07.Prosinec 2015,22:51

Lupénka ve vlasech: Žena z Klatov trpěla, než objevila toto řešení!

psoriaz-simptomyi-lechenie-moremNěkolik dlouhých let mě střídavě trápila vlasová psoriáza. S nepříjemným onemocněním jsem bojovala někdy úspěšně, ale většinou jsem se obtíží zbavila jen na chvilku. Jmenuji se Monika Hronová z Klatov a lupénka ve vlasech mě už netrápí díky níže popsanému postupu. Dám ruku do ohně za to, že bude fungovat i u vás!

PO DVACÍTCE TO ZAČALO

Nebudu vám říkat, kolik je mi nyní let (u ženy se to nesluší), ale přiznám se k tomu, že lupénka ve vlasech mě začala trápit asi okolo 20. roku života… a že je to již poměrně dost dávno. Někdy příznaky odezněly bez toho, abych něco dělala. Někdy jsem se trápila několik dlouhých měsíců a ani jsem nakonec nevěděla, jak se mi podařilo lupénky zbavit. Možná se už jen začala nudit a šla na chvilku o dům dál.

Každopádně lupénka si na mě vždy pochutnala. Mám hodně husté a dlouhé vlasy, nejdříve se u mě většinou začaly objevovat drobné šupinky, nicméně párkrát jsem zažila i velmi rozsáhlá ložiska zasahující až na krk. Nezůstalo jen u toho. Mít za ušima je většinou dobré znamení, ale mít za ušima lupénku bych nepřála snad ani největšímu nepříteli.

LOKÁLNÍ LÉČBA BYLA K NIČEMU

Před léčbou lupénky jsem vždy připravila pokožku velmi poctivě tak, že jsem vykartáčovala všechny šupiny. Smradlavé dehtové produkty zabíraly pouze úplně na začátku, po pár aplikacích a mizivých výsledcích mi přišlo, že za ně pouze zbytečně utrácím. Začala jsem tedy uvažovat nad injekční aplikací kortikosteroidů, případně jsem také slyšela chválu na kyselinu acetylsalicylovou.

Taková léčba mi však přišla zbytečně agresivní a jako milovnice přírody jsem si nedokázala představit, že se uvrtám do takových experimentů s vlastním zdravím.

MŮJ ORGANISMUS ZAČAL SPRÁVNĚ REAGOVAT

Mám zkušenost s tím, že snad každý dermatolog se při léčbě lupénky ve vlasech nejdříve zeptá na to, jak reagoval organismus na předchozí léčbu. To já jsem moc dobře věděla a také jsem tušila, že za neustálým vracením lupénky na mojí hlavu stojí výrazně můj životní styl plný stresu. Chybu jsem tedy začala hledat v tom, jak se o organismus starám.

Dnes vám všem mohu s úsměvem na rtech říct, že to byl správný přístup. To bylo to řešení. Rozhodla jsem se na základě informací od kamarádky pro odkyselení organismu, díky kterému jsem změnila životosprávu. Začala jsem se zajímat o to, jak organismus reaguje na léčbu, zbavila jsem se zánětů a zjistila, že na doléčení lupénky ve vlasech mi stačí pouze před použitím přírodního šampónu do vlasů vetřít olivový olej a na 30 minut zabalit hlavu do horkého ručníku. Bez odkyselení by to podle mě nešlo, na to znám moje tělo až moc dobře a vím, že dřívější pokusy vždy selhaly, protože můj organismus byl rájem pro všemožné záněty. Odhalte i vy principy, které potřebuje poznat pro vyřešení lupénky ve vlasech a vyhlašte boj proti svědění hlavy!

http://lupenkalecba.cz/lupenka-ve-vlasech/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: