06.Prosinec 2015,23:04

Lupénka nehtů – co funguje a nefunguje?

Zeptali jsme se několik lidí na to, jak bojovali s lupénkou nehtů, co jim zafungovalo a co bylo naopak k ničemu. Odhalte i vy principy, které vás nepříjemné nemoci zbaví.

Psoriaz-nogteyMÁTE NĚKTERÉ Z TĚCHTO POSTIŽENÍ NEHTŮ?

Psoriáza nehtů (ložisková forma lupénky) se u více než poloviny všech lidí kromě kožních postižení v oblasti nehtů projevuje takérůznými deformacemi nehtů a jejich nevzhlednými změnami. Ruce jsou vizitkou každého z nás, a proto jsou všechny viditelné abnormality nehtů velmi nepříjemné. Máte některé z těchto příznaků:

– změna barvy povrchu nehtu– prohlubně a dolíčky na povrchu– snadné zatrhávání a třepení nehtů

Pokud ano, je zapotřebí zaměřit se opravdu aktivně na léčbu lupénky nehtů. V nejhorších případech totiž může velmi snadno dojít k tomu, že přijdete o celý nehet. Velmi bolestivé, velmi nepříjemné! Co při léčbě funguje a co ne?

Renata Vrkočová (37) – Tábor – U MĚ POMOHLA HYGIENA

Od kamarádky jsem se dozvěděla, že na lupénku kolem nehtů pomáhá dostatečná hygiena kůže, kterou jsem zanedbávala. Začala jsem se tedy opravdu poctivě a každý den koupat, zakoupila jsem také lepší kosmetiku a dbala jsem na to, abych všechny šupinky kůže při každém mytí odstranila. Záněty tak postupně mizely a já jsem se po pár týdnech všech svědění zbavila. Jen tak s mýdlem a laxním přístupem by se to nepodařilo.

Zdeněk Málek (54) – Brno – NEMOHL JSEM ANI PRACOVAT

Pracuji na počítači a psaní na klávesnici je docela složité, když vás trápí lupénka nehtů. Navštívil jsem odborníky, kteří mi doporučili začít bojovat se stresem a přiznejme si to – i velmi špatnou výživou. Rychlé občerstvení vyvolávalo poruchy látkové přeměny v kůži a lupénka tak měla ideální prostor pro bujení. Změnou jídelníčku došlo u mě k odkyselení organismu, lepšímu fungování střev a celkovému zlepšení zdravotního stavu po všech stránkách. Dřívější pokusy s drahou kosmetikou a pravidelným sluněním u mě nefungovaly.

Mirka Hejsková (52) – Chodová Planá – PRYČ S KYSELÉM ALKOHOLEM

Zjistila jsem, že prevence lupénky nehtů tak nějak neexistuje, když se člověk nesnaží zaměřit se na celý jeho organismus. Všechno totiž ovlivňuje všechno, tak to prostě je. Objevila jsem principy, které mi pomohly zbavit se všech zánětů. Můj jídelníček se nyní skládá z potravin, které jsou v souladu s odkyselením organismu. Musela jsem zamávat alkoholu, ale nehty mám nyní po měsíci absolutně zdravé a musím říct, že to za to stálo. Principy doporučuji nastudovat, protože jen díky tomu mě nic dnes netrápí. Zkoušela jsem dříve nějaké diety, ale žádná z nich pořádně nefungovala. Teprve až tak, kterou mi odborník doporučil pro odkyselení, začala velmi rychle fungovat.

CO JE TO ODKYSELENÍ ORGANISMU, O KTERÉM MLUVÍ PANÍ HEJSKOVÉ? ODHALTE I VY JEHO PRINCIPY!

http://lupenkalecba.cz/lupenka-nehtu/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: