18.Listopad 2015,22:49

Masáž prostaty:exkluzivní návod přímo od kněžky lásky

Jmenuji se Roxy, mám s kamarádkou vlastní privát na Praze 3 a moc děkuji za oslovení. Ráda se podělím o vše, co na téma masáž prostaty z praxe vím.

450769421

PRAKTIKA NA VZESTUPU

Roxy, ve vašich službách najdeme i masáž prostaty. Jak moc je mezi zákazníky žádaná?

Masáž prostaty jsem do ceníku zařadila oficiálně teprve nedávno, ale rostoucí popularitu této praktiky vnímám již několik let. Muži chtějí zažívat něco nového a chtějí si zpestřit sexuální život.

Jak je podle vás napadne vyzkoušet zrovna takovou praktiku?

Slyšeli nebo četli, že prostata je vlastně takový mužský bod G. Dokážu muže stimulací a masáží prostaty dovést až k orgasmu a ejakulaci. Jedná se o velmi intenzivní zážitek.

Na co se muži nejčastěji před masáží prostaty ptají a mají z něčeho obavy?

Samozřejmě, otázek je celá řada a často mají obavy z toho, že je to bude bolet. Já jsem ale profesionálka. Jakmile jednou vyzkouší moje služby, rádi se vrací. Masáž prostaty by se měla provádět minimálně jednou měsíčně, protože funguje jako skvělá prevence různých zdravotních komplikací.

Prozradíte, jak masáž prostaty probíhá?

Není potřeba žádné speciální vybavení, na masáž prostaty vystačí prst a trocha lubrikačního gelu. Já osobně nemám dlouhé nehty, ale ženy s umělými drápky by si měly dát pozor, aby muže nezranily. Prostata se nachází velmi blízko análního otvoru, prakticky na délku prstu. Hledejte jí uvnitř konečníku, na stěně blíže k břichu. Masáž probíhá tak, že nejdříve si klient udělá výplach konečníku, následně ho masíruji kolem análního otvoru a po pár minutách, když je již uvolněný, zasouvám do jeho konečníku prst a krouživými pohyby začínám masírovat prostatu s různou intenzitou. Nejčastěji se masáž prostaty provádí na zádech, kdy je prostata v nejlepší pozici.

Co byste doporučila lidem, kteří chtějí masáž zkusit doma?

Dodržet výše popsaný postup a třeba i vyzkoušet nějakou erotickou pomůcku, prodávají se například vibrátory sloužící speciálně na masáž prostaty. Zároveň pokud si chce masáž muž opravdu užívat (stejně jako každý jeho orgasmus), měl by vsadit na odkyselení organismu. Jeho principy klientům doporučuji a vysvětluji jim, že odkyselení ve spojení s pravidelnou masáží je nejlepší prevencí všech problémů s prostatou, kterými ve starším věku trpí drtivá většina mužů. Je velká škoda připravit se kvůli zakyselenému organismu o tu dávku vzrušení a sexuální výkonnosti.

http://prostata-lecba.cz/masaz-prostaty/

 
vložil: powershark951
Permalink ¤


0 Komentáře: