oblasti krku a dekoltu. Po šestinedělí se však můj stav velmi zhoršil a lupénka se rozšířila prakticky po celém těle, objevily se také kloubní obtíže a pokožka se začala velmi vysušovat.

Jak jsi takovou rychlou změnu řešila?

Co vám budu vyprávět, období po narození dítěte rozhodně není čas, kdy má člověk chuť a náladu řešit něco jako vlastní lupénku. Byla jsem v depresi, ale díky manželovi jsem našla sílu a začala bojovat. Proti vysoušení kuže jsem si několikrát denně od našeho prcka vypůjčila dětský olej s obsahem extraktu z rostliny aloe vera. Ten mi pomáhal v tom, aby byla pokožka pravidelně hydratována.

Hádáme, že to ale není to jediné, co jsi začala dělat.

Hádáte správně, vyřešilo se tím pouze vysoušení pokožky. Manžel mi pomohl najít nějaké další rady, takže jsem začala sportovat na čerstvém vzduchu u nás na chatě. Na lupénku má totiž vliv také stres, nedostatečné okysličení, znečištění okolí a další vnější vlivy. Pokud začnete žít zdravěji, ovlivníte průběh lupénky. U mě se jen díky tomu stav zlepšil tak o polovinu.

To je velmi zajímavý poznatek. Při pohledu na tebe však vidíme, že se ti podařilo vyřešit i tu druhou polovinu.

Jsem ráda, že moje vítězství nad lupénkou je vidět. Zbylé obtíže a komplikace jsem odstranila změnou stravy a následným odkyselením organismu. Zjistila jsem, že po konzumaci jídla s větším obsahem cukrů a tuků se můj stav vždy zhorší. A jedna kamarádka zase trpí na gluten, a proto se musí vyhýbat pšenici, žitu a podobně. Každý člověk trpící lupénkou podle mě může zjistit, jaké strava mu nesedí. Díky odkyselení organismu jsem začala jíst zdravěji, zbavila se všech posledních zánětů a dokonce i zhubla do kalhot, které jsem naposledy oblékla před porodem.

Moc děkujeme za odpovědi a přejeme, aby lupénka už nikdy nebyla tvůj problém. Máš nějaký vzkaz pro lidi, kteří lupénkou trí?

Není zač a mockrát děkuji, sama v to doufám a věřím, že už jsem se doopravdy vyléčila. Mám mnohem lepší náladu a cítím na sobě, že jsem po těch letech svědění, mastiček a babských rad konečna objevila cestu, která funguje. Všem lidem trpícím lupénkou bych vzkázala, ať neváhají a následují můj postup. Jsem na 100 % přesvědčená, že bude fungovat.

SHRNUTÍ: CO MARTINA PORADILA

Vyléčená Martina zcela jasně poradila, abyste začali pečovat o kůži hydratačními přípravky, začali se hýbat na čerstvém vzduchu a odkyselili organismus změnou jídelníčku. Udělejte první krok, odhalte důležité principy a neváhejte se s námi podělit o výsledky stejně jako Martina. Váš příběh pomůže ostatním lidem s lupénkou!

http://lupenkalecba.cz/jak-na-lupenku/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: