05.Prosinec 2015,23:48

Lupénka a nový lék, který má účinnost přes 80 %

luszczyca-zestaw-przeciw-luszczycy-dr-michaels-zel-200ml-masc-250g-odzywka-200mlJedna z předních českých dermatoložek se vyjádřila na téma lupénka a nový lék, který objevil australský kožní lékař. Tyto léky pod značkou Dr MICHAELS nyní pomáhají lidem se střední i velmi vážnou formou lupénky.

VÝSLEDKY PŘEKVAPILY I MĚ JAKO ODBORNÍKA

Pacienti trpící lupénkou vyzkoušeli v rámci studie českých dermatologů novou léčebnou kúru a výsledky překvapily nejen pacienty, ale také odborníky, mezi které patří i námi oslovená dermatoložka ze soukromé kliniky v Praze, která si nepřála být jmenována kvůli možnému postihu ze strany vedení.

Výsledky byly šokující! Bějem osmitýdenní kúry se 60 % z více než 200 pacientů zcela uzdravilo, další zaznamenali výrazné zlepšení, někteří i více než o polovinu. Česká studie pouze potvrdila zkušenosti zahraničních kolegů a já osobně jsem ráda, že mohu pacientům tuto léčbu doporučovat.

Vedení kliniky sice preferuje dlouhodobé a dražší způsoby léčby, nicméně i tak našim pacientům o novém léku na lupénku říkám. Stejně tak sbírám informace o tom, jak léky účinkují v závislosti na životním stylu. Lepších výsledků dosahují dlouhodobě pacienti, kteří se před léčbou rozhodli pro odkyselení organismu, zdravý životní styl a správnou životosprávu. Nový lék mohu doporučit také dětem s chronickou formou nemoci, u nich jsou výsledky snad ještě lepší než u dospělých.

ŠETRNÁ LÉČBA, KTERÉ SE NEMUSÍTE BÁT

Nový lék je ke správně připravenému organismu opravdu šetrný, protože neobsahuje silné kortikosteroidy. Pacienti nezaznamenávají vedlejší příznaky, a proto lze léčbu lupénky novým lékem považovat za bezpečnou.

Samotnou léčbu lze rozdělit do tří jednotlivých stádií. První přípravek z kolekce nových léků zastaví olupování a velmi efektivně vyhladí kůži. Druhý se podílí na potlačení zánětu v nemocném ložisku a třetí finálně hydratuje a vytváří ochrannou vrstvu. Po několika týdnech používání se projevy lupénky utlumí, aby mohly následně zcela zmizet.

Postup se příliš neliší ani v případě, kdy se nový lék na lupénku používá pro léčbu pokožky hlavy, která je již z principu trošku více problematická. U ní je pouze zapotřebí následovat instrukce zabraňující zbytečnému umaštění vlasů.

DERMATOLOŽKA RADÍ

Především druhé stádium léčby je pro finální výsledek velmi důležité, protože právě záněty stojí za veškerými projevy nemoci. Pro rychlejší regeneraci a zvýšení účinnosti léku doporučuji ochránit tělo před zánětlivými procesy. Odkyselení organismu odstraní prostředí, ve kterém záněty mají ideální podmínky pro vznik. Následné používání nového léku je díky takové přípravě velmi efektivní, což má vliv nejen na vaše rychlejší uzdravení, ale pochopitelně také ušetříte, protože budete potřebovat menší množství přípravků.

http://lupenkalecba.cz/lupenka-a-novy-lek/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: